Oria77 Postat Septembrie 22, 2010 Raport Postat Septembrie 22, 2010 Are mama 2 embrionasi de 4 celule! [colegi] De la 9 ma invart prin casa de parc-am mancat gaini zapacite si telefonul l-am primit la 12. Am facut carare prin sufragerie! Dna embriolog mi-a zis ca sunt frumosi... Pai normal, seamana cu mamica lor! [:-)))] Maine la ora 14 mergem pentru embriotransfer. Sper cu tot sufletul sa se lipeasca macar unul! Sotul meu imi spunea ca astia micii cresc prea repede, se astepta sa aiba 2 celule, si a intrat "in panica": "sa vezi tu ca astia se nasc perfect maturi la 6 luni si nu cred ca o sa fiu pregatit pana atunci sa fiu tata!"[:D] Sa dea Dumnezeu sa fie bine... Ma duc sa fac inca o portie de ceai e cretisoara si sa demolez casa cu curatenia generala, acum cat mai pot! Multa-multa bafta la toate fetele mele dragi![pup] "Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward
Oria77 Postat Septembrie 22, 2010 Raport Postat Septembrie 22, 2010 Multumesc mult-mult, Oana! Vezi ca am ascultat inainte sa imi scrii? Faci telepatie cu mine, doamna, huh?[flo] N-am vrut sa ma ascund, pentru ca si eu, oricat de pozitiva sunt, am oscilatii puternice, cand sus cand jos si vreau sa nu se gandesca nimeni care face FIV-ul si are asemenea momente ca ele sunt anormale! Are Yarrina o vorba care m-a uns pe suflet: "cand viata iti ofera lamai, cere o tequila"! Nu prea pot sa fac asta ca la cate lamai mi-am primit dau in mama alcoolismului! Dar am retinut ideea! Asa ca eu ma pregatesc pentru maine si zuza mea de mama face casting de gradinite... Ceea ce m-a dat complet pe spate, pe principiul "CE FAAAACI?!?!
monaramona Postat Septembrie 22, 2010 Raport Postat Septembrie 22, 2010 oria iti tinem pumnii maine si ma bucur ca esti in fata mea cu transferul ca am de unde sa ma mai documentez si eu..sa fi fericita iti doresc te pup[pup]
oana_cnt Postat Septembrie 22, 2010 Raport Postat Septembrie 22, 2010 Ok, m-ai dat iarasi pe spate![pk] Asa e, e normala oscilatia asta sus-jos a noastra, insa de maine tine-o tot sus si e perfect! Si sunt asa pisaloaga pentru ca eu una cumva nu ma iert ca la primul nu am fost optimista, ci mi-am bagat in cap toate temerile posibile si imposibile. De asta vreau sa scriu si iar sa scriu ca e important sa fim optimiste, oricat de banal suna cateodata. Chiar e important. Deci maine iti iei puii acasa! Si eu am maine programare sa vada ce mai fac foliculii, cati au crescut, cum etc. Monaramona, tu in ce stadiu esti?
misspii Postat Septembrie 22, 2010 Raport Postat Septembrie 22, 2010 Bafta multa !!!!!ORIA sa fie intr-un ceas bun si de maine tb sa stai linistita si doar optimismul sa fie cu tine.Ce usor este sa zici!!!![:D]parca ma vad peste cateva zile si pe mine. Stai la Sb cateva zile?Eu m-am gandit ( binenteles sa ajung pana acolo...) sa stau 2 zile la SB.Am cautat pe net si am vazut cateva pensiuni frumoase.
monaramona Postat Septembrie 22, 2010 Raport Postat Septembrie 22, 2010 maine aflu mai precis dar cred ca luni imi iau si eu puiutii acasa
misspii Postat Septembrie 22, 2010 Raport Postat Septembrie 22, 2010 super Mona!! Bafta si sa auzim de bine.
Postări Recomandate