sirimie Postat Septembrie 7, 2010 Raport Postat Septembrie 7, 2010 O prietena va naste maine dar la ecografie apare ca bebelusul are capul mare si membrele dezvoltate cu 10 saptamini diferenta fata de cap. E o situatie dificila, nu stie ce va fi dupa ce va naste. Exista vreun sfat pentru parinti in cazul ei? Eu i-am spus sa aiba incredere dar nu are cum sa aiba cand toti doctorii spun ca poate fi cine stie ce. Trebuie sa fie pregatiti pentru multe, e greu. Exista medici psihiatri care se ocupa de parinti in cazuri din astea? Multumesc frumos pentru raspunsuri! Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog Citează
miriama Postat Septembrie 8, 2010 Raport Postat Septembrie 8, 2010 Sa stea linistita, mie mi-au spus 3 medici diferiti in Romania ca voi avea baiat. Si a fost fata, de era sa faca sotul meu infarct.... Si apoi se stie ca la bebelusi capul si corpul sunt cel mai mult dezvoltate iar membrele cel mai putin. Ridicat-va voi mainile deasupra capului sa vedeti pana unde ajung. O sa vedeti ca la bebelusi mainile ridicate abia ajung la nivelul capului. Bafta! "Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic" Citează
sirimie Postat Septembrie 8, 2010 Autor Raport Postat Septembrie 8, 2010 A nascut, BB e bine, 3.100 kg si 44 cm si seamana cu mami. Speram sa fie bine. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog Citează
kariguld Postat Septembrie 8, 2010 Raport Postat Septembrie 8, 2010 Citat:citat din mesajul lui sirimieA nascut, BB e bine, 3.100 kg si 44 cm si seamana cu mami. Speram sa fie bine.Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)Am blogalign="right" id="quote2">o, felicitari![flo]cand eram insarcinata cu fetita, medicul din RO mi-a spus ca e mai mica cu o luna decat sarcina, apoi ca are capul turtit si prea mic[:-@]. cand mergeam la clinica din Elvetia ptr control, medicii de acolo spuneau ca totul e OK, e in lmite.....eram in ceata, ca nu mai stiam ce sa cred. in fine, la ultimul control in Romania, la 8 luni medicul mi-a spus ca ar fi o problema la inima[alcool]. m-am si urcat in avion si am plecat in Elvetia, acolo mi-au facut echografii mai amanuntite si totul era ok. si s-a nascut cu doua saptamani dupa termen, sanatoasa, cu capul normal, fara nici o problema la inima sau altele, slava domnului.Bazar general pe DCid="Script MT Bold">id="size4">*********************VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITAid="red">id="size3">Speranta si incredere pentru Davidid="red">id="size3"> id="red">_____________________id="red">M-am nascut pentru succes!id="purple">id="size1"> Citează
sirimie Postat Septembrie 8, 2010 Autor Raport Postat Septembrie 8, 2010 Multumim frumos! Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.