Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Buna.

Nu este prima data cand mi se intampla sa uit cava, dar ca acum nu am patit niciodata. Ieri am experimentat o intamplare ingrozitoare. Am intrat intr-o patiserie si efectiv am uitat ce trebuia sa cumpar. A trebuit sa las pe cineva inaintea mea sa ma fac ca imi caut ceva in poseta, timp in care m-am gandit ce aveam de cumparat. Parca era [alcool]. Imi venea sa plang. A fost ceva de parca mi s-a sters totul din minte. Brusc dupa cateva secunde mi-am amintit cu greu ce trebuie sa cumpar. Am iesit asa bulversat din magazin ca sotul meu care ma astepta in masina m-a intrebat ce am dar mi-a fost chiar rusine sa-i spun ce mi s-a intamplat. sentimentul este ingrozitor. Oare sa fie inceputul unei boli?[bang][q]

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Ai nascut de curand? Mie mi s-a intamplat asta dupa fiecare nastere [bang]. Nu imi aminteam cuvinte foarte banale, spuneam leguma aia portocalie ce o mananca iepurii [:D], nu imi aduceam aminte cuvantul morcov. Sentimentul e cumplit. Dupa al 2-lea copil am fost oarecum pregatita dar prima data am intrat in panica. La mine a durat cam un an pentru fiecare copil [alcool], in perioadele in care eram mai obosita era mai pronuntat.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Postat

Si mie mi se mai intampla, mai ales daca ma gandesc la mai multe lucruri in acelasi timp [bang] Dar la mine functioneaza in 99% din cazuri urmatoarea faza: ca sa imi amintesc ce vroiam sa fac, ma intorc pe traseul unde mergeam cand m-am gandit cu o clipa inainte...si imi amintesc de multe ori de parca ar fi fost asa de natural sa nu uit... si totusi, ma sperie aceste "goluri" de memorie si pe mine.

Totusi, cand eram mai tinara nu le aveam deloc! Deci, mi-e teama ca e totusi o degradare ce tine de biologic [bang]

Dana [hia] mama lu' [cavaler]Radu Stefanid="size2"> id="Trebuchet MS">id="green">

Hobbyid="purple">

"If you wanna make the world a better place,

Take a look at yourself and make a Change"id="Verdana">id="size2">id="green">

Postat

Buna.

bird70am doi copii de 10 si respectiv 5 ani.

Cei drept de multe ori functioneaza varianta cu intoarcerea pe traseul si totusi "golurile" de memorie ne afecteaza si cateodata chiar te fac sa iti pui cateva semne de intrebare.

Postat

Esti intr-o perioada stresanta, in care te-ai axat foarte mult pe un anumit lucru sau ai avut ceva de invata? Poate fi de vina oboseala, stressul.

O posibila cauza medicala ar fi dereglarea tiroidei. E de ajuns o analiza de sange pt TSH ca sa verifici.

Eu am/avut astfel de pierderi de memorie dupa nastere, cum spune si bird70 si cand mi se deregleaza TSH-ul. Si mie mi se intampla sa ies din birou si ajunsa in usa sa nu mai stiu ce vroiam sa fac.

Intamplarea nu e chiar atat de ingrozitoare decat prima oara, dupa aceea incepi sa te obisnuiesti si sa te descurci. Cu cat te stresezi mai mult cu atat uiti mai usor. Relaxeaza-te si mai ia niste vitamine.

Mie mi s-a intamplat sa imi uit codul pin de la card in momentul in care trebuia sa platesc la supermarket si aveam cosul plin. Orice am facut, in momentul respectiv nu am fost in stare sa mi-l aduc aminte, desi il foloseam zilnic. Din fericire mai aveam ceva bani lichizi la mine. Am redus din lucrurile cumparate si am platit cash.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Postat

Da, eu uit mereu ce trebuie sa fac / sa cumpar / cuvinte intr-o anume limba [bang] Ba mai visez si noaptea ca uit sa vorbesc romaneste si ma chinui in alte limbi , e de [:D][q]

Insa imi notez tot intr-o agenda. Tot ce am de facut, de cumparat, organizez facututl mancarii din timp si-mi fac fituici pt cumparaturi. Daca mi se termina solutiile de curatenie le notez pe lista pt hypermarket [:D]

In telefon imi pun datele la care merg la controale, evenimente la care vom merge, astfel incat sa ma "sune"[:D] inainte cu o zi !

-------id="red">

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana] GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> &id="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red">

-------id="red">

Port in suflet povestea licuriciului Emmaid="red">id="Book Antiqua">

"Stelele care cad nu pier,

Stelele care cad se duc pe un alt cer"id="size1">

NU RAMANE INDIFERENT !

AJUTA-L PE BOGDANid="blue"> SA VADA !id="red">id="size4">

Postat

Mi s-a intamplat de curand ceva asemanator. Eu sunt bucuresteanca (si nascuta si crescuta :)) si in plus liceul, facultatea, joburile au fost toate in centrul orasului. Deci pot spune ca centrul Bucurestiului il cunosc ca pe mama. Acum vreo luna, mergeam cu metroul stiind ca trebuie sa ajung la Sala Dalles. Ei bine, in metrou fiind, mi-am dat seama ca nu mai stiu daca sa cobor la Unirii sau la Universitatii, ceea ce pentru mine a reprezentat un shoc. E ca si cum as fi uitat cum ma cheama!! Si n-a durat doar cateva secunde, un minut. Pur si simplu am coborat la Universitate fara sa fiu sigura ca e statia corecta; ma chinuiam sa plasez in spatiu cladirile , punctele de reper si nu reuseam; parca eram un strain care descoperea orasul. Nu stiu cum sa explic senzatia, dar e destul de infricosatoare.

Mai uit lucruri, dar asa de scurt-circuitata si confuza ca atunci n-am fost in viata mea. E drept ca ultimii ani au fost destul de obositori si stresanti. Sper sa fi fost doar un derapaj de moment.

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Postat

Stai sa vedeti cum e sa inveti sa traiesti cu asa ceva!

Sa ti se intample din ce in ce mai des si sa nu-ti mai poti contrazice sotul cand iti spune ca ieri ai fost de acord sa faceti cutare lucru...cand tu stii bine ca nici moarta n-ai accepta asa ceva.

Posibile cauze, asa cum spune si Sanziana72: stresul, oboseala sau dereglarea tiroidei (la mine sunt toate la un loc)

Cu siguranta mai sunt si altele...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...