Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Mai, iar sunt prima

La multi ani, Eric!id="red">

Desirreid="red">, cum ii faci oul Victoriei cu scortisoara? fiert, prajit?

e bine ca mananca ou, e cam tot din cat. carne

cum zicea si Cleo, poate daca carnea i-a faci cu mixerul nu mai simte bucati si o mananca si ii dai legumele bucati mari

Adriana

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78
Mai, iar sunt primaLa multi ani, Eric!id="red">Desirreid="red">, cum ii faci oul Victoriei cu scortisoara? fiert, prajit?e bine ca mananca ou, e cam tot din cat. carne cum zicea si Cleo, poate daca carnea i-a faci cu mixerul nu mai simte bucati si o mananca si ii dai legumele bucati mariAdriana
align="right" id="quote2">deci toate solutiile cu datul carnii la copii, va rog sa le scriei aici. am acelasi stres.A, mi-am mai adus aminte: dew vreo 2 ori i-am dat..de la mine din gura. Facusem vita, o mestecam io, si fata se uita in gura mea... si i-am scos din gura de la mine si i-am dat. 3 bucatzele, atat a aceptat, dupa aceea a inceput sa le scuipe.Nu e cea mai grozava metoda, dar atat m-a dus minteaaaa.o [fetita] [cool]soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Postat

neata!

[s] Ericid="blue"> pentru 1 tau anisorid="red">! Sa cresti mare, sanatos, cuminte si papacios!

Mai copilasii care nu papa carnita...ficatel papa? Ca daca da, atunci e ok! Daca mai papa si ou atunci e chiar perfect. Sa va spun cum a papat fiica-mea carne-carne: snitel. Evident razuita crusta. Strict carnea. Era disperata! Ma mai gandesc la idei!

Merg sa ii fac fructele si sa mananc si eu. Azi avem in meniu supa cu galuste si ciulama...sa videm...[:-@]

PS Fir'ar de vreme...suntem in casa azi.

mamica Iasminutei...adica [comoara] lui mami si a lui tatiid="Script MT Bold">id="size2">

id="right">id="size1">id="right">id="size1">
Postat

Servus, fete dragi.

Gabitza, multumesc frumos. Azi ma duc la doctoreasa noastra de familie sa vad ce vaccinuri are de gand sa-i faca lui Vladuc, ea e cam cu capu’n nori, n-am nici o baza. Imi e cam jena sa-mi iau fisele si sa plec la alt medic desi ar trebui sa o fac. Sper sa nu am nevoie de ea prea des. [pup]

Cleo, multumim. Avem poze da’ inca nu le-am descarcat, sper sa reusesc azi. Tre’ sa si reinstalez softul camerei. Mda. Sa ne povestesti cum e la scarbici. Bafta ! [pup]

Georgiana, vin si pozele imediat. [pup]

Simonix, multumim frumos. Ma bucur ca Robertel este mai bine. Bravo ca te gandesti la bebe 2, si eu ma gandesc din ce in ce mai des. Da Doamne ! [pup]

Ylari, ieri m-am gandit la tine, ma intrebam daca aveti noroc de soare. Poate se indreapta totusi vremea. Ma bucur ca sunteti ok, distractie placuta in continuare. [pup]

Simonacip, nasoala faza cu cresa. Doamne, eu cand ma gandesc ca va trece si al doilea an la fel de repede ca primul si tre’ sa ma intorc la serviciu pica ceru’ pe mine. [pup]

Iulia, ma bucur sa aud ca te-ai impacat cu mama ta si ca Mufi s-a simtit bine la tara. Lasa ca o sa ai vreme buna, ia sa vezi ce concediu frumos veti avea !!! [pup]

Desiree, da’ tu ai mare ajutor in casa, vad ca Victoria deja a trecut la munci mai grele, spala faianta. Bravo, Victoria ! Cu retetele nu te pot ajuta, dar fetele mai pricepute in ale bucatarelii o vor face cu siguranta. [pup]

MsBB, pe unde esti ??? [pup]

Esme, tu pe unde te ascunzi ??? [pup]

Ma intorc la trebi. N-am reusit ieri sa fac mare lucru, sper azi sa termin cat de cat. Va pup. Papaaaaaaaaaaa …

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Postat

Buna fetelor,

Multumesc mult de urari Lilly, Danicris, Simo, Adriana, dar, rusine mie, nu pot face acel regim. Ieri l-am tinut cu strictete dar m-am simtit f rau, ametita, nervoasa, terminata. Asa ca incerc de azi sa slabesc asa cum am reusit anetrior, nemancand seara si avand mare grija la ce mananc ziua.

