Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Donnaid="red"> din cate stiu eu ragadele se fac deoarece bebe nu nu apuca bine sfarcul! Dar si deoarece pielea mamelonul e mai sensibila!

Alexuzaid="red"> bine ai revenit! Ce nastere rapida ai avut![:)]

2ingerasi, Clabucid="red"> ati zis bine si sunt de acord![:)] Eu la David cand alaptam imi venea sa ma urc pe pereti de durere! Si tati statea in preajma si se minuna ce bine papa plodul, iar eu "muream"..... A durat o saptaman- doua! Mai ales ca era tare fomist si sugea des si zi si noapte! Trebuie multa rabdare si perseverenta! Stiu ca multe mamici renunta..Li se pare greu sa se trezeasca noaptea la 2-3 ore, apoi sunt durerile de inceput ale alaptarii, lupta cu mastita etc!

Kitiid="black"> multumim de vesti!

Buburuza tinem pumnii!

Eu am fost indusa la primul bebe la 10 dimineata si travaliu a debutata la 20 seara! Am nascut la 2 noaptea! Deci e posibil sa nasca si la noapte! Depinde de organism!

Soranaid="red"> cum de nu nasti in Anglia?! Ma gandesc ca sunt conditii mai bune acolo! Sau e prea scumpa asigurarea?!

Fetelor eu inca nu d-au semne de nastere! [:D] Imi doresc, dar nu e dupa a mea voie!

Alina-Mirela [gravi] 40+2[fetita]Mariaid="red"> si mami de[avion] id="blue"> DAVID (27.06.2007)id="blue">si[sofer]MATEI (15.05.2009)id="blue">id="Comic Sans MS">

POZEid="blue">

pagina lui Davidid="red">

Cum a aparut Printul!id="blue">

Un ingeras in viata noastraid="blue">

• Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui donna79

In continuarea discutiei despre alaptat: minunile astea de ragade apar inevitabil? sau sunt si femei care alapteaza fara probleme? Intreb pt ca eu din constructie am niste sfarcuri destul de ...formate, iar acum arata chiar ca tetinele de biberon [:D], oare asta ajuta?

align="right" id="quote2">

Eu nu am avut ragade, nu am facut furia laptelui, Gruia nu a regurgitat niciodata (nici macar nu-l mai ridicam pe umar sa-l bat, asa cum se face, sa scoata aerul, ca imi era mila sa nu-l trezesc), nu am facut vergeturi pe nicaieri, nu mi-au aparut varice ... sa mai continui? [:)]
Si asta in mod natural, pentru ca nu am luat vitamine, nu m-am dat cu nici un fel de crema pe nicaieri, nu am folosit mameloane, pompa, biberon, suzeta, etc. [:)]

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si [gravi] Cezara

AMR 5 saptamani !!id="brown">id="size3"> [olala]
Postat

Neerantula ai fost o fericita! Ragade prea urate nu am avut, in schimb David mi-a fost colicos 4 luni! Nu zic ce urlete tragea ca ne stia tot cartierul![:D] Fiecarecu "norocul" ei! Una naste mai greu, alta se recupereaza mai greu, unele nu au laptic etc... Trebuie sa fim optimiste ca va fi bine!

Alina-Mirela [gravi] 40+2[fetita]Mariaid="red"> si mami de[avion] id="blue"> DAVID (27.06.2007)id="blue">si[sofer]MATEI (15.05.2009)id="blue">id="Comic Sans MS">

POZEid="blue">

pagina lui Davidid="red">

Cum a aparut Printul!id="blue">

Un ingeras in viata noastraid="blue">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
Citat:
citat din mesajul lui donna79 In continuarea discutiei despre alaptat: minunile astea de ragade apar inevitabil? sau sunt si femei care alapteaza fara probleme? Intreb pt ca eu din constructie am niste sfarcuri destul de ...formate, iar acum arata chiar ca tetinele de biberon [:D], oare asta ajuta?
align="right" id="quote2">Eu nu am avut ragade, nu am facut furia laptelui, Gruia nu a regurgitat niciodata (nici macar nu-l mai ridicam pe umar sa-l bat, asa cum se face, sa scoata aerul, ca imi era mila sa nu-l trezesc), nu am facut vergeturi pe nicaieri, nu mi-au aparut varice ... sa mai continui? [:)]Si asta in mod natural, pentru ca nu am luat vitamine, nu m-am dat cu nici un fel de crema pe nicaieri, nu am folosit mameloane, pompa, biberon, suzeta, etc. [:)]Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si [gravi] CezaraAMR 5 saptamani !!id="brown">id="size3"> [olala]
align="right" id="quote2">Nerantula [flo] ... imi dai sperante...Donna [gravi] 35+ cu [baietel]Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
Postat

Alynta, m-ai intrebat de ce nu nasc in Anglia..culmea e ca aici ar fi chiar gratuit pt ca sotul meu a primit permis de munca si toate actele in regula iar eu as intra pe asigurarea lui. Numai ca nu stiam toate aceste aspecte de la inceput (abia s-a instalat si el aici pe 1 august) si in plus sunt oarecum paranoica vis a vis de medic, am mare incredere in medicul din Romania (acelasi cu care a nascut si aniast ieri) si am impresia ca aici nu gasesc altul la fel de profi, ca e prea tarziu sa ma preia un alt medic, ca cine stie pe mana cui ajung...etc....probabil ca sunt tampenii dar acum asa mi se pare.

sorana [gravi] 32+ cu [baietel]

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...