Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna ziua ,Caut o gradinita particulara sau nu, in cartierul Pantalimon sau pe langa ,am vizitat Labada Alba si nu ne convine,mai sunt cateva ,dar asi dori sa stiu daca mai sunt mamice ce au copii la gradi in zona asta ?Ce parere au?

Va multumesc!

Gwendoline si Kylian

Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Si eu caut o gradinita particulara in zona dar nu am vazut decat Lebada alba. Poti sa-mi spui si mie ce nu ti-a placut la ea? Eu nu am vizitat-o dar ma batea gandul sa o vad zilele acestea si o parere in plus mi-ar prinde bine.

Dar in Cernica stie cineva daca exista gradinite particulare? Eu locuiesc in Branesti si aici suntem pe minus la capitolul acesta.

Mami de Vlad Stefan(21 iun. 2000) si Rares Andrei (20 iul. 2006)

Postat

buna,

da ,nu e pe placul nostru gadinita Lebada Alba,clasele sunt mici nu e renovat ,sa zic asa nu e prea curat, igienic,multe scari chiar si in curte unde se joaca.Eu il am si pe cel mic si sincer mi e cam frica !

Si miroase e vechi!

Am gasit o alta gradinita azi e prima lor zi , pe soseaua Pantelimon in curtea liceului Lucian Blaga, se numeste Crionera, e curat ,clasele spatioase personalul dragut eu o las pana la 13 30 pe amandoi de fapt ,deocamdata e bine nu au plans deloc!

daca mai vrei sa sti ceva ...

Gwendoline si Kylian

Postat

Mda ... si eu aveam ceva indoieli cu privire la gradinita Lebada Alba si asta numai din fotografiile vazute pe site-ul lor.

Cum a fost in prima zi la gradinita cea noua? Am vazut in pagina lor de prezentare ca programul redus este 7 - 12,30, tu cum de ii iei la ora 13,30 se poate si asa? Ii lasi sa serveasca si pranzul la gradi?

Cat platesti pentru fiecare copil?

Multumesc pentru raspuns [flo]

Postat

Buna,

Da eu las sa si manance,platesc 940 pt amandoi copii cu masa cu tot,a fost o promotie 250 pe luna plus masa separat 10 lei pe zi !de aceia este orarul pana la 13h30;

A fost bine ieri si azi nu au plans si le place!acum vom vedea pe parcurs cum va fi

Gwendoline si Kylian

Postat

Asa DA, buna promotia! Oare mai este valabila , tu cand ia-i inscris? Cati copii sunt in grupa? Pe fetita ai bagat-o la grupa mijlocie sau la grupa mare?

[pup], Mihaela

Postat
Noi locuim in Panteliom iar fetita noastra, Mara, merge la gradinita Open Mind de la 1 an si 10 luni si suntem foarte multumiti de gradi precum si de evolutia copilului; Mara are acum 3 ani si jumatate. Merita sa vizitati gradinita! Daca aveti intrebari, va raspund cu multa placere.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...