Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

anamica-poate va veni aproape de ziua piticii, hihi, si la noi asa-i! si noi renuntam din considerente de sanatate la gradi o vreme, asa m-qau sfatuit 2 medici pediatrii, ma tin,ca Timea e si asa sensibila, tot ia, n-am chef de 2 bolnavi...

Gaby-deja ati inceput cu bolile? offf...sanatate multa Sarei!

Victo-facem chef cand scapam de colici,da?[pup]

Elena-nu te-ai simtit bine? ce rau imi pare...bine ca macar sotul te ajuta...

Adriana-cand vine printesa acasa?

Dana-ce mai faci draga?

o zi frumoasa tuturor!

Meli,mami de [zana]Timea-Larisa(08.07.2007) si [bebic]David-Robert (04.07.2010)

• Răspunsuri 241
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Anca, nu il poti duce 1 luna la o gradi particulara?

Adriana, mai poti invata?

Mai stii tu si alte lucruri sa faci bine: copii![:D]

Paula, il poti dupe pe pitic si la dr Dudea, la cabinet privat, ii face ecografie si iti spune clar daca e ceva.

Elenuta, cu asa sot model si copii atit de frumosi si sanatosi, ar trebui sa fii f fericita... nu te mai lasa coplesita de altele.[flo]

Ioana mama de [copil] Patrick Alexandru (01.06.2007)

Postat

Salutare!!!

Gabi foarte frumoase pozele!Eu am pus pozele acum cateva zile,cred ca ai sarit din greseala peste ele.[:D]Dar le mai pun odata

http://picasaweb.google.com/RamonelR/PetrecereaLuiSara3Anisori#

Elenuta[pup] va fi bine!Multa putere si totul va fi bine!Mai ales daca ai un sot exemplar langa tine![:D]

Ramonel,mami de [aerob] Beaid="red">(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigotid="size1">id="teal">id="Tahoma">

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pãmant!"id="red">

id="size1">id="Script MT Bold">

Postat
Ioana-la Dudea m-as duce si eu cu el, stii cumva unde are cabi si un numar de telefon te rog? oare la el cu cat timp inainte trebe programare?ms mult[pup]
Postat

Meli, hai sa fiu eu azi google map pt tine[:D]

De la Rialda, o iei spre Piata Muzeului si chiar la capatu celalalt al stradutei, pe partea cu Rialda, este Viena Cafe. Acum parca sunt niste schele in fata.

Ioana mama de [copil] Patrick Alexandru (01.06.2007)

Postat

BUNA MAMICILOR[pup]

dupa cum cred ca v-ati dat seama sunt noua pe aici [:D]

Ne primiti si pe noi?[:)]

Sunt o [gravi] de 35 sapt si mami de [fetita](27.01.2006)

pe aici nu mai ieste nici o [gravi]? sau nu am venit eu unde trebuie[bang]

mi-ar placea fff mult sa comunic cu voi [flo][flo]

[pup]

Postat

eu la stefan nu am facut eco la ortoped, doar asa, ochiometric. dc ii face eco nu mai trebuie sa merg ulterior la ctrl?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Postat

Salutare!

Anca, [pup][flo]. Foarte dubios cu cresa, oare de ce le ia asa mult? Si noi suntem descoperiti cu statul cu Alexia pe joia si vinerea urmatoare[bang]Cat despre cand o sa inceapa gradinita...nici nu indraznesc sa ma gandesc inca[alcool]Nici eu nu stiu ce vom face atunci, probabil ca o va lua Adi la el dar va fi greu pentru ea sa stea 8 ore acolo...

Ioana, buna remarca[8D]. Dar de invatat sunt satula[bang][bang][bang]Marketing international scrie pe mine de doua zile, zi si noapte[alcool] Si nu v-am spus ca era sa am prima restanta din viata mea (adica examen picat)[pk] - la germana. Noroc ca a tras profesoara de pe unde a putut si mi-a dat 5[:I]

Meli, Alexia e in Cluj de 3 sapatamani. Avem ceva probleme cu acomodarea dar sper si ma rog incontinuu sa ii treaca...

Va las, ma intorc la ale mele, am avut un concediu de pomina cu examenele astea restante.N-o sa ma credeti, dar de-abia astept sa ma intorc la serviciu[:D]

MAMI(Adriana) & [cri] ALEXIA(28 aprilie 2007)

Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!id="purple">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...