Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
am avut ultima menstruatie pe 19 iulie si contact neprotejat pe 29,30,31,iulie 1,2,3,4, august si pe 7 august acum am 7 sapt de sarcina as vrea sa stiu ziua in care am ramas insarcinata pls? si cand am avut ovulatia
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

bun venit pe forum si felicitari pentru sarcina !

tu stii cel mai bine care este durata ciclului tau menstrual si daca este regulat sau nu.

in functie de asta, gasesti si aici pe forum/site "calculator" pentru data ovulatiei sau pentru aflarea perioadei fertile, astfel incat sa-ti poti da seama cam cand ai ramas insarcinata

insa nu trebuie sa-ti faci prea multe calcule si probleme, deoarece medicii calculeaza varsta sarcinii in functie de data ultimei menstruatii, tocmai din cauza faptului ca nu se poate stabili cu certitudine ziua si ora la care s-a intamplat minunea...cu atat mai mult cu cat spermatozoizii traiesc 24 de ore, si dupa cum spui tu ca ai avut contact, s-au cam "suprapus" unii peste altii[:D][:D]

persoane mai glumete ar putea sa te intrebe de ce-ti faci griji, doar ai avut un singur partener...sau nu ? era o glumita, da ?[:D][flo]

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Postat

Teoretic ai avut ovulatie in 02.08, dar intradevar nu ai de unde stii din ce zi este "sperma castigatoare" deoarece poate fi din 30,31 iulie sau 01,02 august. Cum zicea CorinaDani, nu este important si nici nu ai cum sa afli exact. (e important doar daca este cazul "glumitei", si atunci noroc ca exista teste de paternitate :)))))

Tutz [gravired] 35+ cu [fetita] Julia la purtator

Postat
eram curioasa ca mia zis o cunostiinta ca a simtit exact cand sa prins ..eu nu am simtit nimic atunci eram prea excitata [olala][8**][8**][8**][8**][8**][8**][8**] in schimb am simtit ceva la cateva zile dupa ovulatie ,mau luat niste crampe din somn si au persistat cateva momente dupa care am vomat in dimineata respectiva e posibil sa fi fost primul semn de sarcina?
Postat
Citat:
citat din mesajul lui marynela11
eram curioasa ca mia zis o cunostiinta ca a simtit exact cand sa prins ..eu nu am simtit nimic atunci eram prea excitata [olala][8**][8**][8**][8**][8**][8**][8**] in schimb am simtit ceva la cateva zile dupa ovulatie ,mau luat niste crampe din somn si au persistat cateva momente dupa care am vomat in dimineata respectiva e posibil sa fi fost primul semn de sarcina?
align="right" id="quote2">Intradevar, unele persoane simt dureri la implantarea embrionului in uter. Cat despre simptomele tale, este posibil sa fi fost primele semne de sarcina sau sa fi mancat ceva cae nu ti-a priit. Sarcina usoara si un bebe sanatos!ps: Corina Dani, spermatozoizii traiesc in jur de 5 zile, ovulul in jur de 1 zi. [flo]Povestea nasteriiMada, mami fericita de [bonjovi] Cristian Andrei-29.12.2008 si acum [gravired]16+ cu 90% [fetita]Poze---------------------------------------------Ceea ce nu te doboara , te intareste!http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Postat

ehei, maica...batranetile...[:D] le-am incurcat nitel, ca am deja un copil, m-am oprit aicisa[:D], deci nu mai fac planuri si calcule...

nu te contrazic ca pot trai 5 zile (dar cine sta 5 zile fara sa se spele ?!?[:D][:D]), de fapt am vrut sa spun [bang]ca tre' sa prinda si ei intervalul ala de 24 de ore cat e ovulul viu...am fost prea eliptica in exprimare

da, eu am simtit cand s-a implantat embrionul in uter, ca si cum niste gherute s-au infipt pe interiorul uterului, a fost o durere "ciudata" pe care nu am mai simtit-o niciodata, de aceea am retinut momentul si cand am avut confirmarea faptului ca sunt insarcinata, am pus cap la cap datele si mi-am dat seama ce a reprezentat acea senzatie...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Postat
id="pink">.. si ca sa revenim la subiect cred ac am rams ori pe 2 ori 3 dupa calculatorul de sarcina . eu am fost la ecograf pe 28 iulie si mia zis ca ma apropii de ovulatie vazuse o gaura neagra ceva de genul asta si trebuie sa aiba o anumita dimensiune ca ovulul sa fecundeze iar pe 29 am intrat in perioada fertila ..iar data de 7 nu apare in perioada fertila si daca retin bine cred ca atunci mia fost rau dimi... in schimb am varsaturi dimineata dureri de sani de spate sper sa nu fie asa toata sarcina

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...