Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Un capitol dedicat viitoarelor gravidute pe care le asteptam cu mult dragid="orange">id="size3">[bis]

Aici ne-am continuat povestea de la aspirante: cap.1;cap.2;cap.3;cap.4; cap. 5;cap.6;cap.7; cap.8; cap.9;cap.10;cap.11; cap.12; cap.13; cap.14;cap.15; cap.16; cap.17; cap.18; cap.19; cap.20; cap.21; cap.22; cap.23; cap.24; cap.25; cap.26; cap.27;cap.28;cap.29; cap.30; cap.31; cap.32; cap.33; cap.34; cap.35; cap.36; cap.37;cap.38;cap.39;cap.40;cap.41;cap.42

Fetelor va doresc sarcini usoare si BB-ici sanatosi!!id="red">id="size4">Acest nou subiect sa ne tina impreuna [grup] unite asa cum eram la aspirante si cum ne vom muta la Mamici prin Fiv[;)]

cele mai fericite[gravi]!!! cele ce am luptat si am invins!!!id="red">id="size6">
[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei id="blue">[ruga]
id="size3">
Doamne, cel care ai zis oamenilor :" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc,Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.

ellanikid="size3">id="purple">ET: 15 iunie, DPN martie 2010, FIV 1 MNL cu prof.Ron-el, reusit cu FETid="size3">
simona2id="size3">id="purple">ET: 3 iunie, DPN 21 februarie 2010 ,FIV 1 cu dr. Albu Dragos, Medlifeid="size3">
OneFineDayid="size3">id="purple">ET: 26 mai 2009 cu blastocisti, DPN: 11 februarie 2010, FIV 5 in Suediaid="size3">.
bulinanicoid="size3">id="purple">ET: 23 mai 2009, DPN: 08 februarie 2010, FIV in Austria-Wels, dr. Loimerhuskiid="size3">id="purple">ET: 18 mai 2009, DPN: 04 februarie 2010, FIV3 la Giulesti cu echipa: Prof. Marinescu + Cocei, Giulestimarriamid="size3">id="purple">ET : 6 mai 2009, DPN: 23 ianuarie 2010, FIV in Autria-Wunschbaby Vienaid="size3">iana_mariid="size3">id="purple">ET: 21 mai 2009, DPN: 16 ianuarie 2010, FIV Giulesti,dr.Codreanu Dorina id="size3"> [bb][bb]penid="size3">id="purple">ET: 19 martie 2009; DPN: 06 decembrie 2009, FIV la Giulesti cu profesorul Marinescu si cu dr. Cocei [bb]dear_bambieid="size3">id="purple">Et cu blastocisti - 16 martie 09, DPN noiembrie 2009, FIV 1 Gynera, dr. Dracea+Dascalescu [baietel][baietel]id="size3">Li_amid="size3">id="purple">ET 09 martie 2009 cu blastocisti, DPN 25 noiembrie 2009, FIV 3 Austria Clinica Kinderwunschzentrum, Viena, dr. Obruca [fetita]Avalonid="size3">id="purple">ET 09 martie 2009, DPN 27 noiembrie 2009, FIV Clinica Kaali Budapesta- dr. Kovacs[baietel][baietel]doris 71id="size3">id="purple">Et 09 martie 09, DPN 27 noiembrie 2009, FIV 5, Clinica Humanitas Milano [baietel]id="size3">miramarid="purple">id="size3"> ET: 28 febru
  • Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Moni, multumim pentru noul capitol si as mai adauga ca el este dedicat tie, Elenei si Aydei = voi cele care urmati sa va vedeti visul implinit si sa va tineti puiutii in brate.id="size4">

Va tinem pumnii pentru marea intalnire. Nu va grabiti. Noi suntem aici [:D] si nu ne suparam daca veti intarzia[flo]. id="size3">id="red">[pk][pk][pk][pk][pk][pk][pk][pk]

h.

[gravi] 27+ [fetita]

multumesc lui DD

Postat

Neatza fetele[flo]

Moni multumim pt noul capitol[pup]

Hepilica vom vedea care va fi prima desi nici una nu ne prea grabim[:D]

Ayda [gravi] 36+[fetita]

[ruga]

Postat

Moni, uite ce propunere am[pk]: incepand cu acest capitol si toate capitolele urmatoare pana veti naste sa va fie voua dedicate (tie, Aydei, Elenei)...hi,hi,hi,hi[:D]

Oricum le meritati.[pup]

h.

[gravi] 27+ [fetita]

multumesc lui DD

Postat

Moniid="red"> multumim de noul capitol.

Nu pot sa cred ca noi urmam.

Dar eu sper sa depasim dnp-ul care e la 36 de sapt. Cu doua saptamani sa il depasim si suntem tari.

Azi am mai scapat de o saptamana.

Abia astept saptamana viitoare sa merg la dr sa vorbim de nastere anestezie si de ce lucruri am nevoie in spital.

Mai este asa putin.

Abia astept marea intalnire. Sa imi cunosc piticii.

Mami miky pe unde esti? Ce fac piticii?

Pupici dulci tuturor

elena [gravi]+34 [fetita] Ana Maria & [baietel] Matei Stefan AMR 4 saptid="red">

Burtica mea la 33 sapt

Lucrusoare bebelusi

Camera piticilorid="red">

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Postat

Many baniid="red">, multumesc de urari!

Sarcina usoara si bebic sanatos si frumos! [pup]

Elenadaid="red">, Doamne, ce poate fi mai frumos decat sa primesti in dar o printesa si un printisor deodata. Iti doresc sa ajungi la cate saptamani vrei tu si sa ai o nastere si recuperare cat mai usoare sa te poti bucura in voie de puiuti! [pup] Multumesc pentru urari![flo]

KLU1973id="red">, multumesc! [pup]

Ce nume frumos ai ales pentru printesa ta...Theodora-Maria o va chema pe fetita mea (daca va fi fetita [:D]).

Iana mariid="red">imi pare rau ca ai greturi...dar sper sa scapi curand! [pup]

Eu in afara de faptul ca nu ma mai incap pantalonii (la talie)[:D], mari probleme nu am, rar greturi...si ieri am observat cand am ajuns acasa ca aveam picioarele umflate...

[pup]-ici tuturor!

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...