Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Baietelul meu i-au fost puse tuburi in urechi lunea trecuta (in urma infectiilor repetate s-a considerat ca asta e singura solutie posibila, a facut 9 infectii in 8 luni de zile).

De doua zile ii curge un lichid galben (fara miros) din urechea stanga, cea care avea infectii mai urate de obicei.

Are si o viroza manifestata prin secretii nazale urate si un pic de tuse, dar fara febra. Spun ca e viroza pt ca am luat-o si noi, dar la mine s-a manifestat altfel, mai urat, cu febra, varsaturi, taica-su la fel. El a varsat doar o data, apoi a fost ok.Nu a facut febra deloc.

Azi noapte nu prea a dormit, a tot plans...oare e posibil sa fi facut iar infectie la ureche si tuburile sa dreneze? Lichidul respectiv e galben-maro, seamana cu puroi.

Baby Gatorid="size1">

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

Cel mai bine ar fi sa mergi la medic. Urgent.

Mie la otita (care s-a intamplat acu` 1 an de la infundarea canalului lui Eustachio din cauze de muci[:D]) imi curgea urechea asa colorat, insa avea miros ciudat.

Am umblat o saptamana la aspirat.

Multa, multa sanatate si sa nu fie absolut nimic grav [asia]

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red">

_____________________id="red">"Meglio sole, che mall`accompagnate !"id="red">id="size1">

Postat

Nu te speria, daca curge inseamna ca tuburile isi fac deja treaba. Mergi totusi la un control cu el daca se plange de ureche.

Si la Vladi i-am mai curs uneori dupa operatie, dar nu a mai facut decat o singura otita in doi ani. Bafta!

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/id="size1"> ***** MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIAid="red">

Nasterea ariciului Vladimirid="green"> *****[foto]id="blue"> id="size1">***** Anna, o nastere cu vitezaid="green">id="size1">

Postat

trebuie neaparat control, dar pana ajungi, pentru putina liniste la sufletelul tau, din experienta stiu ca daca e puroi si miroase cam urat. Cand e vorba de copii insa, ce+i sigur e sigur, mergi la medic [pup] si sanatate multa

Mamica de spiridusid="red">

De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra.id="navy">id="Georgia">

LICURICI – ETERNA LUMINA; id="black"> id="Arial Black">

NOIid="navy"> [grup]

Spiridusul meu drag id="red">id="Arial Black"> [i]

Postat

Multumesc, dupa operatie mi s-a spus ca e posibil sa mai curga ceva de acolo, dar imediat.

Starea lui este f buna (a noastra e mai proasta[:D] ne-a lovit rau viroza asta.

Am citit ca in general cam asta se intampla, cand se strange acolo lichid (infectat sau nu) peste o anumita limita incepe sa dreneze. Ma gandesc ca poate lichidul e incolor dar se coloreaza la contactul cu ceara din urechi, pt ca are f multa ceara.

Am lasat mesaj la mediucul care l-a operat dar nu mi-a raspuns inca.

Daca mai sunt mamici care au copii cu aceeasi interventie si s-au lovit de problema as aprecia raspunsul.

Baby Gatorid="size1">

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Postat

Multumesc, puteti inchide subiectul.

Trebuie sa ii punem niste picaturi cu antibiotic in ureche pt 10 zile, probabil e infectie care se dreneaza, avantajul la tuburi e dublu, unu ca se dreneaza infectia si nu mai apasa pe timpan provocand durere si doi, infectia este tratata local, nu trebuie sa mai ia antibiotic oral.

Multumesc!

Baby Gatorid="size1">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...