Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Citeam acum revista presei si nu mi-a venit a crede:

"Tragedie la Oradea: O fetita de trei ani a murit in sediul unei banci, strivita de un dulap"

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/135866/Tragedie-la-Oradea-O-fetita-de-trei-ani-a-murit-in-sediul-unei-banci-strivita-de-un-dulap.html

Cum Dumnezeu e posibil sa se intimple in fiecare zi cite o grozavie de-ti sta mintea in loc...[q]Mai ales atunci cind moare cite un copil...Of...

Dumnezeu sa ii odihneasca sufletelul acelui ingeras.[ruga][ruga]

Maminuta,mami de Dariuca

Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt

• Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Dumnezeu s-o odihneasca pe micuta si sa le dea putere parintilor.[ruga] Cumplita tragedie!!![q][q][q]

Mama mea avea oroare de orice obiect de mobilier nefixat in perete ca lumea. Exact din acest motiv...

[mamica][9cer] de [zana]Maria Cornelia (20.09.2006)id="orange">id="size1">

Din ce in ce mai mareid="green">id="size1">

Si primele perluteid="orange">id="size1">

Vesnic cu Emma in sufletid="black">id="size1">[ruga]

PENTRU SEBIid="purple">[ruga]

AMR 8 zile id="size1">

Postat

Am vazut la stiri. Pur si simplu mi s-a facut rau.[q]

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._id="Script MT Bold">

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiuid="blue">, Luanaid="blue">, Almaid="blue">id="blue">

Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! id="size1">

Postat

Am vazut la stiri. [q]

Doamne fereste ce tragedie [q]

Condoleante parintilor. id="black">

-------id="red">

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana] GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> &id="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red">

-------id="red">

Port in suflet povestea licuriciului Emmaid="red">id="Book Antiqua">

"Stelele care cad nu pier,

Stelele care cad se duc pe un alt cer"id="size1">

NU RAMANE INDIFERENT !

AJUTA-L PE BOGDANid="blue"> SA VADA !id="red">id="size4">

Postat

Teribil!!!

Doamne fereste! Nici nu vreau sa-mi imaginez ce a fost in inima mamicii sa-si vada fetita zbrobita!

Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe fetita si multa putere parintilor sa treaca peste aceasta tragedie [q][q][q]

Fericirea are chipul tau... Andra ,[comoara] noastra!id="Georgia">id="size1">

id="right">

Cum a intrat Andra in viata mea...id="size1">id="Georgia">

Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...id="size1">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui lore_dia
Buna,M-a cutremuat stirea!Icredibil ce s-a intamplat! Ce moarte banala!Imi pare rau de parinti!Condoleante!
align="right" id="quote2">moartea bietului copil, eu una nu as numi-o banala.
Postat

Doamne fereste de asa ceva. Sa le dea D-zeu putere parintilor si pe micuta sa o aseze in randul ingerasilor.

Cel mai trist este ca cei de la banca se scutura de orice vina zincand pe pe camera video din interior se vede cum fetita se tine de dulap si mobilierul din dotare nu este joc de joaca pentru copii. Aceasta stire m-a intrinstat, dar gandirea celor de la banca m-a oripilat.

La toti numai bine!

Postat
Citat:
citat din mesajul lui gabi3604
Citat:
citat din mesajul lui lore_dia
Buna,M-a cutremuat stirea!Icredibil ce s-a intamplat! Ce moarte banala!Imi pare rau de parinti!Condoleante!
align="right" id="quote2">moartea bietului copil, eu una nu as numi-o banala.
align="right" id="quote2">Nu cred ca lore-dia a vrut sa spuna banala, in sensul de neinsemnata... E vorba de absurditatea faptului in sine. Am citit si eu stirea pe un site si m-a cuprins tristetea. Mi-a amintit de moartea unei fetite de la scoala la care predau eu... a explodat o soba, nu se stie din ce cauza, si o singura caramida, care a sarit din soba i-a cazut in cap... la fel de stupid... Cand aud despre astfel de evenimente, incep sa cred ca fiecare are un destin, mai mult sau mai putin drept...MElise
Postat

Saracul copil!Doamne,ce tragedie![q][q]

Condoleante sincere familiei indurerate![q][q]

Hannen [9cer]mamica de trei printzeseid="red"> Amira[zana]id="pink"> Israa[majoreta]id="orange"> Inas[iepu]id="teal">

I want to tell the world... a Storyid="green">

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades [8D]

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...