Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna tuturor!

Desi v-am citit aproape zilnic, n-am reusit sa mai scriu nimic.

Am facut si noi ecografia morfologica de trim. II. Bebe e bine si ni s-a reconfirmat c-o sa avem un baietel. Ce m-a mirat f. mult este ca eco a durat cam 15 min. si eu multe dinte voi v-am auzit ca ati stat cate o ora. Mai e cineva la care a durat asa putin?

Mi s-a spus si mie ca am placenta situata cam jos; ca urmare, mi s-a recomandat sa nu fac efort si sa iau in continuare Utogestan. Fetele care aveti placenta jos ca si mine, urmati vreun tratament?

Va pup[pup] Aveti grija de voi si sa ne fie bebeii sanatoasi!

[gravi][21+][baietel]

• Răspunsuri 190
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

cucu bau[:)]

noi am fost un pic prin herastrau, pana n 12, asa racoare si asa de multa lume, plus ca era si un mic targ, am cascat un pic gura pe acolo

apoi am facut un grill mare cu de toate, o salata imensa, am mancat si apoi m am uitat la film, step up 3, fain

mie mi plac filmele cu copii dansareti[pk]

ralu au auzit ca nuntile de fitze sunt de obicei un fiasco total

simo cu nasul infundat si sange pe nara stanga ma trezesc si eu, o vreme am banuit c o fi vina clexanului ce mi l injectez, dar nu

sunt neplaceri ale sarcinei asa cum este si inflamare si sangerarea gingiilor, care ma supara de ceva vreme

al s a speriat intr o zi cand m a vazut cu sange pe buze, parca eram vampir

mi se umfla si picioarele[bang]

trec astea

tre sa ma epilez inghinal si nu vad cum am sa reusesc, cred c o sa l rog pe al meu, nu vad alta solutie, tre sa merg la medic pt scrisoare medicala pt clexane si parca vad ca mi face si o eco, lucru care ma bucura,

o scot eu la cap

[gravi] +19 [baietel][baietel] si mami de Vlad (12.12.1999) [ruga]

Postat

salutare...am reusit in sfarsit sa adaug cateva poze...

simt cum ma ingras vazand cu ochii, asa, parca de o saptamana m-am umflat vizibil ...si pe cantar nu mai vorbesc..

bebelusii falfaie cum imi place mie sa cred, unul pe stanga si unul pe dreapta, cand nu ii inghesoaie cateva felii serioase de pepene..dar, bine ca se sfarseste si cu pepenii ca nu mai pot si ei suporta atatea abuzuri dim partea mea...

fluturas [gravi] 17 + [baietel] + ?

Postat

Am papat si ma dau de-a dura..nu ma mai pot misca[bang]

Mimo..si eu am placenta foarte jos..acopera partial colul..dar pentru ca nu am avut sangerari pana acum nu mi-au dat cine stie ce tratament inafara de no-spa pt contractii si supozitoare uscosin tot pt contractii..oricum sunt sanse mari sa se ridice la tine

eu la 20s tot jos o aveam...sa vedem acum cand merg la 24s ce zice..daca e tot asa, e clar, nici nu se mai ridica si recurg la cezariana[q]

Mirela..ai avut activitate azi..bv [pup]

si mie imi sangereaza rau gingiile cand ma spal pe dinti, imi trecuse o perioada..dar de cand am ramas gravi m-a luat iar

culmea e ca nu imi curge efectiv sange din nas..dar daca pun mana am mereu sange la baza narii...si mereu numai pe stanga..asta e

Gabi...ce activitati mai ai mama ? nu te-am vazut de mult, sper ca esti ok [pup][flo]

Simo [gravi] 23

Postat

Revin...ca am memorie scurta si un neuron lipsa acu...

Mimo..felicitari pentru baietel..sa va traiasca sa fie sanatos[pup][pup]

cu eco ..depinde..asa mi-a facut si mie un dr grabit morfo de trim I in 10 min...si la cateva zile m-am dus si am mai facut una la alta clinica,pentru ca am avut impresia ca m-a expediat prea repede(asa facea mereu). am vrut sa ma asigur ca e totul ok.

in schimb la morfo de trim II am nimerit o dr care m-a tinut peste 40 min..a masurat intr-una, s-a uitat foarte atent la bataile inimii..ma speriase la un mom dat ca se uita si nu zicea nimic. in mod normal morfo trebuie sa dureze peste 20 min..ca sa cuprinda tot ce are de masurat si verificat acolo..zic si eu, acu depinde de dr.

Fluturas...nu te-ai ingrasat deloc..esti la fel ca acu cateva saptamani, nu pot sa cred ca zici ca te-ai umflat..daca te gandesti ca sunt si doi bebei...arati super bine[olala]

Simo [gravi] 23

Postat

simo dupa mine as mai fi stat in parc, dar alui meu nu i place

ce o sa i mai placa cand o avea 2 mormoloci de plimbat[8D][8D][8D]

[gravi] +19 [baietel][baietel] si mami de Vlad (12.12.1999) [ruga]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui mirela2
simo dupa mine as mai fi stat in parc, dar alui meu nu i placece o sa i mai placa cand o avea 2 mormoloci de plimbat[8D][8D][8D][gravi] +19 [baietel][baietel] si mami de Vlad (12.12.1999) [ruga]
align="right" id="quote2">adevarul e ca si eu ma plictisesc rau sa stau asa degeaba in parc..nu e pe placul meu..eventual sa ma plimb intr-una sau sa alerg.sau....sa ma alerge fata prin toate leaganele si chestiile aleaSimo [gravi] 23
Postat

Burtici am aparut si eu in peisaj. Tocmai am terminat de vazut Twilight Saga:Eclipse. Alta dezamagire.

Ralu scuze, cred ca nu am citit eu cu atentie numele actorului.[:I][:I][:I]. De la o vreme sunt f imprastiata.

[pup][pup]

Laura

[gravi] 21+ cu [baietel]

Postat

Nici nu stiu ce sa fac...inca o eco morforlogica de trim II? Ma gandesc ca il stresez si pe bebe... Doctorul care mi-a facut ecografie e chiar dr. ginecolog care-mi urmareste sarcina. A facut masuratori, insa comparand cu ce am citit, intr-adevar mi s-a parut putin ca timp alocat.

Oricum, cred ca o sa incerc sa-mi fac programare la inca un dr. ginecolog sa vad ce zice si de tratamentul cu Utrogestan pe care trebuie sa-l iau in continuare. Am citit ca progesteronul se ia cam prin trim.I de sarcina si nu prin trim. II. Bina, ca am gasit si cazuri pe forumuri de fete care au luat pana la nastere...ca sa previna o nastere prematura.

[gravi][21+][baietel]

Postat

Fluturas nu te-ai ingrasat. Poate ca iti doresti tu atat de mult si de asta ti se pare. Lasa ca o sa se faca burtica mare doar ai 2 puiuti acolo.

[pup][pup]

Laura

[gravi] 21+ cu [baietel]

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...