karmenachim Postat August 25, 2010 Raport Postat August 25, 2010 Buna ziua, sunt mamica unui baietel de 4 luni foarte neastamparat care a inceput de curand sa se rasuceasca si in timp ce eu eram langa el ii pregateam laptele a cazut din pat pe covor pe o parte in caput de la o distanta de 30 cm .Am vorbit cu medicul lui ,am chemat si salvarea ,dar mi-au spus ca daca n-are niciun semn (de voma ,de agitatie ,de somnolenta )sa nu-mi fac probleme...........mai sunt mamici care au patit-o cu bebelusul lor????????? multumesc Citează
MACARIE Postat August 25, 2010 Autor Raport Postat August 25, 2010 si fiimea a cazut pe la 7 luni si pe la 1 an si ceva si nu a patit nimic , dar la fel ca tine m-am agitat si ai facut foarte bine , pt ca daca nu esti atenta se pot intampla multe dupa o astfel de cazatura ...da o cautare pe DC , este un astfel de caz (nu mai stiu unde a postat , cred ca la clinica), oricum trebuie sa fi atenta si in urmatoarele zile la bebe si daca obervi vreo modificare in comportamentul lui sa mergi la spital.... ------------------------------------------------------------------ Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos Citează
CorinaDani Postat August 25, 2010 Raport Postat August 25, 2010 dap, si fii-mea a cazut din pat cand avea 4-5 luni, nu chiar in cap, dar s-a lovit de parchet; s-a intamplat fix cat am intins eu mana sa iau un pampers de pe dulapiorul ei[bang] a plans putin; am observat-o cu atentie toata ziua, sa nu dea semne de somnolenta, agitatie excesiva, voma sau altceva...mi-a fost o frica de nu va spun, am plans o gramada in ziua aia... am avut noroc, nu a avut nimic. evident, de atunci am stat cu ochii pe ea ca pe butelie, cum se spune, si in scurt timp am cumparat un tarc, unde o puneam de fiecare data cand trebuia sa lipsesc de langa ea, chiar si pentru mers la toaleta sau raspuns la telefon... Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează
elaga Postat August 25, 2010 Raport Postat August 25, 2010 Al meu a cazut la 6 luni prima data. Cand l-am ridicat si l-am vazut plin de sange am intepenit. Avea buza sparta, doar atat, dar eu nu mi-am revenit vreo 3 saptamani din sperietura. De atunci locul lui de joaca a ramas pe covor ca sa nu mai avem surprize. http://mamasiiubita.blogspot.com/ Citează
flavia maria Postat August 25, 2010 Raport Postat August 25, 2010 Si baietelul meu mai mare a cazut prima data pe la 4-5 luni a dat cu fruntea de i-a ramas modelul de la mocheta pe care o aveam pe jos pe frunte ...nu a patit nimic dar m-am speriat groaznic...asta e tot ce imi amintesc pt ca au mai fost cazaturi de atunci... asa cum au scris fetele ...daca nu are manifestari urmatoarele 12 ore de la cazatura, e ok... Multa sanatate! are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006) Citează
dana820 Postat August 25, 2010 Raport Postat August 25, 2010 Da....si al meu a cazul de doua ori. Prima data avea vreo 6 luni, l-am lasat in fund in mijlocul patului si m-am intors la dulap sa-i iau hainute si intr-o fractiune de secunda era jos. Nu stiu daca a cazut in cap, era pe spate dar avea pe buze scame de mocheta deci s-a lovit cumva si cu capul. A doua oara avea vreo 11 luni. Incepuse sa mearga si a plecat de langa mine din pat in picioare. Atunci sigur a cazut in cap dar nu s-a lovit rau ca am apucat sa-l prind de un picorus. Si eu la fel l-am urmarit sa nu aiba stari mai ciudate si il pipaiam mereu peste tot sa vad daca-l doare ceva. Citează
Deus Postat August 25, 2010 Raport Postat August 25, 2010 da[:D][:D]cred ca toti bebelusii pupa covorul devii ceea ce practiciid="brown"> www.de-azi.ro http://oscarfriends.wordpress.com/ "Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." id="brown"> Linda si Paul McCartney Citează
mirela0521 Postat August 26, 2010 Raport Postat August 26, 2010 si ai mei au cazut din pat. baiatul de vre-o 2 ori chiar pt ca se rostogolea nostop. prima data pe la 6 luni, m-am speriat de moarte, am inceput sa plang de disperare, aveam si o depresie postnatala de toata frumusetea si cu greu faceam fatza la plansete lui, ma panicam, ma timoram si ma stresam fara rost din absolut orice (permanent ma intrebam ce sa ii fac, cu ce gresesc, de ce plange). am chemat medicul lui acasa sa il verifice si timp de o saptamana am stat cu ochii pe el ca pe butelie. a 2-a oara la fix o luna i-a cazut cumnatei mele care vb la tel, la fel m-am panicat si imi nevea sa o strang de gat ca nu a fost atenta la el... fetita mi-a cazut pe la aproape 1 an, dar deja altfel priveam problema. eram ca si experta :) nu m-am mai panicat, nu am mai chemat pe nimeni, am verificat-o peste tot sa nu aibe ceva rupt, am fost cu ochii pe ea sa ii verific starea de somnolenta/insomnie, nu a vomitat nimic, asa ca a trecut de la sine. psihic am fost mai tare in tot ce priveste al doilea copil. nici racelile, nici starile de temperatura, nimic nu mi s-a mai parut greu cu al doilea, desi practic era mult mai greu pt ca raceau amandoi o data, erau 2 copii bolnavi care necesitau ingrijiri, dar mie mi s-a parut mult mai usor pt ca deja eram "calita" si experienta acumulata isi spunea cuvantul! Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008) Citează
emanouela Postat August 26, 2010 Raport Postat August 26, 2010 eu nu am auzit mama careia sa nu-i cada bebe macar o data din pat...al meu a pupat chiar de cateva ori covorul si o data gresia[bang] din vina lu tatsu... Citează
alexalorena Postat August 28, 2010 Raport Postat August 28, 2010 Din pacate nu toate cazaturile de acest fel au un final fericit. Eu am un nepotel care la 6 luni a cazut din pat, pe covor, distanta mica, covor pufos. Mentionez, este important, fara alte obiecte in jur, corpuri de mobilier sau jucarii. Pur si simplu, o intoarcere a lui (prima). Iar mamica si bunica lui la un pas distanta. Pe moment doar sperietura, plans, si i-a trecut. Dar la cateva ore, voma, somnolenta, umflatura mare. Salvare, spitale, (tipic- sa te trimita de la unul la altul, in Vinerea mare, de Paste). Tomografie de urgenta si rezultat: hematom mare, fractura, semi-paralizie (pe o parte) din cauza hematomului-operatie de urgenta. Multumesc lui Dumnezeu zilnic pentru ca stiu ca El l-a salvat. A fost o minune. In fiecare zi il vad si nu pot uita durerea prin care am trecut atunci. A fost un soc pentru mamica lui mai ales, se simtea vinovata, se condamna. Povestea mea sta marturie ca sute de bebelusi cad din pat, unii chiar au cazut pe gresie din scaunul de masa de exemplu dar se intampla si cazuri- unul la o suta, unul la o mie ,nu stiu exact, cand se poate intampla o tragedie. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.