Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 190
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui loutzy
Burtici am aparut si eu in peisaj. Tocmai am terminat de vazut Twilight Saga:Eclipse. Alta dezamagire.Ralu scuze, cred ca nu am citit eu cu atentie numele actorului.[:I][:I][:I]. De la o vreme sunt f imprastiata.[pup][pup]Laura[gravi] 21+ cu [baietel]
align="right" id="quote2">l au lungit de la luat mama mamelor[gravi] +19 [baietel][baietel] si mami de Vlad (12.12.1999) [ruga]
Postat

mimo si eu iau utro

credeam ca scap de el dupa primul trim, dar nu

tre sa l iau pana la 32s ca cica previne nasterea prematura[bang][bang][bang]

[gravi] +19 [baietel][baietel] si mami de Vlad (12.12.1999) [ruga]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Shines
Mimo..unde ai facut morfo ?Simo [gravi] 23
align="right" id="quote2">La Medlife.Mirela, daca si tie ti-a fost recomandat Utrogestan, m-am mai linistit. Oricum, ma gandesc ca nu-mi da medicamente asa aiurea, insa nu vreau sa exagerez.[gravi][21+][baietel]
Postat

Mimo felicitari pt [baietel] [pup]

sunt multe burtici care inca iau utrogestanu, desi sunt in trim 2.

dc ti l-a prescris medicu, inseamna k stie el ce zice.

Fluturas unde te-ai ingrasat mama?????[alcool]

cate kg ai luat pana acu???

nu zic k eu sunt batoza, dar chiar nu se vede k te-ai ingrasat. esti o idee mai rotunda decat erai acu cateva sapt

vreau si eu la plimbare in parc, undeva. [q]

numai k al meu vine abia diseara p la 10.

poate maine dc are chef si se simte bine mergem.

am o stare...groaznica...

parca as dormi, parca as papa ceva, parca as face curatenie prin camera, nici eu nu stiu ce as face [bang]

Ralu si buburuza va [pup]id="orange">

Marriage Ticker[foto]id="red">

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green">

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired] 22+ cu [fetita] Natalia Maria id="purple">

id="size1">

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! id="red">

Postat

Saptamana asta trebuie sa merg la doctor sa-mi interpreteze bitestul si analize am mai facut pana acum.

La ecografie a zis ca s-ar putea sa fie baietel, dar nu e sigur. Nici nu cred ca vreau sa stiu inca ce e [:D] Pentru ca am impresia ca e golan, desi eu parca as vrea pampoane si volane.

Acum, fie ce-o fi, sanatos sa fie.

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Mimo

La Medlife.

Mirela, daca si tie ti-a fost recomandat Utrogestan, m-am mai linistit. Oricum, ma gandesc ca nu-mi da medicamente asa aiurea, insa nu vreau sa exagerez.

[gravi][21+][baietel]
align="right" id="quote2">

cu ce medic ai facut o la medlife si cat te a costat?
eu tot acolo am programare pe 24 sept

[gravi] +19 [baietel][baietel] si mami de Vlad (12.12.1999) [ruga]
Postat

am luat 5 kg...si asta nu din prima luna...ci acum, intre 3 si 4 luni...

cam mult asa deodata, si imi e frica de vergeturi ca sunt cam predispusa...pun crema de 2-3 ori pe zi...

fluturas [gravi] 17 + [baietel] + ?

Postat
Citat:
citat din mesajul lui mirela2
Citat:
citat din mesajul lui MimoLa Medlife.Mirela, daca si tie ti-a fost recomandat Utrogestan, m-am mai linistit. Oricum, ma gandesc ca nu-mi da medicamente asa aiurea, insa nu vreau sa exagerez.[gravi][21+][baietel]
align="right" id="quote2">cu ce medic ai facut o la medlife si cat te a costat?eu tot acolo am programare pe 24 sept[gravi] +19 [baietel][baietel] si mami de Vlad (12.12.1999) [ruga]
align="right" id="quote2">Am facut eco cu dr. Albu Dragos. M-a costat 404 ron (incluzand reducerea de 6% pe care o ai cu acel card de fidelitate).[gravi][21+][baietel]
Postat

Fluturas,..sincer..nu se vede.

esti k mine. ai pus 5kg, dar nu se vad. le simti tu. dar asa nu se vede diferenta

chiar m-am uitat la pozele mele cand eram cam de varsta ta si aratam k tine.

tinand cond k tu ai 2 [bibe] ar trebui sa fi un pic mai maricica. dar esti exact cat eram si eu in perioada aia. asak stai linistita.

si eu am pus 9kg. si cine ma aude zice k e imposibil. k nu se vad.

dar inainte eram extrem de slaba si de aia nu e nici diferenta mare.

Ralu si buburuza va [pup]id="orange">

Marriage Ticker[foto]id="red">

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green">

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired] 22+ cu [fetita] Natalia Maria id="purple">

id="size1">

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! id="red">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...