Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010
referitor la Medlife, la primele 2 Fiv-uri tratamentul era mai mult si asa din plin, chiar exagerat, dr. Albu mi s-a parut rece, nu vorbeste mai mult de o buna ziua, srie ceva, se uita pe monitor si atat...monitorizari la 2 zile, recoltari exagerate ..mai mult de test..pt ei..as zice..in schimb la Giulesti tratamentul e mai putin, mai usor, fara exagerari, iar din sapt 15 nu mai am luat Utrogestan..si dupa sapt 13 am scazut doza treptat...sper sa fie bine oricumfluturas [gravi] 17 + [baietel] + ?
align="right" id="quote2">cu noi a fost tare vorbaret si vesel, noua ne a reusit din prima cu elcati embrioni am vrut atatea ne a pusstimulare am facut decat cu 150 de menopur si inhibare cu diferelineam facut protocol lung[gravi] +19 [baietel][baietel] si mami de Vlad (12.12.1999) [ruga]
  • Răspunsuri 190
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Patricia zi-mi si mie cum faci mancarica de limba cu masline???

k doar bunica-mea facea, dar cum nu mai e printre noi....

chiar mi-ai dat idee de ppa pt maine [:D]

Ralu si buburuza va [pup]id="orange">

Marriage Ticker[foto]id="red">

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green">

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired] 22+ cu [fetita] Natalia Maria id="purple">

id="size1">

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! id="red">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui bebelusi
Shines eu chiar am mancat acum 4-5 zile dar am uitat sa va spun, a facut o prietena, daca vrei iti fac rost de reteta, erau super bune [pofta]Eu fac mancare de limba cu masline....am o pofta.....Carmen ma bucur mult pentru rezultat [pup]PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
align="right" id="quote2">buna ideea cu limba cu masline, am o ditai limba n frigidercand se termina ce am prin frigi, asta gatesc[pofta][gravi] +19 [baietel][baietel] si mami de Vlad (12.12.1999) [ruga]
Postat
Citat:
citat din mesajul lui bebelusi
Shines eu chiar am mancat acum 4-5 zile dar am uitat sa va spun, a facut o prietena, daca vrei iti fac rost de reteta, erau super bune [pofta]Eu fac mancare de limba cu masline....am o pofta.....Carmen ma bucur mult pentru rezultat [pup]PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
align="right" id="quote2">chiar te rog daca imi poti spune[pup][pup]am ramas cu gandul la eleSimo [gravi] 23
Postat

mai fetelor dar tare mancacioase mai sunteti...numai papa bun...cioco de casa...salata beof,limba cu masline...trimiteti si la mine cate putin numai de pofta.

[gravi]17+ cu posibil [fetita] Medeea

Postat
Citat:
citat din mesajul lui bebelu86
Patricia zi-mi si mie cum faci mancarica de limba cu masline???k doar bunica-mea facea, dar cum nu mai e printre noi....chiar mi-ai dat idee de ppa pt maine [:D]Ralu si buburuza va [pup]id="orange">Marriage Ticker[foto]id="red">Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green">Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired] 22+ cu [fetita] Natalia Maria id="purple">id="size1">SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! id="red">
align="right" id="quote2">limba o fierb separato curat de piele si o tai feliutetoc multa ceapa, o calesc, acum ca i vara si este ardei rosu, pun si din aceladupa ce se caleste ceapa pun limba si apa ca sa fiarba impreunadupa ceteva clocote pun si maslinelecand sunt fierte pun niste bulion (facut de mama) la final sare, piper, dupa gust si ce condimente se doresc[gravi] +19 [baietel][baietel] si mami de Vlad (12.12.1999) [ruga]
Postat

mirela [pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup]

mersi .

gata notat, maine fac [:D]

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green">

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired] 22+ cu [fetita] Natalia Maria id="purple">

id="size1">

Postat

ralu e simplu de facut

pupi si de la mine

totul e sa pui ceapa multa ca sa iasa sosul bun

eu nu fac rantas de faina la mancare, pun ceapa multa

la mancarea de mazare ii rad un cartof, ca are amidon si leaga sosul

[gravi] +19 [baietel][baietel] si mami de Vlad (12.12.1999) [ruga]

Postat

nici eu nu pun faina..

am pus o data si am facut cocoloase.[:D]

id="size1">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...