adimercedes Publicat Iulie 1, 2009 Raport Distribuie Publicat Iulie 1, 2009 Citat:citat din mesajul lui aidaciolachai mai delia ca nu e neaparat sa faci diabet daca e glicemia mare. si mergi cu incredere la analiza , ca poate aia acolo sunt mai desteptisi stiu ce sa faca in cazuri dinastea. Nu prea stiu cum e cu diabetul , dar bunica mea avea la un moment dat 220 glicemia si a facut tratament cativa ani si vad ca acum e normala. Tin pumnii strinsi sa iasa bine testarea kawaichan ei , avem noi niste piticoici pe creiere cu numele , ca mie imi placea Luca , dar in ungureste iuk (parca) e gaura sau eu vreau si un nume de sfant poate are mai multa sanatate si imi placea pe langa Mihail sau Mihai de la arhanghel ca si asa avem un ingeras in ceruri , dar in ungureste suna cam naspa si nu se pot combina si uite asa inca ne gandim. Tudor am eu o chestie , dar bine ca mai avem timp pana atunci [:D]Joshua imi place si mie dar e cam greu de pronuntat pe aici ...la noi pretul la o cezariana la clinica privata e cam 1600 euro + ce plateste casa de asigurari vreo 300 ...wow ce costuri aveti [alcool] , buna faza cu nasterea nu e o boala [cool] japonezii astialutoniana dar la ce ora te trezesti tu ? ca eu chiar daca am facut ochi la 4 si la 5 si la 6 si la 7 , dar frate tot nu m-am dat jos din pat adimercedes pai din cate stiu eu trebuie sa stai linistita la test nu sa faci plimbari ca stiu ca si eu am vrut sa cobor pana jos sa iau o revista si a zis sa stau linistita [bibe]Ellenuta o sa alegi nume de baiat data care vine [;)] , cat de hainute si eu faceam alergie la roz , dar mai ales la rosu [alcool] si hainutele tricotate si le-am zis la toti cum sta treaba si s-au conformat ____________________________________________ Sa il ajutam pe Sebi id="red">id="Comic Sans MS"> [flo]____________________________________________Aida ... 29+ ... cicaPoze cu noi[flo]Licurici, te iubesc cu toata fiintaid="purple">id="Script MT Bold">"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine align="right" id="quote2">Aidaid="brown">, mie dintre numele cu rezonanta romano-maghiara imi plac Albert, Robert, Andre (asta mai mult francez), Lucas, Victor..."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."Povestea obtinerii primei sarcini[zana] Lisa 01.10.2007[gravi] Samburel' 17.10.2009 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devylla Publicat Iulie 1, 2009 Raport Distribuie Publicat Iulie 1, 2009 Aida fain rau costumasul. Monikus vazut pozici din Roma.Tare frumos,asta e unul din visurile mele,sa ajung si eu pe-acolo in vacanta. Iulika felicitari pentru cele 31 sapt...mai e o aruncatura de batz[:D].Super tare scrisoarea de la mama blonda...o aveam si eu salvata pe undeva prin pc. "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."id="size1"> Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.[gravi] si Erika(31 august 2007)id="size1">id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana15 Publicat Iulie 1, 2009 Raport Distribuie Publicat Iulie 1, 2009 Buna dimineata mamicute![flo] sa aveti o zi usoara! va tzuc pe toate! imi sunteti tare dragiid="size3">! Dana 26s Noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mimika Publicat Iulie 1, 2009 Raport Distribuie Publicat Iulie 1, 2009 Neaaatzaaa[nani] Pe mine m-a trezit un bebic, ca a facut miscari de trupe. Cred ca s-a pus cu capsorul pe pozitie [gravi]29+ Matei Aram si Luca Ezram Grasii mei iubiti Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aidaciolac Publicat Iulie 1, 2009 Raport Distribuie Publicat Iulie 1, 2009 'neata si de ma mine [cafea][cafea][cafea][cafea] pt doritoare ... nu's ce pasarica - pasaroaie ciripeste pe aici de la 4 dimineata , huh , ca daca nu latra Kissy la cine stie cine trebuie sa fie altceva ... ... merg sa deschid subiect ____________________________________________ Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC id="red">id="Comic Sans MS"> [flo] ____________________________________________ Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi[flo] Licurici, te iubesc cu toata fiintaid="purple">id="Script MT Bold"> "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septoct2009 Publicat Iulie 1, 2009 Raport Distribuie Publicat Iulie 1, 2009 capitol nou AICI spor la scris doamnelor si o zi cu soare [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monikus Publicat Iulie 1, 2009 Raport Distribuie Publicat Iulie 1, 2009 Neata si de la noi[:D], Eu abia imi tin ochii deschisi dar bebe din burtica face tumbe de zor. A inceput si la mine sa se intoarca in toate directiile de efectiv il simt cum se impinge printre organele mele sa isi faca loc. Iulikaid="blue">, foarte tare scrisoarea. Aidaid="blue"> si mie mi-a placut costumasul. De-abia astept sa intru si eu in co la sfarsitul lunii ca sa pot alerga si eu prin magazine dupa minunatii din astea. Deliaid="blue">, bine ca ai scapat de licoarea magica si distractie placuta la concerte. Dacianaid="blue">, tinem pumnii sa fie bine cu banca pana la urma.[flo] Devyllaid="blue">, sa stii ca daca iti doresti cu adevarat, nu se poate sa nu ajungi si tu acolo. Eu iti doresc sa ajungi la Roma pt ca merita.[flo] Aida, asteptam capitolul nou. Va doresc o zi minunata tuturor si va dau multi tuturor. Monica [gravi] 23+ cu Rares Stefan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts