Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

buna seara!

as vrea sa va intreb ceva care pe mine acum ma framanta f mult. imi doresc un bebelush si ca atare am tot prestat perioada asta, pana acum nu s-a prins nimic, dar luna asta am facut zilnic in perioada ovulatiei. cam din ziua 18 de CM am sesizat ca mi s-au intarit f mult sanii si parca s-au marit. in ziua 21 de CM menstrual, n-am avut rabdare si mi=am facut un test de sarcina care a iesit negativ. m=am cam turtit dar am zis ca poate era prea devreme...

acum sunt ziua 24 de CM si brusc parca mi s-au inmuiat sanii, care toata saptamana asta au fost fff tari, mari si durerosi..dar nu asa cum ii aveam inainte de ciclu. ce parere aveti?

poate sa fie sarcina?

sau i-am avut tari asa ca inainte de ciclu?

eu am ciclu regulat, vine mereu cam la 27-28 de zile. rareori mai devreme, dar niciodata n-am depasit 28 de zile.

Babyblue va pupa pe toti!!id="red">

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" - id="red">

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Poti astepta sa treaca 2-3 zile peste data la care trebuia sa vina CM si sa repeti testul de urina.Incearca cu SureCheck sau ClearBlue ca sunt mai sigure.Poate e cu ochisori.Doamne ajuta![pup]

[gravi] 4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Postat

[flo] mercic..

adevarul e ca sper f mult..si cred ca as fi vrut sa mi se dea sperante, de catre alte mamici....

multumesc pentru raspuns. o sa stau pana in ziua 28...am facut un sure chek in ziua 21 de ciclu si a iesit negativ..tot sper si ma gandesc ca era prea devreme..dar am vazut pe site ca au spus fetele ca e un test care se poate pozitiva inca din ziua 6 de conceptie!!!

Postat

Babyblue, eu am facut test Minut la 7 zile DPO si a iesit a doua liniuta ce-i drept, destul de pala, dar era acolo.

A doua zi dimineata am facut surecheck si deja linia se vedea din ce in ce mai bine.

Multa bafta.[flo]

Oana [gravi] 6+

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi![ruga] id="Script MT Bold"> id="size3">id="purple">

[foto]id="teal">

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
id="Script MT Bold">id="size3">id="purple">
Postat

ce inseamna DPO, data ovulatiei?

eu in ziua cand am facut testul eram cam in a 8-9-a zi de la data posibila a ovulatiei si nu l-am facut dimineata, ci seara...a iesit negativ. nu s-a vazut nici cea mai vaga dungulita....

tu ce alte simptome aveai atunci?

Postat

DPO da, e dupa ovulatie.

Eu in afara de sani durerosi si faptul ca ma trezeam ff dimineata, am avut feelingul ca i gravi. Si nu m-a mirat rezultatul.

Bafta sa fie co ochisori.[flo]

Oana [gravi] 6+

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi![ruga] id="Script MT Bold"> id="size3">id="purple">

[foto]id="teal">

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
id="Script MT Bold">id="size3">id="purple">
Postat

[q] n-a fost sa fie. azi mi-a venit ciclul...

am sperat sa fie, pt ca noua ni s-a sugerat ca ar fi cel mai bine sa facem IA, dar am sperat pana in ultima clipa ca reusim natural.

[ruga]

Postat

babyblue [pup]

de cat timp incercati pt. bebe?

v-au iesit analizele bune?

voiam sa-ti raspund, insa vad ca intre timp ti-a venit, dar totusi spun ca simptomele astea nu inseamna de cele mai multe ori ca ai ramas. uneori sunt pseudo-simptome, ca sa zic asa.

plus ca simptomele de pre-menstruatie se aseamana f. mult cu sarcina. eu cand am ramas, ma durea burta ca la ciclu de ziceam ca-mi vine acus-acus, cand colo, era cu ochi.

plus ca la sani nu simteam nimic, nici greturi, nimic, in afara de pishu mai des.

bafta!

Ramonika [amoras] si pisicile Vladutz[pis] Maritza[pis] Fulgushor[pis]
Postat

pai incercam de cateva luni bune.

eu ma stiu de cativa ani cu un singur ovar, ca pe celalalt l-am scos, am tot facut ecografii si m-am ingrozit pt ca m-am trezit cu chiste pe el si de aia am urgenta problema.

mai nou, si-a facut sotul 2 spermograme,care au iesit f prost si ca atare, ne-am alertat si ni s-a propus IA sau FIV.:(

am sperat ca iese natural...dar uite ca nu...[bang]

[ruga]In asteptarea unui ingeras in viata noastra....id="blue">

________________________________________________________________________id="red">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...