Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
(fireste) Mi s-a stricat uscatorul de par, un Braun vechi de vreo 6 ani, care si-a facut super bine treaba pana a luat foc [:D] si acum...sunt in cautare de unul nou. Insa deh, daca tot dau bani, as vrea ceva mai de actualitate: cu mai multi wati, cu mai multe viteze, cu ionizare, protejare la uscare si supraincalzire, blah blah. Daca stiti vreun model care chiar sa merite banii, va rog sa imi vindeti si mie pontul [:D] Aa, si as prefera unul cat de cat silentios si nu foarte plasticos [alcool]. Multumesc anticipat![pup]
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Si eu caut unul! Doar ca vreau unul cu difuzor.

Si daca se pricepe cineva sa-mi puna : e adevarat ca difuzorul folosit pe scalp pleosteste parul in zonele alea? Ca asa mi-a spus cineva : ondueaza varfurile dar pleosteste parul la baza.

As vrea ceva mai ieftin , pana in 100 ron.

Scuze Tierry ca m-am bagat la subiectul tau [pup]

***Fur is for petting**

http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro

www.accesoriisihaine.blogspot.com

Postat

It's ok XIO, ma bucur ca ai scris, daca suntem doua poate ne baga lumea mai mult in seama [:D]

Si da, si eu caut unul ieftin, pe la 100 lei.

De difuzor, eu am avut la modelul asta vechi, insa n-am reusit sa-l folosesc ca lumea, iar la coafor mi l-a facut o data cu difuzor (al meu fiind usor ondulat) si nu mi-a placut nici acolo, arata prea dezordonat, parca nu dormisem toata noaptea [:I] Asa ca, din pacate, am renuntat la idee [:(]

Postat

mai fetele... voi vreti si ieftin si bun? [:D]

eu am un philips pe care am dat acu' un an doi vreo 200 ron asa incat nu stiu unde gasiti voi uscator de par (foen da? nu perie ondulatorie cu uscator incorporat).. cu atatea 'calitatzuri'! (ca sa folosesc un plural a la EBA [;)]) multi wati, viteze, butoane, culori [:D] ionizare... si ce-ati mai zis? protejare la uscare/supraincalzire?? (asta e ca la fierul de calcat daca il uiti pe rufe bagat in priza, sa se opreasca singur dupa vreo 20-30 secunde?) ... al meu are 3 viteze, multi wati, ionizare, un led albastru cand e activa ionizarea, dar zau daca ma incalzeste cu ceva, important e ca vajaie rapid parul, si ma usuc in 2 timpi si 3 miscari! [:D]

apropo, ce "marketing" e asta cu ionizarea? imi explica cineva? voi de ce vreti cu ionizare? stiti ce face ionizarea asta? ca eu's cam .... [alcool] [:D]

astept sa ma lamuriti... [recevere]

kid="limegreen">aid="pink">rid="green">lid="orange">iid="purple">gid="blue">uid="red">tid="limegreen">zid="yellow">aid="blue">

sunt mamica Aid="size3">id="red">delutei [bis]id="Comic Sans MS">

are mama o fetita... are si un blog!id="blue">id="size1">id="Comic Sans MS"> [il][il][il]

ALAPTATUL HELPLINEid="limegreen">id="size3">

Postat

Karligutza, pai un Remington spre exemplu de 2000 W , cu difuzor pt. ondulat si aer rece costa 100 ron , Babyliss la fel.[:D]

Am gasit pe ebay un babyliss profi cu 2200 w, 4 duze mici, difuzor de 2 marimi, aer rece si tot ce vrei , dar e folosit si m-as costa 85 de lei... mai bine unul nou cu 2000 w

***Fur is for petting**

http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro

www.accesoriisihaine.blogspot.com

Postat

Da, pai sunt pe la 100-150 lei cu de toate, da' nu stiu ce firma e mai OK...

Asta cu ionizarea cica ar ajuta sa nu se mai electrizeze parul (care la mine e bigggg problem cand vine frigul, deja vad ca a inceput [bang])

Cu protectia termica, si-ar regla cumva temperatura sa nu arda parul...

Cu toate calitatile, am gasit foehnul asta http://www.mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?categoryId=211&itemId=22222. Da' parca cam multe calitati la banii aia nu? Si-apoi nu sh ce firma e aia..[alcool]

Apoi ar mai fi un Remington D4444 (dar mi se pare cam plasticos si cica ar fi si zgomotos, asa ca nu stiu ce sa iau)[bang]

Postat

Eu mi-am luat unul profesional,cum folosesc la coafor, de la un targ de cosmetice.Are putere 2400W si trei trepte de caldura.Este f.OK

Vezi ca este in jur de 20sept un targ la romexpo.

Postat
Din cate am auzit cele de la Braun ar fi cele mai bune. Acum depinde de gusturile fiecaruia. Cel mai bine incerci sa compari uscatoarele pe siteurile astea de au electrocasnice si electronice si vezi ce avantaje si dezavantaje au fiecare. [flo]

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...