Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

buna fetele

Noi, tot un singur somnic avem pe zi, intre 1 si 3 ore

De spalat pe dinti ne spalam cu nenedent mie rusine sa spun ca o data la 2-3 zile ca nu vrea in fiecare zi, de altfel si eu ma vaitam ca sau cam ingalbenit dintisorii [bang]

[s] DIMITRI SI SEBI id="size3">id="red"> [s] SA CRESTE-TI MARI, SANATOSI SI CUMINTI [:D] [pup]

mimiho de unde ai luat masina de paine si cat ai dat pe ea??[pup]

ange [pup] bineinteles ca va ve-ti descurca, iar rudili sa-si mai vada si de problemele lor [pup][pup]

[mamica] fericita de [comoara] AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Postat

ziua buna,

[s][s] Monyca!!!id="size4">id="red"> [s][s]

Sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de familia ta minunata!

Cum e viata in 4? S-a mai acomodat Eva cu fratiorul?

[pup]

Ceata lui pitigoi:id="size1"> Luminita, id="size1">id="red"> [aerob]Ediid="size1"> si id="size1"> [hagi]Robiid="size1"> - 26.09.2008id="size1">

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" id="blue">id="size1">

Postat

nocom, hunii au un singur somn pe zi de pe la 1 an si 1 luna. adorm in jur de 12.00 si dorm 3-4 ore daca sunt acasa. la cresa dorm mai putin, in medie 2 ore. de spalat se spala cu nenedent. zilnic, mai mult seara. ca si Alexa, avem un ritual, ne spalam cu totii (ne inchidem in baie altfel Edi fuge cu periuta[:D]), dar merge f bine.

lidia, nu stiu ce sa-ti spun despre cazare la Slanic P, ca noi n-am apucat sa ne mai cazam acolo. nu facusem oricum niciun fel de rezervare inainte, intrucat ne-am hotarat in ultimul moment sa plecam, hunii erau muciosi (nu ca acum n-ar fi[bang]). am ramas cu un gust amar la prima vedere, in afara de salina nimic nu m-a atras (desi n-am vizitat-o, erainchis, am ajuns lunea), n-aveam nici pe unde sa ne plimbam cu hunii. e drept ca n-am stat mult sa caut, prima impresie mi-a zis s-o iau la fuga spre Busteni.

poze nu ne arati si noua de pe meleaguri italiene??

anca, sanatate multa!

alexa, daca zici ca si salina de la Slanic nu e ok, apoi chiar c-am luat o decizie buna!

cum e burtica?

nu stiu nimic de vaccin.

oana[pup]

un vot si de la noi ptr Septilin, si anul asta tot cu el vom merge.

Ceata lui pitigoi:id="size1"> Luminita, id="size1">id="red"> [aerob]Ediid="size1"> si id="size1"> [hagi]Robiid="size1"> - 26.09.2008id="size1">

Postat

Salutari![hopsieu] Ne mai stiti? ne mai primiti?[:D]

ne-am intors si noi de prin concedii, am reinceput serviciul intr-un ritm infernal[bang]si in rest tot la fel[:D]

Vreau sa urez si eu la multi ani tuturor boboceilor care au facut 2 anisori Fetelor avem copii mari deja[olala]

Andreias este tot mai scump pe zi ce trece, vorbeste tot mai bine si mai mult si deja putem intelege foarte bine ce spune[olala]...o sa va pun si un filmulet sa vedeti dar deocamdata nu pot sa-l descarc de pe camera[alcool]

Intre timp va arat cateva poze de la mare...dupa ce va uitati o sa imi fac albumul privat pentru ca nu vreau alte probleme[bang]

[mamica] de [copil]Andrei Petru(18.08.2008)id="size2">id="purple">

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"id="purple">id="size1">

Postat

f faine pozele, andy_g!!! ce mare a crescut puiul![olala] sunteti o familie f frumoasa![pup]

Postat

lumi mersi[pup] am citi ca si tu ai avut poze de la mare si de la munte... unde le pot vedea si eu?

[mamica] de [copil]Andrei Petru(18.08.2008)id="size2">id="purple">

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"id="purple">id="size1">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...