Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia
Sa-ti fie somnul vesnic linistit!ma deranjeaza ca oamenii se gandesc la ce ai reprezentat pentru omenire abia acum cand e prea tarziu ca sa te poti bucura. Ai fost adulat, respectat, laudat dar si hulit, stigmatizat, tratat ca o creatura ciudata, de-a valma. Insa niciodata nu ti-ai iesit din fire intr-atat incat sa spui rautati la adresa semenilor cum au facut-o ei fata de tine, despre tine, de-a lungul timpului. Ai invocat mereu ignoranta ca circumstanta atenuanta acordata generos omenirii latratoare. Ai fost un artist complet, regele celui mai raspandit gen de muzica, a carui opera va ramane peste timpuri si pe ale carui melodii vor lacrima si dansa si copiii nostri asa cum am facut-o si noi la vremea adolescentei.Mai presus de toate ai fost un Om, si fiecare om are particularitatile lui, neintelese, multe netolerate, si mai multe infierate de semeni. Pentru ca una dintre trasaturile general umane cele mai josnice este nevoia parca permanenta de a critica si denigra fara un scop clar determinat. Numai lumina reflectoarelor nu a fost suficienta ca sa te faca fericit...ti-ai dorit si sa fii parinte, ai copilasi dragalasi, ce vor creste fara prezenta ta fizica, din nefericire.Ai parasit devreme pamantul si oamenii, trecerea ta meteorica a marcat generatii intregi, ai imprimat in viata tuturor ritm, culoare si ganduri de pace prin muzica si actiunile tale caritabile. Ai reusit totusi, in ciuda vietii tale nefericite, complexat de boala, complexat de infatisarea fizica, ai reusit sa ramai demn si bun!
align="right" id="quote2">Foarte frumos, mi-au dat lacrimile. Pot spune ca subscriu.I love you Michael!@ndr@
  • Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Te-am "cunoscut" din copilarie...O copilarie din vremea comunista in care muzica ta, stralucirea ta, videoclipurile tale fantastice (care circulau copiate pe sub mana pe casete si vizionate in grupuri acasa la norocosii care posedau video) pareau toate ceva de pe alta lume. In oracolul din scoala generala scriam ca melodia mea preferata e Billie Jean, iar mai apoi Dirty Diana sau Smooth Criminal...Primul baiat care mi-a spus ca e indragostit de mine era nebun dupa tine si mi-l amintesc nmumai exersand break dance "ca Michael"; el mi-a copiat pe caseta tot albumul "BAD" de care era f fericit ca a facut rost. Am ascultat acea caseta pana la epuizare! Am dat treapta I si dupa cruntul examen la matematica, fericita ca am facut bine, am venit acasa si am ascultat de zeci de ori "The way you make me feel"...M-am indragostit apoi de un baiat la care nu trageam mari sperante sa se uite la mine...si la o petrecere, spre uriasa mea surpriza, m-a invitat sa dansam pe "Liberian Girl". Toata generatia mea aveam tinte, manusi, ne faceam carlionti, incercam sa ne miscam ca tine.

Asa ca nu stiu cum te-au perceput cei mult mai tineri ca mine. Dar, asa cum rezulta din tot ce am scris, propria mea copilarie nu se poate reconstitui in amintiri fara tine, Michael. Insa cu tine in aceste amintiri, ele raman frumoase, emotionante si de nesters.

Si...asta e tot! Tu ca om ai plecat dintre noi. Pastram insa legenda [asia][asia][asia]

Natyid="purple">

mamica [copil] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> (30.01.2008) id="red">

