Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

ylari, la varsta asta copiii nu sunt rai.

sunt agitati, prea obositi etc .

si din pacate, cu cat esti tu mai stresata, o agiti si pe ea. Sa fim ZEN.

Teoria cu certurile departe de copii, sa nu auda, nu functioneaza - noi parintii ii influentzam

si Mara imi urla uneori cate 10-20 min. Cand nu mai pot eu sa o linishtesc, il trimit pe tati. Ma duc, bag capul sub robinet... si incerc sa fiu ZEN. [emoticon cu Cleo stand in pozitie de lotus]

cam asha, cu burta si tzatzele atarnand: http://img.photobucket.com/albums/v258/froggystyle-inc/NOT_TheBuddha.jpg

edit: desiree, si eu am remarcat ca dupa ce ne-am intors din concediu, mara era mai lipita de mine! probabil ca in concediu a fo cineva cu ea non stop, am dormit cu ea in camera , s-a jucat non stop si cu altii, eu nu am avut de gatit/calcat/spalat/frecat/aspirat/stat pe forum etc.

intre timp s-a reinvatzat sa aiba momentele ei de joaca singurica

o [fetita] [cool]soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Mircea e la socrii, noi am fost si ne-am luat aspirator nou, dintr-ala fara saculet, cu cutie care se spala. Ma bucur, desi era sarcina lui Bogdan sa deserte saculetii...

Am luat ultimele chestii pentru mare, pampersi, colac pt 11 kg - d-ala unde sta ca in scaun si are 2 randuri de cercuri in jurul lui -, inca niste jucarii de plaja, piscina.

Acum ne pregatim sa plecam la film 3D, Ice Age 3. Deja sunt obosita varza.

Stefanyid="red"> superb Iusti, imi place cum stateau ei acolo in scaunelel lor inalte si cum le mananca fiitu din farfurie [cool]! Au servit tort???

Ylariid="red"> scumpa, cine sa te judece, rabdarea tuturor e limitata, ce vrei, asta e!

[pup] si sa vina odata nasii!! [:D]

Mai calc nitel pana plecam.

Laurita, mami [8**] de Mircea Ioanid="blue">, 15 mai 2008

Postat

Laura, Desiree, cleo, [pup]

Of, ce ma fac, am uitat-o pe asta cu sa fim ZEN...

Oricum doar sa am rabdare, asta e tot ce pot sa fac. Mai rau e ca m-am certat cu tati si ne-am aruncat diverse reprosuri... Asta e, dar ma oftic ca lui ii e simplu sa judece, care nu sta toata ziua cu ea, merci. In concediu mi s-a plans ca l-a obosit fata... Deh... dar noi ce sa mai zicem care stam cu ei mereu si ne stresam la fiecare basina de-a lor? Si nici nu vrea sa ne cununam religios si asta ma supara cel mai tare, ma face sa ma simt ca nu sunt "the one" ptr el. Gata, am spus-o... [q][q][q]

YLARI

http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Postat
Citat:
citat din mesajul lui cleo78

si incerc sa fiu ZEN. [emoticon cu Cleo stand in pozitie de lotus]

cam asha, cu burta si tzatzele atarnand: http://img.photobucket.com/albums/v258/froggystyle-inc/NOT_TheBuddha.jpg

align="right" id="quote2">

[:-)))][:-)))]
Deci dupa concediu sunt mai lipiti de fustele mamei??? Hm. Hmm [alcool]

Laurita, mami [8**] de Mircea Ioanid="blue">, 15 mai 2008

Postat

Ylari, incearca sa nu insisti pina la disperare cu fata daca ea nu vrea ceva, aproape sigur obtii efectul invers. Va obositi si nervozati una pe alta. Nu e nici o nenorocire daca nu doarme sau nu mananca o tura. Eu recunosc ca de multe ori pot sa par nesimtita vis-a-vis de Raducu sau Andrei, dar experienta mi-a spus ca nu obtin nimic decat un car de nervi.

