Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

eu sunt convinsa: cand vine vorba de sanatatea copilului meu, nu merge cu medicul de familie,sau< parca stiam eu ce se da in cazul acesta> sau altele. mergem la pediatru, la unul bun in care avem incredere.

voi cat de des mergeti?

doar cand sunt probleme de sanatate, la 2-3 luni pt un control amanuntit sau in fiecare luna pt linistea voastra sufleteasca?

andreea mamicuta patriciei

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

Idem. Mergeam lunar mai ales ca n-aveam cantar[:I] si voiam sa stiu cat au mai pus pe ei.

Peste un an mergeam doar cand erau bolnavi sau suspectam eu cate ceva. In ultima vreme mergem doar in septembrie pt adeverinta la educatie fizica, si mai mergeam inainte de tabara tot pt adeverinta.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Postat
Pana la un an am mers in fiecare luna la doctorita de familie care avea si o specializare de pediatru , dupa un an mergem la o verificare anuala care include si analize ,doctorita verifica in continuare evolutia copilului (greutate si masuri) iar in urma analizelor ii monitorizam carentele de calciu ( la noi este o problema baietelul nostru creste f repede si nu asimileaza calciu cum ar trebui) sau tot de la analize am mai descoperit ca are giardia.... in rest doar la vaccinuri si cand avem nevoie.
Postat

Noi nu am fost niciodata lunar, la vaccinuri si la nevoie.Nu vad de ce m-as duce lunar daca totul e ok si bebe e vioi, mananca, e fericit. M-ar enerva la culme sa ma duc foarte des si sa stau in camera de asteptare cu copii bolnavi si sa luam cine stie ce de pe la ei.Daca totul pare in ordine mai mult ca sigur ca e.

Adriana 40+ [fetita] Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani

A ticket to hell has never been funnier

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...