Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Răspunsuri 210
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

[bis]BOBOCEII!!!!id="red">id="size3">[bis]
Avem 52 printeseid="red"> [zana] si 53 cavaleriid="blue"> [cavaler] !

BOBOCEI DE IULIEid="size2">id="green">
18 iulie - [copil]Luciaid="size2"> 2400g, 47cm, cezariana, 34s+1 z id="size1"> Claudia Hid="purple">id="size2">
BOBOCEI DE AUGUSTid="size2">id="green">

13 august - [copil] Carla Alexandra id="size2">2900g, 52 cm, APGAR 9, 36s+4z, cezariana id="size1"> Anca81 id="purple">id="size2">14 august - [copil] Florin Razvan id="size2"> 4350g, 55 cm, cezariana, APGAR 9,37s+1zid="size1"> Claudinna id="purple">id="size2">17 august - [copil]Mihnea Cristianid="size2">2600g,48cm,naturala,Apgar9,37s+1ziid="size1"> Corrinaid="purple">id="size2">17 august - [copil]Eduard-Gabrielid="size2"> 1820g,46 cm,cezariana,Apgar8,37s+5z id="size1"> _Giulianna_ id="purple">id="size2">18 august - [copil]Andreiid="size2"> 2400g, 49cm, naturala, APGAR 9,5,36sid="size1"> Andy_galroid="purple">id="size2">21 august - [copil]Vladid="size2"> 3600 gr, 51cm, cezariana, APGAR 9 , 38sid="size1"> Freshanana id="purple">id="size2">22 august - [copil] Mark Theodor id="size2"> 3350 gr, ?cm, cezariana, APGAR ? , 38s+1z id="size1"> Xor id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [copil] Mihail id="size2"> 3600 gr, 52 cm, natural, APGAR 8 id="size1"> Didididi id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [copil] Alexandru id="size2"> 3170 gr, 50 cm, cezariana, APGAR ? , 38 s , (Spitalul Euroclinic, dr Herghelegiu) id="size1"> Boo id="purple">id="size2">id="blue">24 august - [copil] Matei Gabriel id="size2"> 3300gr, 52 cm, natural , APGAR 10 , 38s+5z, Giulesti, dr. Ciprian Cristescu id="size1"> AlexaM id="purple">id="size2">id="blue">26 august - [copil] Andrey Daniel id="size2"> 3500gr, 51 cm, cezariana , APGAR 9,Clinica Bega, dr. Dorneanu Florin id="size1"> andrey2008 id="purple">id="size2">id="blue">27 august - [copil] Maria id="size2"> 3070 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 38s , Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Kid2003 id="purple">id="size2">27 august - [copil] Mara Elenaid="size2"> 3950 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 39s+6z, Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Simodina id="purple">id="size2">28 august - [copil] Maia id="size2"> 2600gr, 50 cm, cezariana , APGAR 10, 39s+1z id="size1"> JulyMorning id="purple">id="size2">28 august - [copil] Anna Sofia id="size2"> 2900gr, 50 cm, natural, APGAR ?, 36s+2z, Maternitatea Giulesti id="size1"> Joy21 id="purple">id="size2">28 august - [copil] Ruxandra Maria id="size2"> 2850gr, 50 cm, cezariana, APGAR 9, 36s id="size1"> a-rose id="purple">id="size2">
BOBOCEI DE SEPTEMBRIEid="size2">id="green">

1 septembrie - [copil] Lucas id="size2"> 3800gr, 52 cm, natural , APGAR 9,39s+5z id="size1"> Bitza2008 id="purple">id="size2">2 septembrie - [copil] Sebastian id="size2"> 3550gr, 53 cm, natural, APGAR 9,37s+6z id="size1"> Aly_c20 id="purple">id="size2">2 septembrie - [copil] Dimitri id="blue">id="size2"> 3930gr, 54 cm, cezariana , APGAR ?,38s+5z,Prof.Radu Vladareanu, Sp.Elias id="size1"> Muuh id="purple">id="size2"> fratior de Alexei(13.07.2006)id="size1">id="blue">[copil]id="blue">4 septembrie - [copil] Irina Alexandra id="size2"> 3300gr,49cm,cezariana,APGAR9,38s id="size1"> Clau_geo id="purple">id="size2">4 septembrie - [copil] Andrei Tudor id="size2"> 4000gr, 55 cm,cezariana,APGAR 9,40s + 3z id="size1"> Dyanira id="purple">id="size2">id="blue">5 septembrie - [copil] Ellen Laura id="size2"> ? gr, ? cm, natural, APGAR ? id="size1"> Mmimi id="purple">id="size2">5 septembrie - [copil] Maria id="red">id="size2"> 3280gr, 52 cm,cezariana, APGAR 9, 38s+3z ,Sp.Elias,[medic] Prof.Radu Vladareanuid="size1"> cocutica id="purple">id="size2">,surioara de Elena id="red"> (04.06.2006)id="size1">6 septembrie - [copil] Bianca Nicole id="size2"> 2900gr, 49 cm,cezariana, APGAR 8/10, 38s+3z id="size1"> Laureta id="purple">id="size2">id="red">6 septembrie - [copil] Alexandru Gabrielid="blue"> id="size2">3600g , 51cm ,APGAR 9 , dr Varlas Valentin ,spitalul Filantropia id="size1">Nicoleta15id="purple">id="s
Postat

Nu mi-a reusit nici cand faceam eu capitole.

feli iti atrageam atentia pentru ca eu am citit pe o punga de zahar asa zis brun: zahar rafinat, sirop de caramel (sau asa ceva) la coloranti. Evident ca nu mai stiu exact pe ce punga de asta iti ziceam sa te uiti tu atent.

