asteryaro Postat Septembrie 7, 2010 Raport Postat Septembrie 7, 2010 Ma refer la oul crud, in coaja, nespart. Iarna tanjim dupa ouale de curte, atat de gustoase [pofta] [pofta]. Aveti idee? Multumesc. Cid="red">rid="green">iid="yellow">sid="purple">tid="green">iid="teal">nid="orange">aid="blue"> si Rid="blue">aid="yellow">zid="red">vid="green">aid="teal">nid="yellow"> (31.01.2006) id="size1"> (PHOTO)id="size1">id="blue"> Citează
emilia.m Postat Septembrie 7, 2010 Raport Postat Septembrie 7, 2010 Eu am dat frigiderul pe foarte rece din greseala la un moment dat. A inghetat continutul oului si dupa ce l-am dezghetat arata apos si straniu si n-am mai avut curaj sa il mananc desi era proaspat (in aveam in frigider de 2 zile). Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. Citează
ligia1112 Postat Septembrie 7, 2010 Raport Postat Septembrie 7, 2010 Poti congela oul, dar nu in coaja. Bati galbenusul cu albusul (dar incearca sa nu incorporezi prea mult aer) si congelezi amestecul. Sau poti separa continutul si ingheti albusul singur si galbenusul (amestecat cu zahar sau cu sare sa nu se intareasca) singur. Citează
buli Postat Septembrie 7, 2010 Raport Postat Septembrie 7, 2010 gainile se oua si iarna. mai rar, dar o fac :) in alta ordine de idei, am citit in numaistiu ce carte ca niste eschimosi au inghetat ouale, apoi le-au taiat in doua gata inghetate si le-au facut omleta[pk] "sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - Mid="teal">id="size1">id="Comic Sans MS"> Citează
roxanaz Postat Septembrie 7, 2010 Raport Postat Septembrie 7, 2010 nu am congelat decat albusuri, cand aveam prea multe. oua intregi nu am incercat vreodata. Roxana Citează
kariguld Postat Septembrie 7, 2010 Raport Postat Septembrie 7, 2010 mama mea a congelat intotdeauna oua(de tara) fara coaja, amestecate sau separate. le folosea numai la prajituri sau la gatit, nu la omleta. Bazar general pe DCid="Script MT Bold">id="size4"> ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITAid="red">id="size3"> Speranta si incredere pentru Davidid="red">id="size3"> id="red"> _____________________id="red">M-am nascut pentru succes!id="purple">id="size1"> Citează
asteryaro Postat Septembrie 8, 2010 Autor Raport Postat Septembrie 8, 2010 Fetelor, multumesc mult de raspunsuri [flo]. Cid="red">rid="green">iid="yellow">sid="purple">tid="green">iid="teal">nid="orange">aid="blue"> si Rid="blue">aid="yellow">zid="red">vid="green">aid="teal">nid="yellow"> (31.01.2006) id="size1"> (PHOTO)id="size1">id="blue"> Citează
cosminiq Postat Septembrie 10, 2010 Raport Postat Septembrie 10, 2010 nuuuuuu! Nici prin gand sa nu iti treaca sa faci asa ceva! Dupa decongelare e foarte toxic pentru ficat!Si nu mai zic ca s-ar putea sa te alegi cu niste bube de toata frumusetea. Asta e parerea mea! Mihaela,id="red">mami de ingeras id="blue">Cosminiqid="red">[hagi] Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" id="red">(Mark Twain) http://bazar.desprecopii.com/browse.aspid="red"> Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.