Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Alecsa, felicitari pentru noua semnatura. Mai e atat de putin si ne tinem comorile in brate. [pup]

mamica de Maria Lavinia si [gravi] 35+ cu Elena Elisa [fetita]

• Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Aniast, felicitari pentru nasterea usoara si bebelin sanatos si frumos!

Sa ai parte de o recuperare usoara, un bebe mancacios, necolicos si voios!!!

Te pupam![pup]

KLarisse, cum te simti? Stai cumintica in pat si ia nospa linistita

Lora, am vazut poze cu Adelina mancacioasa[olala]. E o dulceata cu bolfitele alea! Sa va traiasca[flo][pup]

Bravo Oramona[flo]

[gravired] 36+ cu un carucior [fetita].... sau [baietel]

Postat

Ramoid="red">,felicitari pentru bebelina dolofana![cheers]

Cu placenta..daca s-a ridicat si nu sangerezi,normal ca poti naste pe cale vaginala.Cezariana se impune in caz de sangerari,e si normal sa fie asa-nu ai cum sa nasti natural-Doamne fer',puteti s-o patiti amandoua! Dar hai,stai tu cumintica sa ramaie sus placenta si-o sa nasti asa cum imi doresti![grup]

Mariid="green">,a fost doar un cosmar![flo]

Hai ca mai aveti putin.. Unde nasti si cu cine,pana la urma?

[majoreta]

Hai Buburuza cu nasterea usoara!!id="red">

Hai Sofia!!id="green">

id="size4">

[majoreta]

Siluan trebuie sa traiasca!!id="red">id="size4">id="Script MT Bold">

Mamica lui Mihai si [gravi] cu Maria Sa!id="green">id="size1">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Alecsa_L
[majoreta] [majoreta] [majoreta] Multa bafta Buburutza...Te asteptam cu povestea..:D. [majoreta] [majoreta] [majoreta] Iti tinem pumnii.id="size4">id="red">[olala] Buna dimineata fetele. [pup] [flo] Azi am schimbat si noi semnatura...Suntem asa fericiti.[:D]Alecsa_L, [gravi] 35+ , [baietel]
align="right" id="quote2">Felicitari [flo][gravired] 36+ cu un carucior [fetita].... sau [baietel]
Postat
Citat:
citat din mesajul lui oramona
Alecsa, felicitari pentru noua semnatura. Mai e atat de putin si ne tinem comorile in brate. [pup]mamica de Maria Lavinia si [gravi] 35+ cu Elena Elisa [fetita]
align="right" id="quote2"> Da, mai avem putinel. Dar parca nu mai trece timpul deloc, nu mai am stare..[olala]. Eu o sa fac cezariana pe 4 sau pe 5 octombrie, sa vedem cand o sa ma programeze doctorul, as prefera pe 4. [:D]. Sper totusi sa nu ma apuce contractiile inainte, de-asta mi-e cel mai frica. [alcool] Pupppppppppp. [pup]Alecsa_L, [gravi] 35+ , [baietel]
Postat

Multumesc Andreea, Zoze [pup]. Deci, daca sangerez chiar se impune cezariana. Dar asta inseamna ca, daca sangerez inainte de declansarea nasterii, nu in timpul ei, nu? Chiar nu stiu nimic, sa nu va amuzati prea tare.

Cica la Bacau, unde nasc, la spitalul judetean au de toate, nu-mi trebuie anestezie, medicamente etc, doar vata, apa, papuci, niste bomboane, 2 randuri de hainute pt bebe, camasa pt mine si cam atat. Si mi-a zis ca daca vreau, exista in farmacii un gel minune, DIANATAL, care ajuta foarte mult in nasterea naturala. Acum ai dilatatie 2 si in doua ore maxima. E cam 400 ron, cica. A auzit careva de el? E ok?

[pup]

mamica de Maria Lavinia si [gravi] 35+ cu Elena Elisa [fetita]

Postat

Buna fetelor!

Voi fi mamica de fetita la sfarsitul lunii sau cel tarziu 7 octombrie. Voi naste la SUUB la dna dr GRADINARU DELIA. Voi face cezariana deoarece nu pot naste natural.

[gravi] UM 31.12.2009, DPN 7.10.2010 CU [fetita] * Dr Delia Gradinaru SUUB

Postat

Salutare!

Oramonaid="red"> felicitari pentru masuratori! La al-2-a si la mine a fost mult timp placenta jos inserata, dar s-a ridicat spre final! Eu il mai ridicam pe cel mare in brate, de asta cred! La un moment dat eram ingrijorata, eu temandu-ma tare de cezariana!

Loraid="red"> ai doua fete adorabile! Ce faina e poza in care surioara mare o tine pe cea mica in brate! Cred ca e tare frumos sa le vezi asa![olala] Te asteptam cu o mica poveste a nasterii, cand ai un mic ragaz! Stiu ca e greu, mai ales la inceput!

Aniastid="red"> felicitari inca o data pentru gandirea pozitiva si ma bucur ca ai avut parte de o experienta frumoasa!

Buburuza id="black">id="red"> nastere usoara si o fetita sanatoasa!

Alina-Mirela [gravi] 40+[fetita]Mariaid="red"> si mami de[avion] id="blue"> DAVID (27.06.2007)id="blue">si[sofer]MATEI (15.05.2009)id="blue">id="Comic Sans MS">

POZEid="blue">

pagina lui Davidid="red">

Cum a aparut Printul!id="blue">

Un ingeras in viata noastraid="blue">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui oramona
Multumesc Andreea, Zoze [pup]. Deci, daca sangerez chiar se impune cezariana. Dar asta inseamna ca, daca sangerez inainte de declansarea nasterii, nu in timpul ei, nu? Chiar nu stiu nimic, sa nu va amuzati prea tare.
align="right" id="quote2">Auzi,ia nu te mai intreba tu atat![:D]Iti dai seama ca se poate intampla-orice-cu sau fara placenta praevia,nu?! Si atunci,de ce sa nu stai tu linistita,sa te bucuri de ultimele saptamani cu burtica,sa aranjezi cumintica tot ceea ce o sa va trebuiasca,in loc sa te framanti pentru ceva ce nu poti prevedea si nici influenta?![grup][pup]Bravo Alexaid="green">! La mai mare![cheers]Si uite asa,mi s-a facut mie pofta sa ma apuc de confectionat tampoane[alcool][:D]
Siluan trebuie sa traiasca!!id="red">id="size4">id="Script MT Bold">

Mamica lui Mihai si [gravi] cu Maria Sa!id="green">id="size1">
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...