Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

O, a nascut aniast, felicitari![pup][flo] Sa fie sanatos bebe si mancacios!

[majoreta][majoreta][majoreta]HAI BUBURUZA!!![majoreta][majoreta][majoreta]

Am linistit bebelusa pentru cateva minute.[alcool] Acum fug sa mananc si eu ceva, sa ma spal si sa ma schimb. Nu pot sta in fund, de aia mi-e greu sa stau la calculator. Nasterea n-a fost prea usoara de data asta, dar am uitat deja.

Va pup pe toate! Noapte buna![pup]

Lora, mami de Iustina si [gravi][fetita] 39+ cu Adelina

AMR 1 zi!!!id="red">

Carti personalizateid="red"> - Cartea copilarieiid="red">

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

• Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Multumim pentru capitol!

[majoreta] [majoreta]

Hai Buburuza! Sa ai o nastere usoara!id="red">id="size3">
[majoreta] [majoreta]

Lora probabil nu a fost prea "placut" din cauza lichidului scazut si a marimei bebelinei! Te asteptam cu pozici!

Alina-Mirela [gravi] 40+[fetita]Mariaid="red"> si mami de[avion] id="blue"> DAVID (27.06.2007)id="blue">si[sofer]MATEI (15.05.2009)id="blue">id="Comic Sans MS">

POZEid="blue">

pagina lui Davidid="red">

Cum a aparut Printul!id="blue">

Un ingeras in viata noastraid="blue">

Postat

Ce animat e subiectul!

Scoatem motatele ca se impune:

[majoreta][majoreta][majoreta] Hai Buburuza!!! Sofia, te asteptam!!!id="size4">id="red"> [majoreta][majoreta][majoreta]

Lora pupici multi pt tine si pt Adelina cea mancacioasa! Sper sa te refaci cat mai repede. [flo]

Alynta am vazut ca si tu ai o bebelina pufoasa-pufoasa in burtica! Dar esti la a treia nastere, sunt sigura ca o sa te descurci minunat! [flo]

Simona, eu am retinut propunerea ta, intotdeauna o rugaciune ajuta! [pup]

Am reusit si eu sa fac scutecele din finetul colorat, imi raman pe maine cele albe ca nu mai am chef acum. Fug la somn... Noapte buna!

Donna [gravi] 35+ cu [baietel]

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Postat

tanamera, buburuzoid="red"> in caz de insuficienta respiratorie unghiile se "inmovesc" primele si e cam greu de vazut asta de catre anestezist sub stratul rosu de oja [:D] la ceza anestezistul se va uita la unghii cand intri in sala si te pune sa dai oja jos.

eu tot french voi face [:D]

[majoreta] hai cu bebica [majoreta]id="red">id="size4">

-----

Mami de [buburuza] rozaid="purple"> + [gravi] 37 s [baietel]

[8**]

Slava Tie, Doamne!id="purple">

The colder the winter the warmer the spring [flo]id="teal">id="size1">

Postat

LORA e superba bolfosenia!! Sa-ti traiasca,si sa fie sanatoasa!!

Ce falcute![olala] numai bune de pupacit!! Ce incantata e Iustina!!![olala]

Ana[gravi]35+id="purple">[fetita] Maia Elenaid="red"> [comoara] lu' mamaid="purple">

Postat

Noapte buna fetelor! Somn usor fara ture la baie si fara contractii(doar la care vrea[:D]!)[pup][pup]

Ana[gravi]35+id="purple">[fetita] Maia Elenaid="red"> [comoara] lu' mamaid="purple">

Postat

Am aparut si eu pe final de seara...cu scuzele de rigoare [:D] ca n-am reusit sa fac o nastere in direct ca la carte insa totul s-a petrecut prea repede si mi-era jena sa scot iphone-ul sa incep sa scriu in timp ce oamenii se agitau pe langa mine...

Deci totul a fost cam asa: Dimineata la 7.30 am avut renumitul tuseu vaginal, destul de contestat dar la mine eficient si cu care sunt intru totul de acord. Tocmai ce terminasem 40 saptamani, bb mare...deci nu prea avea motive sa mai stea in burtica. Am stat pana pe la 10 la Elias unde au si inceput contractii usoare, suportabile. Apoi a urmat un nou control care m-a si trimis la Euroclinic pentru ca incepuse sa se ingroase treaba. M-am internat frumos si au inceput "interviurile"; anestezistul care a venit sa-mi vada analizele si sa-mi povesteasca ce si cum o sa se intample, medicul rezident care mi-a facut un ditamai dosarul de intrebari si era efectiv surprinsa de mimica fetei mele care nu facea nici o grimasa la contractiile (monitorizate) care-i apareau pe aparat. Sincera sa fiu, nici nu ma prea deranjau.... [:D] A venit ulterior si moasa care, vazand inregistrarile contractiilor a fugit sa pregateasca sala de nasteri. Pe la 11.20, dupa cum parca v-am scris, m-am mutat in sala de nasteri unde deja incepusera contractiile mai puternice. Nu ma deranjau extraordinar de mult ele cat faptul ca fi-miu se bagase cu fundul in coasta dreapta si nu puteam deloc sa fiu relaxata. Mi-am adus aminte atunci si de un banc pe care i l-am spus medicului care ma tot intreba daca ma doare:

"A fost gasit un om la marginea padurii cu un cutit in coaste...cand l-au intrebat medicii daca il doare, cica: numai atunci cand rad" [:D]"

Ei, bine inteles ca pana am nascut a fost intrebarea zilei: Mai puteti sa radeti? Asa, sa continui: La 12.20 mi-au montat epidurala care si-a facut efectul in vreo 15 minute. Recunosc cu mana pe inima ca ma deranjau la culme contractiile care nu erau rare si nici nedureroase... Pe la 12. 40 mi-au zis ca e momentul sa imping, sa nu ratam contractiile, am impins eu usurel, apoi mai tare iar la prima mobilizare de trupe (eu, medic si moasa) a iesit bebelusul...deci la 12.47.

Apgar 10, 3560 g si 51 cm....si il cheama....inca nu stim, se contureaza ceva la orizont dar trebuie sa-i mai studiem mocutza de vreo cateva ori ca sa ne hotaram. [olala]

Acum imi tin mana pe burta....se misca putin inauntru dar realizez ca nu mai e bebelusul ci doar niste gaze razlete si uterul care se balangane de colo colo...deja mi-e dor de miscarile lui. [q]

Mi l-au adus azi de 3 ori: O data la 14.30 cand a avut si prima masa, a curs colostru si a papat frumos...la 18.00....era adormit si ne-am chinuit putin dar a papat....iar acum pe seara cand n-am putut nici cu toate gadilaturile si povestile sa-l trezesc. Am renuntat si l-am lasat pe mainile lor, n-o sa-l alaptez la noapte ci maine toata ziua.

Haideti sa inchei totusi intr-o nota optimista: HAI BUBURUZA!id="red"> Nastere mai usoara ca a mea nu cred ca exista dar iti doresc sa ai o nastere la fel de usoara ca a mea!

O sa citesc printre picaturi maine, pana atunci va multumesc mult pentru toata sustinerea de astazi si pentru ca mi-ati fost alaturi. [asia][asia][asia]

Andreea, mamica fericitaid="red"> de bb mic (06 septembrie 2010)id="blue"> si bb Vladimir (03 septembrie 2007)id="blue">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...