Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui oramona
Acum sa va povestesc, am fost aseara sa-mi vad dulceata mica, a crescut, are 2500g, la 34s +-5 zile. Dar asa a iesit mereu varsta sarcinii, intre 12-14 oct si nu 7 cum ar fi dupa UM.Dr. zice ca dupa burtica poate fi si mai mare [olala]. S-a mirat tare ca nu am avut sangerari pana acum, eu avand placenta jos tare si acum s-a mai ridicat, e centrala , fix langa capusorul lui bebe. A zis ca ot sa nasc natural , dar daca sangerez ma baga in cezariana. Stie cineva ceva despre asta? asa se procedeaza? ca eu vreau natural. Si bebe e corect pozitionat pentru nastere si nici nu si-a pus colier [olala][olala].Fulgutza, si eu sunt racita, multa sanatate. [pup]Lora, e superba printesa mica.Va pup [pup][pup]mamica de Maria Lavinia si [gravi] 35+ cu Elena Elisa [fetita]
align="right" id="quote2"> mamica de printesa Maria si [gravi] 32+ [baietel]id="blue">
  • Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Offf, asa ma gandeam si eu, ca trebuie sa stau cumintica [:I]. Ca nu prea am fost, am mai facut una alta si chiar si [xinpat], doar acum mai rar, asa cum zice si Klari. Dar gata, pana vine motata , doar cocotata in pat si [nani].

mamica de Maria Lavinia si [gravi] 35+ cu Elena Elisa [fetita]

Postat

Oare ce s-o fi intamplat cu Bebecris ca nu am mai vazut-o de multisor pe aici??

Chichi matale pe unde umblii?? Ia treci matale la semnat condica!!

Ana[gravi]35+id="purple">[fetita] Maia Elenaid="red"> [comoara] lu' mamaid="purple">

Postat

Neata!

Incredibil, Buburuza a apucat sa ne lase si micul dejun inainte de plecare! [pup]

Hai Bubu!!! Nastere usoara! Te asteptam, bebe Sofia!id="size4">id="red">

Aniast, minunata povestea nasterii! Sa fiti sanatosi si fericiti. Asteptam cu nerabdare numele [:)]

Fetele, care doriti/puteti, ajutati un om amarat. Mi-am notat de o mie de ori contul si parola pt albumul bebeilor id="red">dar nu reusesc sa intru, cred ca mi-a mers doar o data. Acum sunt sigura ca nu gresesc dar vreau sa mai verific inca o data, imi mai dati si mie informatiile necesare? Multumesc anticipat!

Donna [gravi] 35+ cu [baietel]

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Postat

Buna dimineata!

Aniastid="red">, felicitari pentru nasterea frumoasa si pentru BB!

Buburuzaid="red">, Doamne ajuta! Suntem cu gandul numai la tine [flo]

Klarisseid="red">, esti mai bine? Eu ma lupt cu burti tari de o multime de vreme de-acum. Abia astept sa ajung la dr sa vad ce mai e cu colul meu.

Voi patiti sa se impinga bebe in jos atat de mult incat sa doara tare? Adica in vezica sau in alte organe - stateam ieri in pat si ma uitam ce tare se impinge incat aproape ma temeam sa nu iasa [alcool]

M-am saturat de gynipralu asta, azi m-a tinut ametita vreo trei ore. Trebuie luat pana la nastere? Ca tare m-as lasa de el. Plus ca de cand il iau si nu mai iau calciu, ma cam dor oasele.

Oramonaid="red">, pt ce ti-a zis ca iti trebuie bomboane? [:D]

Oana id="red"> [gravi] 36+ cu [baietel] Ioanid="purple"> si mami de Dimitrie id="blue"> [bicla](23.10.2004)

Postat
Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

io la AA da iti dai seama unde-i al meu? [:-)))]

[:-)))]Comentarii as avea,dar iti dai seama ca ma abtin..[:-)))] id="green">

mai bine ca si al tau e in aceeasi oala [:-)))]id="red">

pe 23 septembrie vine comoara [olala] saru'mana [pup]id="size1">
Doamne-ajuta! Imediat te trec si la panoul de onoare![pk]id="green">

[asia]
align="right" id="quote2">

oramonaid="red"> poate fi placenta centrala adica acopera tot orificiul colului uterin si atunci poate sa vrea dr sa nasca el natural ca tu nu ai cum, sau poate fi marginala caz in care atinge marginea colului uterin caz in care teoretic poti naste natural da' eu personal nu m-as baga. si dr tau ii trebuie ceva curaj...

[majoreta]Hai buburuzuleeee! hai bebelicaaaa![majoreta]id="red">id="size4">

baby are mucisori de alaltaieri, de ieri chihaie, si azi m-am trezit si io cu gatul in pioneze. aseara am bagat o inghetata ca am auzit io ca am sansesa treaca gatu' cu inghetata si daca nu trece...macar am mancat inghetata [:-)))] si n-a trecut [alcool] asa ca bagam homeogene si ceai de lamaie si asta este...

zozeid="red"> tu ai un gand sa ii dai si piticului laptic? il intorci? ca io nush ce sa fac...eu n-am alaptat-o niciodata direct, doar la pompa, da' parca i-as da si ei nitel la biberon...macar 50 ml. oare aberez?

-----

Mami de [buburuza] rozaid="purple"> + [gravi] 37 s [baietel]
[8**]

Slava Tie, Doamne!id="purple">

The colder the winter the warmer the spring [flo]id="teal">id="size1">
Postat

zoze[pup], voi naste cu DR Deva Dan de la Giulesti...pt ca e inchis spitalul a gasit sa faca garzi la ...BOLINTIN, spital municipal, asta e ...ce sa mai zic? mi-a zis ca anestezistul e dr spitalului, nu e lux dar e ok, au de toate...sala de operatii e ok, acum pe 14 septembrie imi zice cand sa ma duc sa scoata bebelul[olala]

sacosica e pregatita, mai am sa pun hainute pt bebe...in caz ca-mi trebuie.

Doamne ajuta sa fie bine!

Alecsa, eu m-am epilat TOTAL si nu am avut nimik, sper sa mai am ce jumulii inainte de operatie[:D]

Alyntaaaaa, dar ce in forma esti draga mea[pup]...mi-a duc aminte cum a fost la Ema...am nascut la 43s...Doamne, credeam ca raman gravida pt totdeauna[alcool][alcool]...

BAZAR GENERAL PE DCid="green">[comoara]

ajutati la terapia pentru Ema pe DC[flo][flo][flo]id="blue">

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG

Mari,[gravired]36+[baietel] PETRUid="blue"> si mami de bomboana EMAid="red">id="purple">

AMR - 2sid="red">

Postat

bebecrisid="red"> zicea ca se apuca de varuit, iar chichiid="red"> sper sa nu ne faca vreo surpriza [:D]

-----

Mami de [buburuza] rozaid="purple"> + [gravi] 37 s [baietel]

[8**]

Slava Tie, Doamne!id="purple">

The colder the winter the warmer the spring [flo]id="teal">id="size1">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...