In ce priveste cununia religioasa nu stiu ce sa zic, eu personal nu pot sa zic ca am vrut neaparat atunci cand am facut-o, nu m-as fi suparat deloc daca nu o faceam. Unii oameni au oroare sa fie in mijlocul atentiei, intr-o zi super obositoare, care presupune multa munca, cheltuieli, stres. Sau pentru care partea spirituala nu reprezinta atat de mult. Nu cred ca o face contra ta, la modul intentionat.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)
id="right">id="teal">id="size1">

Alaturi de SEBI

Postat
Citat:
citat din mesajul lui gabitzam
Ylari, incearca sa nu insisti pina la disperare cu fata daca ea nu vrea ceva, aproape sigur obtii efectul invers. Va obositi si nervozati una pe alta. Nu e nici o nenorocire daca nu doarme sau nu mananca o tura. Eu recunosc ca de multe ori pot sa par nesimtita vis-a-vis de Raducu sau Andrei, dar experienta mi-a spus ca nu obtin nimic decat un car de nervi.In ce priveste cununia religioasa nu stiu ce sa zic, eu personal nu pot sa zic ca am vrut neaparat atunci cand am facut-o, nu m-as fi suparat deloc daca nu o faceam. Unii oameni au oroare sa fie in mijlocul atentiei, intr-o zi super obositoare, care presupune multa munca, cheltuieli, stres. Sau pentru care partea spirituala nu reprezinta atat de mult. Nu cred ca o face contra ta, la modul intentionat.Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)
id="right">id="teal">id="size1">Alaturi de SEBI
align="right" id="quote2">Da, Gabitza, dar ... eu nu sunt obisnuita... acum ii cadeau okii in gura, e trezita de la 7.30, i-am facut un bibe cu lapte, sa nu stresez fata cu linguritza si tot nu vrea, eu nu mai am rabdare, si tot asa... Eva doarme doar o data pe zi. Daca nu as culca-o o tura, asta ar insemna ca nu doarme deloc toata ziua. Nici ieri n-a vrut sa doarma dupa ce am ajuns acasa, dar am inteles-o, i-o fi fost dor de casa, de jucarii, vrea sa redescopere imprejurimile, etc... Dar azi chiar nu inteleg ce are...YLARI http://community.webshots.com/user/YLARIhttp://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Postat
Citat:
citat din mesajul lui YLARI
...
Si nici nu vrea sa ne cununam religios si asta ma supara cel mai tare, ma face sa ma simt ca nu sunt "the one" ptr el. Gata, am spus-o... [q][q][q]

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

align="right" id="quote2">

Eu te inteleg perfect!!! Si noi avem interminabile discutii ( a nu se citi certuri) pe tema asta. Ii tooooot explic ce important e ptr. mine, el- nu si nu! Sau Nu inca!!! Si sa stii ca ptr. mine 5 ani de zile nu a avut nici o importanta; ei, de cand s-a nascut Victoria s-au schimbat lucrurile. Acum imi doresc, dar intr-o ceremonie super-intima, adica noi si nasii, ptr. ca asa cum spune Gabita, eu am oroare sa fiu centrul atentiei. Si, tot asa cum spune Gabita, e o cheltuiala inutila (din punctul meu de vedere) bani pe care as prefera sa-i cheltuim pe o vacanta undeva. Desi stie toate astea, imi tot spune ca nu simte el ca e nevoie, ca relatia noastra e superbuna asa cum e si de ce sa schimbam ceva?! M-a intrebat daca vreau sa ne cununam ptr. Victoria, ca el ar putea sa o faca si in conditiile astea; i-am spus ca NU, nu vreau sa ne cununam "ptr. Victoria", ca eu m-as simti oribil, nu vreau sa ne cununam ptr. ca il bat eu la cap, ptr. ca atunci ptr. mine, emotional, sufleteste nu ar insemna nimic... nu stiu daca are sens ce spun eu, dar vreau sa ma casatoresc cu cineva care vrea sa se casatoreasca cu mine, nu ptr. ca il bat eu la cap, ci ptr. ca asa simte el. Ei, si daca acum nu simte, pot trai si fara. Nu mi-e totuna, dar invat sa ma 'resemnez'. Ptr. ca il iubesc, ptr. ca avem o viata buna si linistita impreuna, ptr. ca mi-a oferit familia si linistea sufleteasca pe care mi le-am dorit intotdeauna. [pup]

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Postat

Ma duc sa culc copilul ca dup-aia iesim la cumparaturi, vin nasii azi la cina (i-am invitat aseara), ca a zis daddy ca nasul acu' 2 zile nu vorbea de altceva decat de frigaruile mele... asa ca i-am invitat la masa, avem frigarui ptr. aperitive si steaks ptr. cina, ca daddy e innebunit dupa steaks si ciuperci, asa ca avem cel putin o data pe saptamana, le face daddy pe bbq.

Va pupicesc si mai "vorbim" dupa ce adoarme Victoria sau maine.

YLARI, [pup] special ptr. tine sa-ti treaca supararea. [pup]

Mami de Printesa Victoria Isabella [fetita]

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...