Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Salutare,

Elenuta felicitari!!! id="red"> ma si gandeam cui predau stafeta si uite ce veste grozava ne dai! Sarcina usoara si un bebe sanatos !

Stiti ca se spune ca familiile cu 3 copilasi sunt cele mai echilibrate.[olala][olala][olala]

Oana, indemnizatia de 85% s-a diminuat cu 15%, Doamne fereste sa o reduca astia la cei 600 ron. Dar sincer nimic nu ma mai mira in lumea asta!

Danaiulia noi am fost ultimii 3 ani in Antalia cu agentia Fibula, nimic de reprosat! Poti sa copiezi linkul cu pozele in textul pe care il trimiti, de-abia asteptam sa va vedem!

Camy81 bine ai venit! Cum o cheama pe fetita ta, e fericita ca vine surioara?

Paula ce bine de voi, eee deja vedeti luminita!

Gabice fac printesele, sper ca sunteti spre bine!

Mai fetelor bebele meu sta ca un boier in burtica, e super activ nici gand sa iasa afara, ce sa zic poate asteapta zile insorite!

Azi am mult de umblat, va pup si va zic o zi minunata,

Diana, mami de Ana (13.09.2007) si [gravi] 41+

Povestea Nasterii Anei

• Răspunsuri 241
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

wow..elenaaaaaaa..sarcina usoara, mamicule!id="red">

ia explica-ne cum de s-a intamplat...:)

dianaid="red">..mai da baietii astia se lasa asteptati, nu gluma!totusi, trebuie sa apara miculutul!

Ioanaid="red">, nu il pot lasa la socri, ca acum reconstruiesc casa si nu au conditii unde s ail tina, plus ca sunt ocupati, cu muncitori, chestii din astea.

la vara abia:)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Postat

BUNA FETELE[pup]

Elenuta mersi de raspuns[pup][flo]

Anamica pe fetita mea o cheama Alexia (27.01.2006) si este fff nerabdatoare sa vina surioara ei,in fiecare zi ma intreaba cand o sa o vada pe surioara iei mai mica sa ii dea jucariile sa se joace[:D][pup]

TU unde o sa nasti si cu cine?

[flo][flo][flo]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Ioana13
Citat:
citat din mesajul lui OanaAlina
vroiam sa va intreb... pana la urma a ramas varianta cu 85% pentru indemnizatia de cresterea copilului sau se trece din nou la varianta de 600 RON?Oana si printesa inimilor noastre[zana]Maria-Teodora (30.10.2007)maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra
align="right" id="quote2">Ne pregatesti si tu o surpriza?[:I]Ioana mama de [copil] Patrick Alexandru (01.06.2007)
align="right" id="quote2">nuuu... o colega ma tot zapaceste la cap cu tot felul de chestii... referitor la cealalta chestie... numai daca ma imbata sotul bine![:D]Oana si printesa inimilor noastre[zana]Maria-Teodora (30.10.2007)maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra
Postat

[flo]multumim mult

s-a intamplat [:I], asa a fost sa fie, nu era momentul potrivit insa a venit si va fi bien venit in familia noastra, cu toate ca a fost un sokkkk pt mine in special si 2 sapt am plans intr0una [alcool],

e prea greu cu inca un bebe, avand in vedere ca IUlia e inca piticuta si nu stiu daca va fi asa intelgatoare ca si Dragos

pus ca imi stiti starea mea din periaoda asta, rau rau si iarasi rau [bang][bang][bang], sunt zile in care nici nu stiu cum trecem peste ele dar incerc sa imi ridic moralul si sa imi alung acest rau care ma chinuie [bang]

intr-adevar am numai ganduri urate despre nastere si ma gandesc la tot ce e mai rau, mai aes dupa ce am trecut cu Iulia, acum numai DD stie ce va fi , ne rugam sa fie totul bine, sa fie sanatos bebe3 iar eu sa trec cu bien peste nastere si sa raman in viata [:-@]

hai ca ma intind prea mult......va sarut

Elena id="red">, mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009)id="red"> si [gravired] 7+