Omega 3 face bine si la ten, asa zice cosmeticiana mea. Si cica si copii nascuti din mame ce au luat Omega 3 sunt mai zmei, fara sa fac misto doar ca este o vorba nu am studii pe tema asta.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Muuh
cica si copii nascuti din mame ce au luat Omega 3 sunt mai zmei, fara sa fac misto doar ca este o vorba nu am studii pe tema asta.
align="right" id="quote2">

uite si studiile [:D]

http://www.obgyn.net/infertility/infertility.asp?page=/news/key_nutrient_pregnancy

edit. Scrie si de calciu, de bine, si am gasit un ppt cu deficitul de vitamine in timpul sarcinii, interesant, etc.
Imi place site-ul, il stiu de cand eram insarcinata cu Teo, gasesti mereu info utile si noi.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi [bonjovi] si Bebedoi [copil], poveste despre inceputuri
Postat

Prajitura cu visine

1 iaurt (se foloseste apoi paharul ca masura)

2 zahar

3 faina

1 ulei

1 zahar vanilinat

3 oua

Se amesteca toate ingredientele la un loc. Optional, se bat albusurile spuma, separat, si se pun la urma (creste mai mult). Altfel se pun ouale intregi si se pune ultima faina. Eu am facut prima oara cu albusurile batute spuma, dar am avut si faina cu praf de copt si a crescut cam mult pt gustul meu.

La urma se pun visinele, fara simburi (sau orice alte fructe zemoase - bunica-mea mai facea cu caise si iesea f buna; punea deasupra jumatati de caisa). Incercati sa le asezati in asa fel incit sa se taie usor.

La cuptor, la 150 grade am pus eu, in tava tapetata cu hirtie de copt.

Incercati cu scobitoarea sa fie facuta.

Dupa ce o scoateti, o dati cu zahar pudra.

Nausicaid="teal"> si Aniaid="pink">

pozeid="teal">

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

id="right">id="size1">id="teal">
Postat

Merci pt feedbackul despre faina si indulcitori.

Moaama, m-ati spart. Pai copiii vostri maninca de toate, nene. Ania o tine tot pe piureuri si fructe. Ieri am incercat sa-i dau ciorba acra si a fost distrusa, s-a jignit ingrozitor.

O sa incerc cu mamaligutza.

Nausicaid="teal"> si Aniaid="pink">

pozeid="teal">

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

id="right">id="size1">id="teal">
Postat

Buna dimineata iar pe la pranz,

Nausica, e criminala soacra-ta Da' stii ceva, pe la 1 an aproape 2 mama ii dadea Ralucai gris cu lapte de vaca in buberon [:D]. Nu stiu daca il indulcea, banuiesc ca da. Eu Andei n-o sa-i dau.

Mamaliga cred ca-i fac azi, am luat niste branza Fagaras si am facut si eu niste branza oparita dintr-un lapte care nu imi tinea la fiert, sa vad ce i-oi da.

De dimineata am incercat sa-i dat fructele ei preferate, ciresele, amestecate cu branza Fagaras si cred ca de-aia nu a mancat. I-am dat si branza goala si scuipa (e asa dulce cand scuipa [olala])... Bun, e drept ca i-a fost si somn pana la urma (eu tot am o problema cu alesul orelor de masa, Anda mea nu are un program fix de somn si nu stiu inc e masura e vina mea). De fapt a mancat dintr-un biberon Avent de la buza de sus pana unde incepe gradatia cu 125 ml [:D] hai sa nu fiu rea.

[mamica] de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Postat

Carla, vai ce-am citit de voi ! Bietul pui...

Anamona, La multi ani in continuare !

Lala, m-au facut sa zambesc englezii tai. Asa e, strainii parca sunt mai open minded si romanii se enerveaza repede daca nu faci cum spun ei.

Xor, legat de baie eu nu stiu, dar mai bine spalt decat transpoirat... pe mine nu m-au lasat sa ma spal cand aveam varicela, si am stat 2s aproape asa, m-am simtit oribil si eram si data cu albastru de metil ca afurisitii nu mi-au cumparat si mie alcool menolat. Asta merge contra mancarimilor, ca tot intrebai tu mai demult si n-am apucat sa-ti raspund.

Vorbeati de zahar : daca veti dubii, puteti folosi glucoza pudra, se gaseste in farmacii, stiu de la Nikole care stie de la doctorita ei. Uite un lant al slabiciunilor.

Magneziu forte – experienta mea daca intereseaza [:D]- am luat eu in sarcina ca imi amorteau toate cele si de calciu mi-a ost mereu frica. Dr a zis OK, dar aveam ceva burtica atunci cand am inceput.

[mamica] de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...