patrisuca Postat Septembrie 5, 2010 Raport Postat Septembrie 5, 2010 eu sunt convinsa: cand vine vorba de sanatatea copilului meu, nu merge cu medicul de familie,sau< parca stiam eu ce se da in cazul acesta> sau altele. mergem la pediatru, la unul bun in care avem incredere. voi cat de des mergeti? doar cand sunt probleme de sanatate, la 2-3 luni pt un control amanuntit sau in fiecare luna pt linistea voastra sufleteasca? andreea mamicuta patriciei Citează
szivarvany Postat Septembrie 5, 2010 Raport Postat Septembrie 5, 2010 Pana sa implineasca 1 an, mergeam lunar la pediatra, din rutina. Dupa care am mers la nevoie. Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red"> _____________________id="red">"Meglio sole, che mall`accompagnate !"id="red">id="size1"> Citează
Gabi_K Postat Septembrie 5, 2010 Raport Postat Septembrie 5, 2010 Idem. Mergeam lunar mai ales ca n-aveam cantar[:I] si voiam sa stiu cat au mai pus pe ei. Peste un an mergeam doar cand erau bolnavi sau suspectam eu cate ceva. In ultima vreme mergem doar in septembrie pt adeverinta la educatie fizica, si mai mergeam inainte de tabara tot pt adeverinta. Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) Povestea nasterii: Lili si Robert Citează
crisu79 Postat Septembrie 6, 2010 Raport Postat Septembrie 6, 2010 La fel si noi.Pana la un an am mers lunar, apoi doar pentru vaccinuri sau cand era o problema. Crisu, mami de Gugy[copil]22.07.07 Citează
gabitza2005 Postat Septembrie 6, 2010 Raport Postat Septembrie 6, 2010 Pana la un an am mers in fiecare luna la doctorita de familie care avea si o specializare de pediatru , dupa un an mergem la o verificare anuala care include si analize ,doctorita verifica in continuare evolutia copilului (greutate si masuri) iar in urma analizelor ii monitorizam carentele de calciu ( la noi este o problema baietelul nostru creste f repede si nu asimileaza calciu cum ar trebui) sau tot de la analize am mai descoperit ca are giardia.... in rest doar la vaccinuri si cand avem nevoie. Citează
blackpanterro Postat Septembrie 6, 2010 Raport Postat Septembrie 6, 2010 Noi nu am fost niciodata lunar, la vaccinuri si la nevoie.Nu vad de ce m-as duce lunar daca totul e ok si bebe e vioi, mananca, e fericit. M-ar enerva la culme sa ma duc foarte des si sa stau in camera de asteptare cu copii bolnavi si sa luam cine stie ce de pe la ei.Daca totul pare in ordine mai mult ca sigur ca e. Adriana 40+ [fetita] Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani A ticket to hell has never been funnier Citează
gabitza2005 Postat Septembrie 6, 2010 Raport Postat Septembrie 6, 2010 Pai nu stateam de loc la coada deoarece ma programam dinainte si in plus bebelusii au prioritate. Citează
Natasa Postat Septembrie 6, 2010 Raport Postat Septembrie 6, 2010 Am mers la facut vaccinuri (in primele 6 luni a venit pediatra acasa) si cind am mai avut nevoie (din fericire foarte rar). Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.