Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Cateva din voi imi stiti povestea: acum aproape 17 ani am adoptat-o pe Ioana. Nimic nu mi-a intunecat fericirea de a o avea: nici divortul, nici recasatoria...m-a stresat de ceva vreme faptul ca nu izbuteam sa-i spun adevarul vietii ei. Ei bine, impins de anumite realitati, am decis sa o fac, am pierdut o gramada de timp cautand momentul ideal, care nu a venit niciodata.

Si i-am spus...noi doi, in vacanta, pe o bancuta intr-un loc din Turcia. Am spus ca vreau sa discutam ceva care o priveste...aveam probabil o moaca solemna...si ce credeti ca m-a intrebat? Nu...nu o sa ghiciti veci! Mi-a spus: "Sunt adoptata?"

N-am reusit sa parez prea bine, aveam un speach intreg...l-am scurtat si i-am dat vestea.

Stiam ca are semne de intrebare. Dar sa o nimereasca asa bine...

Nu i-a cazut prea bine. A fost socata, apoi au urmat zeci de intrebari. Acum s-a linistit, cred ca mai are o tona de intrebari, dar stie sigur ca are familia ei care o iubeste si o apreciaza. Este lucrul pe care am incercat (uneori cu disperare) sa i-l dau: o familie.

Iar ea stie asta.

Multumesc celor care m-au ajutat pe parcursul multor ani cu sfaturile lor, au vorbit aici in numele meu (cand am decis sa ma retrag ca sa nu afle fata mea de la altcineva) sau pur si simplu m-au incurajat cu vorbe bune. Si urez tuturor parintilor, care decid sa adopte, sa fie mandri de copiii lor macar atat cat sunt eu de Ioana.[flo]

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor[foto] Surpriza 2008[foto]

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Postat

[pup][flo][asia]

----------------------------------------------

Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Postat

[flo][flo][flo]

Cred ca ti-a cazut o mare piatra de pe inima [asia] Ma bucur ca reactiile au fost pozitive [flo]

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red">

_____________________id="red">"Meglio sole, che mall`accompagnate !"id="red">id="size1">

Postat

Greu moment si pentru tine si pentru ea dar bine ca l-ati trecut impreuna cu bine.[flo][pup]

O sa-mi permit sa-ti dau un sfat-cauta prilej sa stati de vorba doar voi doi si deschide tu discutia despre adoptie.

Ei sunt norocul meu : id="purple">Razvanid="orange"> si Mariaid="limegreen">

Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.id="purple">id="size3">

id="Script MT Bold">

Postat

Rufus, felicitari!

Cat te-ai chinuit tu toti anii astia incercand sa gasesti momentul potrivit, dar ma intreb cat au chinuit-o si pe ea semnele de intrebare pe care le avea.

E la varsta la care poate aprecia cu maturitate unele lucruri, si sunt convinsa ca stie ca sunteti cei mai buni parinti pe care ii putea avea.

ma bucur pentru tine, pentru voi..[flo]

[foto]

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Postat

Bravo! Doamne Ajuta sa fie bine! [flo]

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.id="Script MT Bold">id="purple">id="size2">

Hobbyid="purple">

[floare3]
id="right">

Postat

Rufus [flo] Sper din tot sufletul sa aprecieze Ioana tot ceea ce i-ati oferit voi, sa inteleaga ca parintii adevarati sunt cei care te cresc, iti daruiesc dragoste neconditionata, grija, partea materiala, dar si spirituala si tot ceea ce inseamna familie, ea are datorita voua. Va doresc numai bine si in continuare sa fiti o familie fericita!

Eu nu iti stiu intreaga poveste, sunt mai noua la "adoptii", insa , daca nu sunt indiscreta, pot sa te intreb de ce nu i-ati spus Ioanei mai demult, de cand era mai micuta? Cred ca a fost stresant in toti acesti ani pentru voi parinti ca zi de zi sa va fie teama sa nu afle de la "un vecin binevoitor", de la scoala sau cine stie de unde...chiar ma mir ca nu s-a intamplat asa. Faptul ca ea a raspuns cand i-ai zis ca vreti sa discutati ceva serios "Sunt adoptata" denota faptul ca ceva indoieli avea...e bine ca in sfarsit ati discutat, dar eu cred ca vor mai urma si alte discutii in care, cu rabdare, o vei face sa inteleaga totul....

Toate cele bune![flo]

Kora

CARPE DIEM!id="red">(Traieste clipa!)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...
  • Creează nouă...