Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Am cateva prune si as vrea sa fac cateva borcane de compot.Nu prea multe,doar sa avem cateva la iarna.Dar nu stiu nici o reteta.Cam din 2 kg as vrea.

Multumesc.

Ramonel,mami de [aerob] Beaid="red">(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigotid="size1">id="teal">id="Tahoma">

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pãmant!"id="red">

id="size1">id="Script MT Bold">

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

Buna,

Uite cum am facut eu.Am avut prune foarte dulci.Am folosit borcane de 400 gr.Pui 2 prune la borcan(ale mele erau potrivite ca dimensiune) taiate in sferturi.Daca nu vrei taiate,lasa-le cu samburi si pune prune pana la jumatatea borcanului.Peste prune adaugi 1 lingura cu varf de zahar.Pui apa pana la dunga borcanului.

Le pui la sterilizat cu apa 2 degete peste nivelul borcanelor.Cand apa a scazut pana la capacul borcanului poti opri fierberea.Spor la treaba.

[mamica] de [iepu] George-Stefan (15.11.09)

Postat

Si eu tot asa fac compotul si sta pe iarna foarte bine.Am borcane de compot si de acum 2 ani![pk]Eu le sterilizez in cuptor.

In borcane dupa ce am asezat fructele torn lichidul care in prealabil l-am clocotit(la un borcan de 800 merge cam 400ml apa si o lingura plina de zahar,depinde de cat de copte sunt fructele).Cuptorul este incalzit iar in tava pun apa si asez borcanele(le las cam 1 ora la sterilizat)

spor la treaba!

Fructele de obicei le pun intregi ca sunt mai bune asa!

[si-eu]Mihaela,id="red">mami de ingeras id="blue">Cosminiqid="red">[bonjovi][pup][hagi]

Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" id="red">(Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.aspid="red">

Postat
eu am fiert prunele fara samburi si cu zahar cat am crezut eu de cuviinta intr-o oala mare, apoi am umplut borcanele, le-am strans bine capacele si le-am mai sterilizat dupa ce s-au racit punand borcanele intr-o cratita la foc mic sa mai dea 2 clocote

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...