Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Am o nelamurire. La ce sa ma astept daca am grupa de sange A2 cu rh negativ iar sotul are B3 cu rh pozitiv? Voi naste mai devreme, trebuie sa-mi masor periodic nivelul de imunizare? acea imunoglobulina antirh ma scapa de toate? va multumesc

[gravi]

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

De nascut mai devreme nu are nici o legatura rh cu nasterea.Eu am rh negativ,sotul pozitv si sunt in saptamana 39 deci nu,in schimb m-am monitorizat toata sarcina,dar spre fericirea mea nu mi-au iesit anticorpi anti rh,voi face dupa nastere vaccinul de izoimunizare pe care l-am cumparat deja,fiindca in spitale nu se gaseste.

Bafta in continuare!

[gravi]38+[baietel]Alex

Postat

lia, stai linistita rh-ul nu are nici o legatura cu nasterea mai devreme..sa-ti urmaresti lunar, sau mai des asta in functie de indicatiile medicului tau ginecolog anticorpii,..iar dupa nastere daca copilasul are rh pozitiv ai nevoie de vaccinul de izoimunizare, iar daca il are negetiv...foarte bine.. scapi de o intepatura in plus.. sarcina usoara in continuare,..

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri[ruga]id="size1">

poze cu noiid="size1">

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,

Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,

Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."id="size1">

Postat

Puteti sa-mi spuneti unde se face urmarirea anticorpilor pt cele cu rh negativ? Eu sunt in 12 sapt de sarcina si inca nu mi-a spus nimic dr meu. Ma simt f bine uneori am stari de greata si numai seara, noaptea. Va rog sa-mi spuneti unde se fac acela masuratori de anticorpi cat costa se face programare?

anemonaid="red">nastere usoara. Unde o sa nasti?

[gravi]

Postat

Lia este exact situatia mea, eu RH negativ A2, sotul B3 RH pozitiv. Trebuie sa-ti urmaresti anticorpii eu am inceput prin sapt 18 la Institutul de Hematologie de la Dr Felix nu costa nimic, nu se face programare, mergi acolo cu trimitere de la med de familie sau ginecolog, apoi te cheama ei cam pe la sapt 28 si apoi mai des in functie de rezultat. In generat nu dezvolti anticorpi la prima sarcina, nasterea e ok la termen, dupa nastere se ia proba bb ului sa se vada grupa si RH, pitica mea are RH pozitiv si am facut vaccinul in termen de 72 ore de la nastere, l-a cumparat sotul si mi l-au facut la spital. Acum sunt la a doua sarcina si medicul mi-a zis sa incep dozarea mai devreme pe la 12 sapt.

Alexiaid="red"> [mamica] de [zana]Natalia Maria id="red">20.02.2008 si [gravi] 10 +

prietene DC .

Postat

O sa nasc la Cantacuzino cu dr Dima.Monitorizarea am facut-o la mine in oras,dar nu a fost gratuit,nu stiu dc poate nu mai suporta casa anliza asta,fiinca am facut-o si la particular si in spital si peste tot e 30 ron.Vaccinul mi se pare exagerat de scump,poate pana nasti tu ajunge in spital si il faci gratuit,ca 640 ron e cam mult da nu am avut ce face si l-am luat.

Sanatate si nastere usoara!

[gravi]39+[baietel]Alex

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...