Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

11-24+9-(8x7)+9x1=

Am rezolvat acest exercitiu cu colega mea de birou, desi am respectat ordinea operatiilor, rezultatele au fost diferite. [:D] Ia sa vad cine a gresit.

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

- 51

Inmultirea (si impartirea daca ar fi existat), operatiile din paranteze, apoi adunarile si scaderile la rand...

Daca faci adunarile inaintea scaderilor e gresit... de ex. nu poti sa aduni 56 cu 9 pt. ca 56 are in fata semnul minus...

Eliana cu Elena (23/10/04),id="red"> Andrei & Mihai (03/03/07)id="green">id="size1">
id="right">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui NinaR
nuuuuuuuucum calculezi 11-24? [alcool]
align="right" id="quote2">Nu inteleg....oi fi eu departe de varsta scolii si am uitat. Nu se calculeaza intai inmultirile si adunarile si apoi scaderile?Dana [zz] mama lu' [cavaler]Radu Stefanid="size2"> id="Trebuchet MS">id="green">Hobbyid="purple">**************************************************************************"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a Change"id="Verdana">id="size1">id="green">
Postat

Da, si eu am calculat intai paranteza, inmultirea, impartirea(daca exista) apoi adunarea si scaderea.

Avem pe forum profesori de matematica?

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...