Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Babymom, multumesc mult de oferta si da, desigur ca vreau numarul tau de tel, asa ceva nu se refuza! [flo]

Nocom, Gruia doarme o data in zi, variabil, intre 1 si 4 ore (except azi, cand a dormit numai 10 min [alcool]) si isi spala dintzocii cu Nenedent.

Anca, ma bucur mult pentru Carla si pentru tine, ca te-ai linistit!

Babytza [grup] [flo]

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si [gravi] Cezara

AMR 6 saptamani !!id="brown">id="size3"> [olala]

• Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

hello,

[s] boboceilor care s-au serbat Dimitri si Sebi [s]

Rox transmit o imbratisare mare mare [flo]

Nocom, Crina doarme doar un somn pe zi de preferat 12.30-13.00 pana undeva de 15.30-16.00. I-am cumparat Aquafresh pt copii.

Babymom din pacate nu te pot ajuta [pup], ce putin mai e pana la inceputul serviciului...

Lidia noi anul acesta nu am fost plecati nicaieri [pup]

Anca felicitari pentru papacioasa [pup]

referitor la picassa, eu am avut albume acolo insa de cand cu aceste discutii am sters toate pozele, in schimb imi plac mult de webshots..., acolo intradevar album privat si daca vrea sa vizualizeze cineva numai cu aprobarea utilizatorului.

noi suntem binisor, o durere crancena de burta si spate[bang], azi am pus deoparte cu nostalgie hainutele de vara si le-am scos (o parte) pe cele de iarna...

[mamica] de [autoroz] Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Postat

Nocom, Sofia doarme intre 2-4h. 2 h la gradinita, 3-4h cu mine acasa. De spalat o spal cu Zendium, pasta care nu trebuie clatita. de fiecare data zice mniam-mniam (adica papa buuun).

mamidestefansiizabela [pup], am fost la slanic prahova dar nu ne-am cazat, de fiecare data ne-am intors acasa.

babymom, n-am auzit de asa ceva

Noapte buna!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

poze Sofiaid="navy">

jurnalul Sofieiid="navy">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo
mamidestefansiizabela [pup], am fost la slanic prahova dar nu ne-am cazat, de fiecare data ne-am intors acasa.

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofiaid="navy">
jurnalul Sofieiid="navy">

align="right" id="quote2">

wow ..ce id nou mi-ai facut[:D]...pupam si noi [pup][pup]

LIDIA id="purple"> , mami de Izabella-Cleopatra id="red"> (20.09.2008) si Stefan-Eduard id="red">(21.08.2006) id="size1">

Postat

Va mutumesc mult de raspunsuri, mai astept si altele... [asia]

mimihoo de unde o cumperi? N-am auzit pana acum de zendium...

Lidia Luminita a fost cu hunii la Slanic, insa din cate imi amintesc parca nici ei nu au stat ce era plictisitor......dar poate stie ceva despre cazare pe acolo..... [flo]

babymom habar n-am.

Cei mai iubiti pamanteni,

[zana] Daria Anastasia (24.09.2008) si [cavaler] Matei Tudor (11.07.2004) [:D]

Postat

si Izabella doarme o singura repriza de somn pe zi care poate fi de una pina la trei ore..

dar cind am fost plecati ..s-a intimplat sa mai traga cite un nap de 1/2 de ora undeva asa in jur de 11...iar apoi pe la 14.30 sa doarma din nou.

de spalat pe dintzi - folosim ceva din DM cu aroma de capsuni

[pup] Elena si sper ca ati ajuns deja la Vulcani[:D]

Edit: merci mult inca o data de info [floare3] O astept pe Lumi cu mai multe detalii ..poate am noroc!!!

LIDIA id="purple"> , mami de Izabella-Cleopatra id="red"> (20.09.2008) si Stefan-Eduard id="red">(21.08.2006) id="size1">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui angelynna82
hello,Lidia noi anul acesta nu am fost plecati nicaieri [pup]noi suntem binisor, o durere crancena de burta si spate[bang], azi am pus deoparte cu nostalgie hainutele de vara si le-am scos (o parte) pe cele de iarna...[mamica] de [autoroz] Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
align="right" id="quote2">[pup]sa treaca!!! LIDIA id="purple"> , mami de Izabella-Cleopatra id="red"> (20.09.2008) si Stefan-Eduard id="red">(21.08.2006) id="size1">
Postat

@reprizele de somn, de regula doarme o singura data pe zi intre 2 si 3 ore... parca mai mult 2 ore decat 3....

ce ma surprinde insa e ca doarme relativ devreme ..cam pe la 12...e drept se trezeste dimineata la 7 - 7:30

ocazional mai trage si cate 2 reprize de somn....

@pasta de dinti - inca nu folosim, din 2- in 3 seri se spala ea singurica pe dinti fara pasta si destul de precar - oare ar trebui sa acord mai multa importanta acestui aspect????

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...