Postat
Citat:
citat din mesajul lui elenuta23
[flo]multumim mults-a intamplat [:I], asa a fost sa fie, nu era momentul potrivit insa a venit si va fi bien venit in familia noastra, cu toate ca a fost un sokkkk pt mine in special si 2 sapt am plans intr0una [alcool],e prea greu cu inca un bebe, avand in vedere ca IUlia e inca piticuta si nu stiu daca va fi asa intelgatoare ca si Dragospus ca imi stiti starea mea din periaoda asta, rau rau si iarasi rau [bang][bang][bang], sunt zile in care nici nu stiu cum trecem peste ele dar incerc sa imi ridic moralul si sa imi alung acest rau care ma chinuie [bang]intr-adevar am numai ganduri urate despre nastere si ma gandesc la tot ce e mai rau, mai aes dupa ce am trecut cu Iulia, acum numai DD stie ce va fi , ne rugam sa fie totul bine, sa fie sanatos bebe3 iar eu sa trec cu bien peste nastere si sa raman in viata [:-@]hai ca ma intind prea mult......va sarutElena id="red">, mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009)id="red"> si [gravired] 7+
align="right" id="quote2">Va fi bine,ai sa vezi.Dragos e mare,te poti intelege cu el.Iulia va avea 1 an jumate,va fi maricica.Sotul tau te va ajuta,ca te poti baza pe el.Dar tie vad ca ti-e frica mai tare de nastere.Inainte cu 4 saptamani sa bei ceai de frunze de zmeur si cand vine momentul,sa-ti faci epidurala.Nu mai stiu daca la Iulia ai facut sau nu.Si parca Neamtu a fost in concediu,sau cum a fost atunci???Stai linistita,bucura-te de aceasta minune ce ti-a dat-o Dumnezeu,si nu mai plange ca-i faci rau lui bebe.Va fi bine,ai sa vezi!Iti promit eu![:D]Gabi cum se mai simte Sofi???Sper ca sunteti bine,ca nu v-am mai vazut pe mess.[pup]Ramonel,mami de [aerob] Beaid="red">(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigotid="size1">id="teal">id="Tahoma">In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pãmant!"id="red">id="size1">id="Script MT Bold">
Postat

Wow, Elena felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! [flo]

Cred ca in locul tau si eu la fel m-as gandi, dar gandeste-te ca nu esti nici prima nici ultima cu copii asa mici si dupa ce cresc un pic, o sa fiti o familie mare si fericita. La inceput o sa fie mai greu, dar daca ai un pic de ajutor, o sa treaca si problemutele. Pana atunci insa, gandeste-te la puiul mic din burtica si ai grija de el, asa a vrut DD sa vina acuma pe lume, El stie ce planuri are, si intotdeauna un copil e un miracol, oricat de greu ar fi, nu? [pup]

Noi azi am fost la eco morfo, ursuletul are 440 de grame si tocmai a fost trezit din somn si casca de numa numa [:D]

Toate sunt bune, organele si tot la locul lor si frumos dezvoltate. Doamne ajuta si in continuare!

Raluca, mami de [zana] Diana id="red"> (24.04.2008) si [gravi] 22+ cu [baietel]

Postat

salutare si de la noi!

lipseste omu' un pic si ce vad p'aci? e rost de sarbatorit...[:D][alcool]

ELENA, FELICITARI! SA AI SARCINA USOARA SI FRUMOASA! SI UN BEBE LA FEL, SANATOS SI FRUMOS CA CEI DOI COPILASI![pup]

si multumim de complimente...[:D] cred ca tot Canon era aparatul, dar obiectivele fac diferenta...[:D]

Paula, deci te intelegi bine cu soacra...paote o iei la tine pana la urma, ce zici?[:D]

si Filip e mereu tot un zambet si-o gangureala...de dimineata pana seara...si ff cumintel..sa nu-l deochi...[:D] e amrisor, are 6 kile!!! am cumparat deja hainute pt 3-6 luni...ca astea de 3 luni ne sunt fixe...[:D]

Diana, inca nik? nu scoatem majoretele? paote se gandeste domnisoru' si iasa..[:D]

Meli, voi cum sunteti? cum te mai descurci?

cine ne mai pregateste surprize???[:D] Ioana, Ramo, Oanaalina...cine mai vrea???[:D]

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filipid="purple"> (24.06.2010)id="purple">

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE id="green">id="size4">

Printul Eric are...id="limegreen">

Printisorul Filip creste...id="limegreen">

BLOG DE PICI...id="red">

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...id="blue">

Postat

Nu stiti unde gasesc produse Ikea in Cluj ? Am vazut pe site-ul lor niste bavete pt bebe cu maneci,destul de ieftine Noua ne-ar fi musai din alea ca nu stim papa frumos si curat [bang]Si mi-ar fi mai usor sa spal o baveta din aceea decat non stop, hainitele[bang]

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami[9cer] de 2 ochi albastri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...