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Alexia27
Oh michael, oh Peter Pan, ia-ti zborul spre stele si uita-te...vezi? A doua stea spre dreapta si inainte pana dimineata! Zboara catre Neverlandul tau iubit, Peter Pan! Du-te acasa, du-te in sfarsit acasa...ii auzi? Baietii pierduti, baietii care au refuzat sa creasca...te asteapta cu totii sa revii la ei. Eu iti multumesc ca te-ai oprit si pe la noi, iti multumesc ca ne-ai unit pe toti din toata lumea si ca ne-ai reamintit ca we are the children!Du-te acasa Michael, zboara catre Neverland Peter Pan!Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!
align="right" id="quote2">[flo] parca mi-ai citit gandurile...Nu am fost fan M.J., insa l-am pretuit pentru muzica lui, pentru bunatatea lui, pentru "legenda" lui, dar cel mai mult l-am pretuit ca mi-a dovedit ca PETER PAN exista! toata viata mea am iubit ideea de Peter Pan, oamenii care nu au incetat sa fie copiii, insa Michael petru mine a fost si va ramane intruchiparea lui Peter.Adio, Michael! Fie sa atingi nemurirea si tineretea fara batranete, acolo, printre stele, ingeri, zane si spiridusi! Vegheaza de acolo asupra sufletelor noastre si nu ne lasa sa crestem mari! Ajuta-ne sa ramanem copii, ca si tine, pana la capat! [asia]mami de alexutza (10.04.2003)[zana]si [bebic] Teodor Mihai (10.04.2008)"Copilul rade: Intelepciunea si iubirea mea e jocul !Tanarul canta :Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !Batranul tace :Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !" Lucian Blaga id="red">
Postat

Am lasat lacrimile sa curga pentru disparitia ta Michael.Ce pacat ca ai plecat asa devreme, ce pacat ca adevarul s a spus atat de tarziu.De ce a trebuit sa ajungi la ceruri si abia apoi sa iti gasesti dreptatea? Cand ma gandesc ca teau "ucis" cei pe care iai iubit atat de mult, cei pentru care doreai sa schimbi lumea....Probabil le vei canta ingerilor de acum incolo.Noi ne vom bucura de muzica ta lasata noua si ne vom ruga ca acolo sus sa ai parte de bunatatea si sinceritatea copiilor. Adio suflet cald, odihnestete in pace

" Nu esti infrant atunci cand sangerezi

Si nici cand ochii-n lacrimi ti-s

Adevaratele infrangeri

Sunt renuntarile la vis"

Postat

Multumesc ca mi-ai permis sa te cunosc prin muzica, versurile si dansul tau! Drum bun suflet de copil!

If you smile

Through your fear and sorrow

Smile and maybe tomorrow

You'll find that life is still worthwhile

If you'll just Smile...

That's the time you must keep on trying

Smile, what's the use of crying

You'll find that life is still worthwhile

If you'll just Smileid="size1">id="green">

Postat

Am visat sa-ti fiu sotie, sa te iubesc mereu. Imi pare rau ca ai suferit atat, dar ai plecat stiind ca ai schimbat lumea. Nimeni nu va mai reusi asta. Ai ramas pentru totdeauna in sufletele noastre.

Te voi iubi mereu, Michael Jackson!

Orice problema are o solutie. Trebuie doar s-o gasesti!

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat
Saluitici fetele... eu nu am fost fan michael...nici nu m-am omorat cu muzica lui sau cu el ca persoana, mi-au placut unele melodii, insa ma marcat un pic moartea lui intr-atat ca l-am visat azi noapte [nani]canta fetele si ma privea in ochii... efectiv sunt socata de vis [q][q]
Postat
Citat:
citat din mesajul lui carmen_vlad
Saluitici fetele... eu nu am fost fan michael...nici nu m-am omorat cu muzica lui sau cu el ca persoana, mi-au placut unele melodii, insa ma marcat un pic moartea lui intr-atat ca l-am visat azi noapte [nani]canta fetele si ma privea in ochii... efectiv sunt socata de vis [q][q]
align="right" id="quote2">Pai daca ai fi fost fan, probabil ai fi bucuroasa, nu socata [:)]Dana [zz] mama lu' [cavaler]Radu Stefanid="size2"> id="Trebuchet MS">id="green">Hobbyid="purple">~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a Change"id="Script MT Bold">id="size4">id="green">"Man in the Mirror" - Michael Jacksonid="size1">id="green"> [floare3]
Postat

/me se uita smechereste la Michael si ii face cu ochiul.

See you on the other side, babe! [afro]

_______________________id="purple">

I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)id="Script MT Bold">id="size3">id="navy">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...