iulix Postat Iulie 5, 2009 Raport Postat Iulie 5, 2009 Pentru ca sunt la super dieta:(http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139255) as vrea sa imi ziceti si mie cam ce mancaruri fara grasimi as putea papa? Sau pt. cine e in aceasi situatie, ce mancati voi ca eu m-am cam saturat de rosii cu castraveti! Citează
raluca30 Postat Iulie 6, 2009 Raport Postat Iulie 6, 2009 retete sunt multe..cred ca cel mai important aspect e cantitatea...depinde si cate kg vrei sa dai jos...si cat de repede[:D]...eu am o metoda mai rapida sa-i zic asa in fiecare zi beau 1 l lapte nu f gras diluat cu apa fiarta(obtin 8 pahare pe care le beau din ora in ora=450calorii),apoi includ in fiecare zi o leguma diferita de genul azi rosii+castraveti,maine dovlecei la cuptor,in alta zi un cartof dulce copt sau un brocoli la cuptor(pot sa adaug si parmezan un pic),o telina fiarta apoi la cuptor cu ou si parmezan,cand ma plictisesc de legume trec la peste la gratar sau frigarui din pui...fructe consum doar dimineata si daca vreau ceva dulce aleg inghetata:) Citează
cryssa Postat August 27, 2009 Raport Postat August 27, 2009 Buna Raluca, cit dai jos cu "dieta" cu lapte? Laptele il combini cu apa fiarta si racita sau fierbinte? Detaileaza te rog. Eu vreau sa dau jos 8 kg in 5 luni. Merci mult, bb bia & mami cryssa Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.