Am nevoie de energie pt Vlad iar ieri eram de-a dreptul sfarsita.

Adriana, plecam pe 10 iulie la mare si mergem cu cortul[:D]

revin diseara

Vlady

Postat

Mai si eu mi-am propus sa nu mai mananc seara dulce, ca se vede imediat cum ia burta proportii.

ma uit cu jind in dulapul cu dulciuri, sper sa reusesc sa fac pauza

Alsyh id="red">si unde mergeti cu cortul? in ce localitate? 2 Mai? - noi acolo am mers des

Eu mergem cand eram mica numai cu cortul, imi placea tare mult;

acum cu copilas mic nu prea mai imi surade ideea, cand sunt de scoala, parca e altceva ... plus ca am devenit ultra super superisimo de sensibila la zgomote - n-as mai suporta sa aud pasi prin nisip in timp. noptii, povestile/muzica vecinilor etc.

Oricum, sunt sigura ca o sa va simtiti bine

Postat

LA MULTI ANI ERIC!!! Sanatate, fericire, toate bune!!!

Buna fetelor.

O zi nemaipomenita cu soare si voie buna. Eva e inebunita dupa piscina, ii place la nebunie. Se pare ca se indreapta si vremea. Mi-a papat foarte bine, apropo, fi-mea e carnivora, azi vroia sa ia in mana toata bucata de piept de pui [alcool]. Da, Simo, tinem regimul si azi, oricum imi e teama sa trecem la normal, inca i dau si lapte fara lactoza. Lasa ca pana ne intoarcem, n-o fi bai! Imi pare rau de faza cu cresa. Fetelor care luati 85% voua v-a mai venit alocatia? Ca eu acum in iunie nu am primit nimic, m-am interesat la posta si mi-au zis ca n-a venit, cand ma intorc merg in Hambarului sa fac tambalau. Parca pana la urma nu se aplica treaba aia cu daca iei 85% nu mai iei alocatie, nu?

Alysh imi pare rau ca nu poti sa tii regimul. Eu am renuntat, si eu sunt la fel, ma ia ameteala, si sunt oricum si foarte pofticioasa. Desiree imi pare rau ca nu stiu sa iti dau retete vegetariene... Pupam pe Victoria cea harnica.

Cleo, te compatimesc cu bormasina aia, fir-ar sa fie de oras de nebuni, toata lumea renoveaza in Bucurestiul ala...

Iulia mi-a fost dor de tine! Va urez vreme frumoasa.

[pup][flo]

YLARI

http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Postat

Ylari, pina acum mi-a venit si alocatia ambilor copii si indemnizatia mea, pe acelasi talon, inclusiv in iunie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)
id="right">id="teal">id="size1">

Alaturi de SEBI

Postat

Buna,

Am intrat si eu rapid ca sunt pana peste cap in situatii pt la serviciu si pentru mine. La mine la 'munci' se pare ca aia au intrat in fibrilatii, situatia economica e nasoala rau, noi de acasa parca nu o simtim chiar asa... ma rog, nu ii plang eu pe ei, ma plang ca ma bat pe mine la cap cu situatii in fel si chip, poate or vedea vreo raza de soare.

Daria e mai bine, dar stam in casa sa ne treaca, asa ca suntem plini de enrgie, mai ales ea.

Alyshid="red">, Adrianaid="red"> [flo] si noimergeam cu cortul la mare, in 2 mai, in vama, la vadu, la portita... imi e asa dor de vremurile alea... asta e deja a 2a vara .

Ylariid="red"> tinem pumnii sa fie vremea frumoasa incontinuare sa se balaceasca Eva.

Va pupam

Daria

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...