Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

A apelat cineva la site-le care te invita sa iti rotunjesti veniturile muncind la domiciliu? Am observat ca nu te cheama la sediul lor, iti cer o taxa la inscriere,dar nu precizeaza nimic cum te vor plati pentru munca prestata. Are cineva experinta in domeniu?

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
Iar subiecte de genul asta? Parerea mea este ca nu sunt decat niste falsuri si porcarii. Daca ar fi asa, toata lumea ar sta acasa si le-ar venii banii.Sa fim seriosi, totusi.Eu una, nu cunosc pe nimeni care sa fi castigat din asa ceva.
Postat
Am mai postat eu o intrebare pe forumul asta ,, sa faci bani stand acasa ,, dar inca nu m-a lamurit nimeni . Era o dna care zicea ca ea face asa ceva ... dar de fapt facea prezentari de nu stiu ce programe .[:-@], asa ca nu mai cred in asa ceva .
  • 5 săptămâni mai târziu...
Postat
Este o mare teapa, pe care mi-am luat-o si eu, acum cativa ani. Trebuia sa le trimiti o anumita suma( nu mai stiu exact cat era) ca sa-ti trimita pachetul cu instructiunile respective.....oricum nu era nimic concret, O MARE TEAPA.
  • 2 săptămâni mai târziu...
Postat

da, chiar asa. Ramai cu bani dati si gata. Totusi, eu tot sper ca la un moment dat va exista si in Romania asa ceva. Afara se poarta astfel de servicii, chiar daca sunt ceva mai slab platite decat o munca prestata efectiv 8 ore pe zi cu contract de munca.

Eu personal inafara de mini afacerile MLM cu tot felul de produse nu am auzit de lucru la domiciliu.

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Postat

ba eu am auzit....

-tehnoredactari

-poti creea tu diverse ..si sa le vinzi pe net...ex:origami, margelit..sunt mai multe..doar sa vrei si putin talent...

Banii din home job nu curg cu nemiluita....

Sorana [zana][mamica]de Diana (10.11.2008) si [hagi]Codrin (15.02.2005)

Where there's a will there's a way!

[foto]

[ Codrin]

[foto]

[ Diana]

Postat

Ar mai fi si altele:

- contabilitate

- traduceri

- web design (design de site-uri)

si in general orice poti face de acasa cu un calculator in fata si un telefon in mana. Acum cu mailul si telefonul rezolvi problemele de comunicare, din pacate firmele nu sunt inca disponibile ca sa ofere acest tip de job.

Boghi

mai lucreaza cineva goblen?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...