Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

[bis]BOBOCEII!!!!id="red">id="size3">[bis]
Avem 52 printeseid="red"> [zana] si 53 cavaleriid="blue"> [cavaler] !

BOBOCEI DE IULIEid="size2">id="green">
18 iulie - [copil]Luciaid="size2"> 2400g, 47cm, cezariana, 34s+1 z id="size1"> Claudia Hid="purple">id="size2">
BOBOCEI DE AUGUSTid="size2">id="green">

13 august - [copil] Carla Alexandra id="size2">2900g, 52 cm, APGAR 9, 36s+4z, cezariana id="size1"> Anca81 id="purple">id="size2">14 august - [copil] Florin Razvan id="size2"> 4350g, 55 cm, cezariana, APGAR 9,37s+1zid="size1"> Claudinna id="purple">id="size2">17 august - [copil]Mihnea Cristianid="size2">2600g,48cm,naturala,Apgar9,37s+1ziid="size1"> Corrinaid="purple">id="size2">17 august - [copil]Eduard-Gabrielid="size2"> 1820g,46 cm,cezariana,Apgar8,37s+5z id="size1"> _Giulianna_ id="purple">id="size2">18 august - [copil]Andreiid="size2"> 2400g, 49cm, naturala, APGAR 9,5,36sid="size1"> Andy_galroid="purple">id="size2">21 august - [copil]Vladid="size2"> 3600 gr, 51cm, cezariana, APGAR 9 , 38sid="size1"> Freshanana id="purple">id="size2">22 august - [copil] Mark Theodor id="size2"> 3350 gr, ?cm, cezariana, APGAR ? , 38s+1z id="size1"> Xor id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [copil] Mihail id="size2"> 3600 gr, 52 cm, natural, APGAR 8 id="size1"> Didididi id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [copil] Alexandru id="size2"> 3170 gr, 50 cm, cezariana, APGAR ? , 38 s , (Spitalul Euroclinic, dr Herghelegiu) id="size1"> Boo id="purple">id="size2">id="blue">24 august - [copil] Matei Gabriel id="size2"> 3300gr, 52 cm, natural , APGAR 10 , 38s+5z, Giulesti, dr. Ciprian Cristescu id="size1"> AlexaM id="purple">id="size2">id="blue">26 august - [copil] Andrey Daniel id="size2"> 3500gr, 51 cm, cezariana , APGAR 9,Clinica Bega, dr. Dorneanu Florin id="size1"> andrey2008 id="purple">id="size2">id="blue">27 august - [copil] Maria id="size2"> 3070 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 38s , Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Kid2003 id="purple">id="size2">27 august - [copil] Mara Elenaid="size2"> 3950 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 39s+6z, Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Simodina id="purple">id="size2">28 august - [copil] Maia id="size2"> 2600gr, 50 cm, cezariana , APGAR 10, 39s+1z id="size1"> JulyMorning id="purple">id="size2">28 august - [copil] Anna Sofia id="size2"> 2900gr, 50 cm, natural, APGAR ?, 36s+2z, Maternitatea Giulesti id="size1"> Joy21 id="purple">id="size2">28 august - [copil] Ruxandra Maria id="size2"> 2850gr, 50 cm, cezariana, APGAR 9, 36s id="size1"> a-rose id="purple">id="size2">
BOBOCEI DE SEPTEMBRIEid="size2">id="green">

