Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Ianaid="red"> poti sa te epilezi linistita. Daca suporti durerea si nu e ceva greu de suportat pt tine te poti epila. Daca nu suporti epilatul cu ceara si te doare tare atunci mai bine te abtii. Daca nu e traumatizant o poti face. Eu m-am epilat cu ceara.

Evyid="red"> felicitari pt micutul fotbalist.

OneFineDayid="red"> bafta multa si multa sanatate

Moniid="purple"> hai cu vesti

elena [gravi]+35 [fetita] Ana Maria & [baietel] Matei Stefan AMR 3 saptid="red">

Data cezariana 18 iulieid="purple">

Burtica mea la 33 sapt

Lucrusoare bebelusi

Camera piticilorid="red">

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

• Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Iana, sa stii ca proful. cu care am facut FIV, la aproape 9 sapt. dupa un echo. transvaginal a incercat si abdominal, insa mare lucru nu s-a vazut si aparatul este destul de performant. Referitor la epilat, daca nu ai probleme cu vasele (gen varice), eu nu vad de ce sa nu te faci cu ceara. Eu ma fac cu aparatul cat mai pot si cat mai vad[:D], apoi nu stiu, cred ca merg la cometica, voi vedea.[flo]

Moni, Elena, Ayda ma [ruga] ca bebelusii vostrii sa va asculte si sa stea cumintei in burtica atat cat trebuie [pup][pup][pup]

Li_am, ai scos capul si esti nervoasa?[:D][pup]

Evy, Ellanik[pup][pup][pup]

Moni hai cu vesti bune [pk][pk][pk]

[gravi] 21 + [baietel]

Postat

da, many, nu stiu ce e cu mine, sunt [toanerele ca o furtuna in ultima vreme - or fi hormonii... o fi lipsa... cine mai stie?

hai moni cu vestile alea!

onefineday, mai adauga una la lista de sangerari cu happy end - cel putin pana in prezent! prima data cu sangerare la greu de la 9z de la ET pana la 12-15 saptamani (nu-mi mai amintesc exact) si de data asta din z9 (intermitent) de la ET pana la 9s. In general se spune ca sangerarea poate fi un semnal de alarma, insa 50% din sarcinile cu sangerare in primul trimestru continua fara probleme. si mie mi-au recomandat sa am o viata normala (chiar am intrebat daca pot sa-mi tin copilul in brate, sa ma joc cu el, jogging, etc) ceea ce am si facut imediat dupa ET. si cu ocazia asta i-am raspuns si lui ellanik, eu cred ca poti sa mergi linistita in concediu sau in excursie!

iana, si eu cred ca poti sa te epilezi, desi am auzit si povesti cum ca au intrat femei in travaliu din cauza epilatului...

evy, in sfarsit esti relaxata, da bb din picioruse, nu te trezesti zambind prin magazine, pe strada, oriunde? eu la prima sarcina l-am simtit pe la 17s si acum la 16s (la a doua se pare ca ai antrenament) si ma oftic ca n-am tinut un jurnal de sarcina, sa pot compara senzatiile...

[pup]

FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit

FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)

FIV 3 - martie 2009 - Austria - [gravi] 19+ [fetita]

poze

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...