Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

e horror, am vazut si eu stirea ieri la TV si nu-mi venea sa cred cu cata nonsalanta pretindeau cei de la CMU ca tot ce au facut ei a fost perfect, aparatele erau perfecte....atunci ce s-a intamplat?

bietii parinti.....bietul pui[q]

"În camera în care David a fost dus s#259; î#351;i revin#259;, a început resuscitarea dup#259; ce p#259;rin#355;ii copilului au observat c#259; acesta nu mai avea puls #351;i nu mai respira. „"--- cum se poate, mai, ca parintii sa fie cei care observa ca micutul nu mai avea puls si nu mai respira? asta m-a socat si ieri la TV, nu il supraveghea niciun cadru medical?..

id="left"> id="right">

*Bebelissimo*id="green">id="size2">
Postat

Pe mine m-a frapat cu cata seninatate declara directorul spitalului ca au adus in 2 minute alt defibrilator bun.

Copilul nu mai respira, fapt constatat de tata, iar 2 minute, in astfel de sitautii, inseamna viata.

Dumnezeu sa-l odihneasca![ruga]

Putere parintilor indurerati![q]

Nana, [mamica] Andrei Stefanid="size2">id="teal"> ( 26.09.2007) id="Comic Sans MS">id="blue">

Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!

Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoicaid="size1">

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!id="Comic Sans MS">id="red">id="size1">

Postat

[q] infiorator .

Condoleante parintilor.

Si nici nu mai sper sa se gaseasca vreun vinovat, sa se ia masuri, ca doar traim in Romania [bang] Sa ne fereasca D-zeu pe toti sa ajungem in vreun spital.

-------id="red">

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana] GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> &id="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red">

-------id="red">

Port in suflet povestea licuriciului Emmaid="red">id="Book Antiqua">

"Stelele care cad nu pier,

Stelele care cad se duc pe un alt cer"id="size1">

NU RAMANE INDIFERENT !

AJUTA-L PE BOGDANid="blue"> SA VADA !id="red">id="size4">

Postat
Eu nu inteleg cum te poti baza pe intrebari de genul: sinteti alergic la vreo substanta medicamentoasa sau la vreun anestezic? Eu de una naiba sa stiu???? Daca o persoana care nu a facut nicio interventie chirurgicala in viata ei este intrebata daca e alergica la anestezie, care e raspunsul corect decit: fa-mi analize si afla!!!! Astia fac economie cu pretul vietii noastre si a copiilor nostri.
Postat

AM urmarit si eu stirea. Pacat ca un sufletel sa stins asa devreme. Ce ma deranjat ca directorul centrului a specificat ca ; Oricum copilul era grav..si ca a fost monitorizat non stop; ca s-a adus aparatul de resuscitare in 2 minute...E minciune ptr ca de la subsol de cand iesi si pana intri in maternitate e ceva distanta Nu cred ca sa intamplat asa ceva...Cand se efectueaza Rmn si totii ies din camera sa nu se radieze..nu are cum sa iti urmareasca pulsul, ptr ca nu esti monitorizzat de nimic. Nu inteleg si de ce nu i s-au facut testele daca este alergic sau nu..

Nu e posibil sa te duci sa dai o groaza de bani..si sa iti ei copilul mort. Si mai ales te duci la un spital particular si cand apar probleme ei cheama salvarea si BGS..

Eu cand am facut ultimul RMN nu m-a intrebat nimenii esti alergica la ceva, stii care sunt reactii adverse...

Ingeras sa te odihnesti in pace. de acolo de SUS sa le dai putere parintilor sa mearga mai departe.

Si sper din tot sufletul ca cei vinovati sa platesca.

Postat

ingrozitor!!!!!!!!!!!!!! in momente ca astea parca imi vine sa dau timpul inapoi! nu e posibil asa ceva! e inadmisibil asa ceva! [q][q][q][q][q][q][q][q]

kid="limegreen">aid="pink">rid="green">lid="orange">iid="purple">gid="blue">uid="red">tid="limegreen">zid="yellow">aid="blue">

sunt mamica Adelutei [bis]id="Comic Sans MS">

Postat

Comentariu: Aceste teste care "ar trebuI" sa se faca nu sunt teste de rutina, nu sunt teste de piele ca pentru alergenii obisnuiti, sunt teste deosebite si nu se fac nicaieri , nu doar in Romania.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...