1 septembrie - [copil] Lucas id="size2"> 3800gr, 52 cm, natural , APGAR 9,39s+5z id="size1"> Bitza2008 id="purple">id="size2">2 septembrie - [copil] Sebastian id="size2"> 3550gr, 53 cm, natural, APGAR 9,37s+6z id="size1"> Aly_c20 id="purple">id="size2">2 septembrie - [copil] Dimitri id="blue">id="size2"> 3930gr, 54 cm, cezariana , APGAR ?,38s+5z,Prof.Radu Vladareanu, Sp.Elias id="size1"> Muuh id="purple">id="size2"> fratior de Alexei(13.07.2006)id="size1">id="blue">[copil]id="blue">4 septembrie - [copil] Irina Alexandra id="size2"> 3300gr,49cm,cezariana,APGAR9,38s id="size1"> Clau_geo id="purple">id="size2">4 septembrie - [copil] Andrei Tudor id="size2"> 4000gr, 55 cm,cezariana,APGAR 9,40s + 3z id="size1"> Dyanira id="purple">id="size2">id="blue">5 septembrie - [copil] Ellen Laura id="size2"> ? gr, ? cm, natural, APGAR ? id="size1"> Mmimi id="purple">id="size2">5 septembrie - [copil] Maria id="red">id="size2"> 3280gr, 52 cm,cezariana, APGAR 9, 38s+3z ,Sp.Elias,[medic] Prof.Radu Vladareanuid="size1"> cocutica id="purple">id="size2">,surioara de Elena id="red"> (04.06.2006)id="size1">6 septembrie - [copil] Bianca Nicole id="size2"> 2900gr, 49 cm,cezariana, APGAR 8/10, 38s+3z id="size1"> Laureta id="purple">id="size2">id="red">6 septembrie - [copil] Alexandru Gabrielid="blue"> id="size2">3600g , 51cm ,APGAR 9 , dr Varlas Valentin ,spitalul Filantropia id="size1">Nicoleta15id="purple">id="s
Postat

Astea find spuse, ma duc la culcare. Noapte buna!

LE: am uita sa-i multumesc Babytzei pt. capitolul nou. [asia] Sa fie un capitol curat!

Anamona, m-a luat valul si am uitat sa-ti raspund: mi se pare super OK cat mananca Thea. De-ar papa asa si Dragos... Cu bautul si el se delecteaza cu cana. Ieri i-am pus putina apa intr-un biberon Avent. Habar n-a avut ce sa faca cu el. Il rontaia-ntre dinti si se hlizea cu gura pana la urechi la mine.

Mama lui [copil] Dragosid="limegreen"> si a lui [bicla]Victorid="green">

in sfarsit... poze cu noi

Postat

Babymom noapte buna si te rog sa nu te superi si tu! Vorba Adei ai zis tare bine si daca ai dreptate... no comment. Depaseste puterea mea de intelegere, desi pare logic ce spui. E trist insa sa-ti gasesti amuzamentul in astfel de lucruri, parerea mea [flo]

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

Postat

anamona bila neagra = raportare la moderator, atata timp cand nu respecta grupul in care a intrat.

Deci in consecintza eu personal si mai vad ca si alte useritze au fost afectate virtual de aceast user E.

De aia exita aceasta optiune(raporteaza la moderator) de a atentziona userul ca a cam depasit masura bunului simtz si de al pune pe linia de plutire back.

Consider ca atentionarea ta a cam fost deplasata fatza de cele care si-au exprimat punctul de vedere intr-un mod civilizat!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Postat

La multe lunite Falkone de Felicia si Mikul de CD [flo]!

Babytza, cand ai povestit de David cu iarba, sa stii ca mi-ai amintit de Yasmine a mea cum reactiona la nisip…nu suporta mititica sa-I atinga nisipul piciorusele, asa ca ii puneam adidasi pe plaja [bang].

Piersicutza, Anna ta e o frumoasa [olala].

Joy, tanara promite cu adevarat [:)].

Anca, sanatate multa mamei tale [flo].

Angelynna, [pup]

Laura, multa putere si treceti voi si pe asta [flo].

Piolica, stai mai sa-ti iecsplic ca si cartonasele alea se ridica la un moment dat, asa ca nu-i bai. [8D]

Babymom, de ce nu pui aici linkul respectivului blog de care spuneai, sa citeasca si altii ?

Musette, sper sa nu fii suparici, intra mai des pe aici [pup]

CD, asa e…copiii pana intr-un an trebuie sa stea in directia inversa mersului, dupa un an stau in pozitie normala.

