ANITA75 Postat Iulie 3, 2009 Raport Postat Iulie 3, 2009 Fetelor am deschis acest subiect sa va da-ti cu parerea despre chilotii tanga daca sunt de purtat sau nu ,eu sunt una care e pro tanga Citează
crissandrada Postat Iulie 3, 2009 Raport Postat Iulie 3, 2009 Si eu sunt pro tanga. Vara numai de astia port iar in anotimpurile mai reci depine cu ce sunt imbracata ca nu imi place sa se vada dunga de la chiloti. Criss de [copil] Alessia si [zana] Andrada Citează
XIO Postat Iulie 3, 2009 Raport Postat Iulie 3, 2009 Nu sunt sanatosi , dar numai genul asta port , sau boxeri. E de preferat sa se evite materialele sintetice, cel putin in zonele-cheie[:D] "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100 http://www.flickr.com/photos/greecky/ Citează
Alexa Ioana Postat Iulie 3, 2009 Raport Postat Iulie 3, 2009 si daca's tanga de bumbac ? [8D] mami de brotac rocker id="green"> id="right"> Povestea unui Licuriciid="Comic Sans MS">id="red"> [flo][flo] Citează
giani Postat Iulie 3, 2009 Raport Postat Iulie 3, 2009 ma enerveaza rau. la vreo citiva ani, mi se mai activeaza cite un hemoroid si atunci urasc thongii. Dar ma enerveaza si mai tare sa mi se vada dunga la chiloti. Aveam o colega, se imbraca foarte frumos, eleganta din cale afara, dedica o mare parte a timpului pentru asta. Numa' ca dungile la chiloti, bine definite pe sub fuste, pantaloni, chiltoti seriosi, pina in talie, stricau toata eleganta ei. Si asa am inteles ca au thongii rostul lor, la serviciu, tinutele business cu vedere la posterior obligatoriu asortati cu o pereche de thongi. Citează
Adela P Postat Iulie 3, 2009 Raport Postat Iulie 3, 2009 Mie nu-mi place sa-i port, plus ca citisem si eu acu' ceva vreme ca esti mai prone la yeast infections, nu mai retin in ce proportie. Pt dungile inestetice se rezolva cu bikini din acela fara cusaturi sau cusut foarte fin, chiar nu se vad. Citează
Alina86 Postat Iulie 3, 2009 Raport Postat Iulie 3, 2009 Pro si contra...eu nu suport decat bumbacul. Depinde cu ce ma imbrac si de perioadele lunii, in perioada "cu probleme" nu suport tanga. Cateodata chiar ma incomodeaza si nu ma simt bine[:D] Citează
cait Postat Iulie 3, 2009 Raport Postat Iulie 3, 2009 Si eu sunt pro tanga dar depinde cum sunt facuti.Sunt unii care au dunga super dura si ma deranjeaza iar altii au dunga dintr-un material fin pe care nici nu-l simti si astia sunt preferatii mei. Cait Home is where heart is... Citează
MirelaV Postat Iulie 3, 2009 Raport Postat Iulie 3, 2009 clar pro! [9cer] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue"> [9cer] pupicei pe burticeiid="pink">id="size1"> Citează
Mindy Postat Iulie 3, 2009 Raport Postat Iulie 3, 2009 pro tanga! dar ce bine ar fi sa fie si f comozi.. rar ma am nimerit pe niste perechi care sa nu le simt si sa nu vreau sa ii dau jos dupa o juma' de zi:) dar am gasit genul nu foarte decoltati dar la care nu li se vede conturul prin haine. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.