Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

[bis]Dupa o minunata Odisee in 161 de capitoleid="red">, randunicile harnicute au ajuns la Scutece! [bis]id="Script MT Bold">
id="size4">

Suntem un stol vesel de 102id="green"> de mamici-randunici, iar in cuibulete

avem (deocamdata): 48 de randuneleid="pink"> si 55 de randuneiid="blue"> + 8id="orange"> mamici [gravi]!!

id="size4">
id="red">id="Comic Sans MS">

Puiuti nascuti in Ianuarie 2008: 3id="red"> [bebic] (2 [fetita] si 1 [baietel])
id="green">id="Script MT Bold">id="size4">

13 Ianuarieid="green">id="size1">

[bebic]Dacianaid="red">: 3100 g, 50 cm, nastere naturala, Apgar 9 id="size1">-daciana.tid="purple">(22.02.1979)id="size1">-povestea nasteriiid="size1">

30 Ianuarieid="green">id="size1">

[bebic]Iulia Elenaid="red">: 1.300g, 39cm, Apgar 9, 30s, cezariana,id="size1">-natynicid="purple"> (25.01.1975)id="size1"> [foto]-povestea nasteriiid="green">id="size1">

30 Ianuarieid="size1">id="green">

[bebic]Sebastianid="blue">: 3200 g, ?cm, Apgar 9, ?s, cezarianaid="size1">-tuchitaid="purple"> (28.01.1978)id="size1">[foto]

Puiuti nascuti in Februarie 2008:19id="red"> [bebic](14 [baietel] si 5 [fetita])
id="green">id="size4">id="Script MT Bold">

13 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Iannis Cristianid="blue">: 3.200g, ??cm, Apgar 8, 39s, nastere naturala - cu epiduralaid="size1">-simonetteid="purple">(07.05.1974)id="size1">

-povestea nasteriiid="size1">-->id="red">[gravi]

14 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Mihnea Adrianid="blue">: 3.500g, ??cm, Apgar 10, 39s, nastere naturalaid="size1">-Teo2rinaid="purple"> (08.10.1981)id="size1">

15 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Andreiid="blue">: 3.500g, 52cm, Apgar 9, 38s, nastere naturala - cu epiduralaid="size1">-gbutucicaid="purple"> (28.06.1978)id="size1">[foto]-povestea nasteriiid="size1">

15 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Rebeccaid="red">: 3.235g, 52cm, Apgar 9, 36s, cezarianaid="size1">-Monica9id="purple"> (21.04.1978)id="size1">

18 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Vlad Alexandruid="blue">: 3.600g, ??cm, Apgar ?,38s,cezarianaid="size1">-mimonixid="purple"> (09.08.1967)-povestea nasteriiid="size1">

18 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Robertid="blue">: 3.200g, 54cm, Apgar 10, 39s, nastere naturala - cu epiduralaid="size1">-Roxana Claudiaid="purple"> (27.07.1980)id="size1">

19 februarieid="size1">id="green">

[bebic]Alexiaid="red">: 3.150g, 51 cm, Apgar 10,cezarianaid="size1">-LyMariaid="purple">

21 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Andrew-Johnid="blue">: 3.690g, 50.8cm, Apgar ?, 40s, cezarianaid="size1">-Honey79id="purple"> (27.06.1979)id="size1">

24 Februarieid="green">id="size1">

+id="black">id="size4"> Bogdan-Matteoid="blue">: 3.240g, ??cm, Apgar 9, 39s, cezarianaid="size1">-diana gid="purple"> (31.12.1981)id="size1">[flo]

24 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Stefan Dacianid="blue">: 2.700g, 46cm, Apgar 9, 36s, cezariana, Spitalul Universitar, dr. Ina Moldovanid="brown">id="size1">-annya74id="purple"> (12.10.1974)id="size1">

25 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Rebeccaid="red">: 3.070g, 50cm, Apgar 9, 39s, cezariana, Life Memorial Hospital, dr.Mirela Popaid="brown">id="size1">-clauclauid="purple"> (26.05.1977)id="size1">[foto]-povestea nasteriiid="size1">

25 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Ioanaid="red">: 3.400g,

• Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Mihutza, asta-i culmea, sa-ti mai faci si griji ca nu esti gata la timp cu montajul, dupa ce ai tras atata de noi! Oricum sunt convinsa ca ai facut o treaba minunata si ca vei stoarce multe lacrimi de la noi [pup][pup]

Iulia nici lapte nu a vrut[q]

Si hai sa vedeti ce-a mai facut asta-seara convalescenta mea cea nemancata

Natyid="purple">

mamica [copil] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> (30.01.2008) id="red">

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui gudinde
Haide Iulia![pk] Haide Iulia![pk] Haide Iulia![pk] Haide Iulia![pk] Haide Iulia![pk]
align="right" id="quote2">[pup][pup][pup][pup][pup]Natyid="purple"> mamica [copil] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> (30.01.2008) id="red"> DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">
Postat

Da,Naty am avut copilasii bolnaviori..dar,a trecut!Ziua lui Ochi -Frumosi e vineri,dar i-o tinem maine[:)]

Ce tare e Iulia cu bandana[pup]

Oana[pup],sa stii ca uit tare multeee[:D],dar zilele finilor mari si mici,nu le uit[8D].Am si un carnetel unde am notat toate zilele celor dragi si apropiati,dar ale finilor le stiu pe din-afara[alcool]

Ghiciti ce pap[:D]:dulceata de nuci verzi.Am inebunit-o pe mama cu dulceata asta si draguta de ea,mi-a facut[:)].Mama ce buna eee[pofta]

Gudinde [pup]ce dreptate ai...off,sunt unii parinti ce nu ar tb sa se numeasca parinti

Draga de Mihutza,nici somn linistit nu mai are cu montajul[pup][flo]

Cuscra,[pup]sa dea DD sa fie timp frumos maine..azi nu a plouat,dar e plin de nori[bang].

Azi am fost cu David la inot si acolo ne-am intalnit cu Stefan,Matei si Nicoleta.Ma da gata de fiecare data Stefan,e asa de sociabil[pk].Tare draguti baietii Nicoletei[:)]

Simoid="blue">[gravi],mami de DAVID- 3 iulie 2002id="blue">,[auto]si de SAMUEL -1 martie 2008id="blue">[avion]

Postat

yeeee, traiasca geanta postasului, tot inainte Iulia, sa te gasesc mergand fara nimic ajutator, prin toata casa,sa-i faci pozne mamei![:D][pk][pk][pk]

noi v-am pupat, uram sanatate si numai bine tuturor, in special bolnaviorilor/muciosilor![pup]

sa ne revedem cu bine candva saptamana viitoare![beach][recevere]

Iubirea mea,id="limegreen">[9cer] MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)id="limegreen">[hot]

id="green">

Life is to precious to worry about stupid Shit!id="teal">id="Comic Sans MS">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ursuleata
Pe mtv e concert Michael, bine ca a inceput la 21 dar am intrat sa va zic si voua[pup]
align="right" id="quote2">Multam [pup]Natyid="purple"> mamica [copil] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> (30.01.2008) id="red"> DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...