Ankussa, atata timp cat ati venit acasa sanatosi se cheama ca ati avut o vacanta reusita [flo]

Am ajuns si eu sa citesc la subiect cu o zi intarziere, deci ca de obicei, total defazata [bang]. Vis-a-vis de subiectul fierbinte, pe mine sincer ma amuza aruncatul la fileu deoarece am asistat la genul asta de discutii pe acest forum de vreo 8 ani numai, iar pattern-ul e acelasi doua tabere, pros si cons, etc. Se lasa intr-o vreme cu faulturi nasoale rau, si suspendari de conturi chiar. Personal nu inteleg inversunarea patimasa si jignirile desi imi place sa citesc/aud pareri diferite. Nu sint pt. arderea vrajitoarelor pe rug si alte vendettisme primare. [:I]

Simodina, sa stii ca nici romanii din diaspora nu isi vorbesc tara de rau altora, doar intre ei din pacate [:-@]. Si sa stii ca niciun alt popor ( po****tia Canadei e una extrem de diversa) nu-si barfeste originile, dar recunosc ei insisi in mod realist ca exista plusuri si minusuri de unde au venit. Partea buna in Canada spre deosebire de oriunde in Europa e ca toti romanii au o reputatie excelenta, sint recunoscuti ca seriosi, muncitori, silitori [:D].

Alexa, a propos de intrebarea ta, raspunsul poate varia…pt. unii e bine in Ro, pt. altii e mai bine in afara [:)]. Sint cu totul de acord ca in strainatate nu sint absolut deloc caini cu covrigi in coada – asta ca sa citez o vorba celebra déjà – trebuie sa stii sa vrei, sa te orientezi si sa ai prezenta de spirit, sa muncesti dar te poti realiza fara piedicile sistemului, fara sa dai spaga, fara cozi, fara batai de joc si sfidare, vei fi respectat cand vei iesi la pensie, neavand surprize ca-ti vor disparea banii din cont, in sfarsit fara toata aceea increngatura pe care o cunoastem toti care ne-am nascut acolo. Pe mine ceva ce m-a ingrozit si nu as fi vrut ca si copiii mei sa treaca prin asa ceva este cu parere de rau sistemul de invatamant romanesc, despre care vrem sau nu vrem sa recunoastem este la pamant [bang]. Nu stiu cum ati reactiona voi in vremurile prezente sa aflati ca invatatoarea va ia de ciuf copilasul pe care il cresteti cu atata drag acum. Sincer, acesta e unul din multele abuzuri peste care eu personal nu am putut trece, restul de comentarii/sfaturi, etc am puterea sa le ignor chiar cu zambetul pe buze. Si este cat se poate de adevarata situatia, fara a vrea sa ofensez pe cineva, numai daca intrati pe subiectul cu scolile de pe forumul acesta va ingroziti de realitate. Si ca sa inchei intr-o nota totusi optimista ca sa ne si amuzam un pic, efectiv m-am spart de ras cand am auzit ca o invatatoare a avut un conflict cu o mamica din RO, cea dintai sustinand sus si tare ca sint 6 zile lucratoare, numai duminica e de odihna. No comment [:-)))]

Cristina

Mlle Yasmineid="purple"> et le bébé [baietel] Chris Anthonyid="blue">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui nikolici
anamona bila neagra = raportare la moderator, atata timp cand nu respecta grupul in care a intrat.Deci in consecintza eu personal si mai vad ca si alte useritze au fost afectate virtual de aceast user E.De aia exita aceasta optiune(raporteaza la moderator) de a atentziona userul ca a cam depasit masura bunului simtz si de al pune pe linia de plutire back.Consider ca atentionarea ta a cam fost deplasata fatza de cele care si-au exprimat punctul de vedere intr-un mod civilizat!
align="right" id="quote2">cele ce si-au exprimat punctul de vedere in mod civilizat chiar nu au de ce sa fie atinse de postarea mea[flo]dar daca printre acestea exista si alte persoane care raspund cu o jignire sau o replica mai taioasa.... pai atunci acestea nu aduc decat apa la moara si pac Eva nu se mai poate abtine.....despre aceste persoane spun ca sunt partase la scandal.intentia mea era sa va amintesc sa fim mai reconciliante si sa nu mai amplificam aceasta discutie, noi toate cele ce putem da dovada de intelepciune.
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...