Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna dimineata dragelor,

Intru si eu sa pup burticile dragi. Am revenit si noi in Buc. dupa 10 zile de stat la aer curat si ce bine a fost, dar azi avem echo. si deci trebuia sa ne intoarcem , dar vom pleca iar.

Klu, Raluca id="red">frumoase burtici aveti[pup][pup][pup]

Moni, Elenaid="red"> va tin pumnii sa fie asa cum va doriti voi[flo]

Pup toate burticile si nu va enumar sa nu uit pe cineva deoarece neuronul meu gravidos mai intra si in pauza[:D]

Daria pe unde esti, nu ne mai spui nimic?

Li_am, tu esti in vacanta?

O zi placuta si revin cu amanunte dupa intalnirea de azi cu dr.

[gravi] 20 + [baietel]

• Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

[cool]Fetelor...mi-a venit si mie inima la loc..va spuneam ca nu aveam stare si m-am dus sa fac o eco la alt medic decat cel care ma urmareste, doar ca sa vad eu punctuletul in uter[:D]

Se pare ca avem 5.4 saptamani, 1 singur[copil],sacul gestational are 7.8 mm, colul inchis, FSD liber...embrionul e prea mic acum ca sa se vada...il vedem joia viitoare...Doamne ce usurare..respir si eu normal!!

[pup]

[gravi] 5+

Postat

Buna gravidute si mamici[flo]

Am venit si eu de la dr, se pare ca bebelusa mea nu e f grabita sa vina pe lume....ideea e ca tot micuta cu o sapt apare...asta e, avem aprox 2600 grame....m-a speriat ca era f agitata si avea 180 batai/minut...dr s-a mirat si el ca era f agitata, n-a zis ca ar fi rau dar nici eu nu am intrebat....oare e de rau??? Acum stau si ma intreb....sper sa fie bine, ma gandesc ca dc era ceva ma oprea la spital....acum s-a linistit, cred ca doarme

Simonaid="blue">, acum te-ai linistit dupa ce ai facut eco[:)]

Elena, Moniid="red">[pup]

Ayda [gravi] 37+[fetita]

[ruga]

Postat

ELENADA multumesc.Cu putin noroc or sa treaca si cele doua saptamani.

SIMONA acum stai linistita.

LI_AM mi-a dat niste injectii si urma sa plece in Austria in concediu(acum 2 saptamani)

iana

[gravi]7+ [bebic][bebic]

Postat

MONIid="red">help cu un raspuns,mi-am creat cont pe Flickr,am descarcat poze,dar nu stiu cum sa le transfer sa le vedeti voi,habar n-am ,si nu am nici prea mult timp la dispozitie,cum fac mai departe????

MAMI de [baietel] [fetita]    REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS 1.06.2009

Postat

Aydaid="purple"> sanatoasa sa fie ca o sa creasca ea. Daca ar fi fost o probleme sigur zicea doctorul. Stai linistita si papa sanatos ca sa creasca bebelina.

Moniid="purple"> eu mi-a propus sa nasc la 37 de sapt si cateva zile depinde cum o sa fie disponibil dr meu pt cezariana. Ca perioada ar fi intre 13 iulie si 17 iulie. Am planuri marete pt colul meu ramolit. Dar sunt increzatoare ca atata timp cat stau in pat nimic nu se va intampla. Ei au renuntat la impuns cu capul in col. La ecografia de luni baiatul era cu capul tot jos dar in lateral si fata urcase cu capul in zona buricului. Deci le prieste statul in pat. Tu ce planuri ai?

elena [gravi]+34 [fetita] Ana Maria & [baietel] Matei Stefan AMR 4 saptid="red">

Burtica mea la 33 sapt

Lucrusoare bebelusi

Camera piticilorid="red">

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...