Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Simplu: o speli cureti capetele le tai in doua sau trei in functie de cat de lungi sau scurte va plac, se pun in apa cu sare care a dat in clocot se lasa la fiert se scurg se lasa la racit se portioneaza si se introduc in congelator. In functie de dorinta sa poate pune la o portie mirodenii sau mai stiu eu cui ce ii place?

 

Cred ca deja se poate cumpara pentru ca este cruda adica nu are ate sau nu este fibroasa. O fasole pastai buna trebuie sa fie galbuie sa se rupa usor in mana fara sa lase fibre. Sa pocneasca cum se zice la rupere. Atunci este proaspata.

 

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / Video

Pagina legislativa

Postat
Anita75 si daca o faci cum a zis Marius, dar fara sa o mai bagi la congelator si ii mai pui niste mujdei de usturoi si un pic de otet sau sare de lamaie iese o minunatie de mancarica[pofta] gustoasa si f. satioasa!
Postat

Eu puneam mereu fasolea in congelator fara sa o fierb deloc, o spalam bine, o stergeam cu un prosop de hartie si portionata la congelator cu ea. Nici vorba sa nu se fiarba apoi cand o pregatesti, din contra asa mi se pare ca isi pastreaza mai bine calitatile nutritionale si gustul.

 

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

 

Postat

Nu e mandra [:D]. E norocoasa mai degraba. Imi place la bucatarie de mic copil ma bagam pe langa mama la pregatit asa ca am prins din mers. Insa ceea ce tine de carne de exemplu pregatesc eu in 99% din cazuri indiferent de produsul final. Nu prea fac prajituri aici e as Angela. Insa imi place sa gatesc dar mentionez ca sunt pretentios adica pentru mine a gati un produs trebuie sa fie perfect, aroma, culoare, miros, gust, asezare. Sunt adeptul mancarurilor putine si proaspete. Mai nou vanez retete noi pe care nu le stiu sau nu am consumat. Daca am sa ajung vreodata in orice zona o sa doresc sa gust acele produse culinare specifice locului care sunt cel mai bine cotate in acel loc.

 

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / Video

Pagina legislativa

Postat

Si eu am pus pastaile (sa fie proaspete, cum zise Marius, cu poc la rupere) tot fara a le fierbe. Dar uscate sa fie, sau macar scurse bine. Se tin mai bine la fiert si au gust mai aproape de cel de acum.

La fel pun si mazare boabe, morcovi (ori feliute ori tocat marunt), tzelina (tocata marunt), pastarnac si patrunjel radacina (tot asa, tocate). Iarna scot punga cu leguma ecologica (ca-s aduse de la socrii, crescute cum trebe fara ingrasaminte) si poc in oala cu ciorba. Taa daaaam, ciorba de la punga [:D]

 

Mina si

Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati

din:09.09.2004

 

cronicile vizigotului

Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...



×
×
  • Creează nouă...