Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

[bis]Dupa o minunata Odisee in 161 de capitoleid="red">, randunicile harnicute au ajuns la Scutece! [bis]id="Script MT Bold">
id="size4">

Suntem un stol vesel de 102id="green"> de mamici-randunici, iar in cuibulete

avem (deocamdata): 48 de randuneleid="pink"> si 55 de randuneiid="blue"> + 8id="orange"> mamici [gravi]!!

id="size4">
id="red">id="Comic Sans MS">

Puiuti nascuti in Ianuarie 2008: 3id="red"> [bebic] (2 [fetita] si 1 [baietel])
id="green">id="Script MT Bold">id="size4">

13 Ianuarieid="green">id="size1">

[bebic]Dacianaid="red">: 3100 g, 50 cm, nastere naturala, Apgar 9 id="size1">-daciana.tid="purple">(22.02.1979)id="size1">-povestea nasteriiid="size1">

30 Ianuarieid="green">id="size1">

[bebic]Iulia Elenaid="red">: 1.300g, 39cm, Apgar 9, 30s, cezariana,id="size1">-natynicid="purple"> (25.01.1975)id="size1"> [foto]-povestea nasteriiid="green">id="size1">

30 Ianuarieid="size1">id="green">

[bebic]Sebastianid="blue">: 3200 g, ?cm, Apgar 9, ?s, cezarianaid="size1">-tuchitaid="purple"> (28.01.1978)id="size1">[foto]

Puiuti nascuti in Februarie 2008:19id="red"> [bebic](14 [baietel] si 5 [fetita])
id="green">id="size4">id="Script MT Bold">

13 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Iannis Cristianid="blue">: 3.200g, ??cm, Apgar 8, 39s, nastere naturala - cu epiduralaid="size1">-simonetteid="purple">(07.05.1974)id="size1">

-povestea nasteriiid="size1">-->id="red">[gravi]

14 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Mihnea Adrianid="blue">: 3.500g, ??cm, Apgar 10, 39s, nastere naturalaid="size1">-Teo2rinaid="purple"> (08.10.1981)id="size1">

15 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Andreiid="blue">: 3.500g, 52cm, Apgar 9, 38s, nastere naturala - cu epiduralaid="size1">-gbutucicaid="purple"> (28.06.1978)id="size1">[foto]-povestea nasteriiid="size1">

15 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Rebeccaid="red">: 3.235g, 52cm, Apgar 9, 36s, cezarianaid="size1">-Monica9id="purple"> (21.04.1978)id="size1">

18 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Vlad Alexandruid="blue">: 3.600g, ??cm, Apgar ?,38s,cezarianaid="size1">-mimonixid="purple"> (09.08.1967)-povestea nasteriiid="size1">

18 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Robertid="blue">: 3.200g, 54cm, Apgar 10, 39s, nastere naturala - cu epiduralaid="size1">-Roxana Claudiaid="purple"> (27.07.1980)id="size1">

19 februarieid="size1">id="green">

[bebic]Alexiaid="red">: 3.150g, 51 cm, Apgar 10,cezarianaid="size1">-LyMariaid="purple">

21 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Andrew-Johnid="blue">: 3.690g, 50.8cm, Apgar ?, 40s, cezarianaid="size1">-Honey79id="purple"> (27.06.1979)id="size1">

24 Februarieid="green">id="size1">

+id="black">id="size4"> Bogdan-Matteoid="blue">: 3.240g, ??cm, Apgar 9, 39s, cezarianaid="size1">-diana gid="purple"> (31.12.1981)id="size1">[flo]

24 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Stefan Dacianid="blue">: 2.700g, 46cm, Apgar 9, 36s, cezariana, Spitalul Universitar, dr. Ina Moldovanid="brown">id="size1">-annya74id="purple"> (12.10.1974)id="size1">

25 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Rebeccaid="red">: 3.070g, 50cm, Apgar 9, 39s, cezariana, Life Memorial Hospital, dr.Mirela Popaid="brown">id="size1">-clauclauid="purple"> (26.05.1977)id="size1">[foto]-povestea nasteriiid="size1">

25 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Ioanaid="red">: 3.400g,

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Asa....

Pana la urma cred ca noi o sa plecam la mare intr-un week-end prelungit undeva la noi (dupa ce varianta cu Grecia si cu Bulgaria a cazut din varii motive)

Olgutza ma gandeam la Golden Tulip. Ai fost multumita acolo, nu?

Clau slip pentru baie gasesti la Metro, de exemplu. De acolo am luat eu Huggies Little Swimmers. Inca nu le-am probat asa ca nu stiu cum functioneaza.

Cat despre mare versus piscina, noi ne vom balaci si ambele locuri. Evident sper sa fie marea calda.

Pe nisip nu o sa o tin in fundul gol pentru ca nu cred ca va fi placut sa-i culeg nisipul dintre bucisoare sau din "fata".

Cu programul cred ca o sa fac ca Nicol, pentru ca daca are ea programul ei normal, se trezeste pe la 10 si ceva si adio plaja.

Mai vorbeati de crema de protectie - eu am cu factor 50 de la Bioderma Kids - testata si aprobata [:D]

Mai vroiam sa-mi vars nervii pe mama lor de masele - se vad in sfarsit 2 coltisori, si amarata asta de copila nu mai mananca de 3 zile, doar plange si se vaita de durere.

Plus ca a mai fost si febra de la vaccin [bang]

Nu mai stiu ce vroiam sa spun.

Ma duc sa-mi fac o cafea si revin...

EDIT: a vorbit Kya (care a uitat sa se delogheze [:D])

Postat

Dupa masa as veni si eu in Botanica. Roxana, Naty, pe la ce ora mergeti?

Ralucaid="limegreen"> mamica de [copil] Sanzianaid="red"> id="Century Gothic">

God didn't bring me this far, to leave me here!id="blue">id="Century Gothic">

Postat

Kya, da, foarte multumita de Golden Tulip. Verifica aici http://www.goldentulipmamaia.com/packages/default.aspx?Language=EN, sunt ofertele lor. Noi am avut patru nopti platite la pret de trei. Vad ca acum au mai multe...Hotelul e pe malul marii, iesi din el direct pe plaja, piscina e intre hotel si plaja, restaurantul are ditamai terasa pe malul marii, mancarea ffff buna... Au doua corpuri, unul cu gresie in camera, altul ( cel dinspre mare ) cu mocheta. Vezi cum reusesti sa ceri camera in cel cu mocheta, camerele alea au si pat matrimonial [olala]. Plaja e ingusta acolo, dar te poti duce 100m mai incolo, in fata la Vega, sunt si sezlongurile in stare mai buna [:D] ( incredibil de scumpe insa, 20 de lei mie mi s-a parut enorm! )

Of, trec si maselele astea! [pup] Zanuta!

Simo, sanatate Samului! A fost ceva pe crenguta in perioada asta, ma, cu atatia pici bolnavi...

Olga [hippi] mamica de [zana]Sophie, 25 feb 2008

Postat

Repejor, un fal-fal ca acum am intrat in casa si trebuie sa pregatesc masa la Rebecoasa scumpa.

Nicol, sigur e Razvanici, mai sta pana miercuri si acolo este cazat.

Kya, mersi, o sa merg si eu sa iau...si eu optez intre Bioderma si Klorane, cu factor 50.

Fug ca tipa Rebe: papa, papa.

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

Postat

[s]

LA MULTI ANI ILINCUTZA..SA CRESTI MARE SI SANATOASAid="red">
[s]

simo multa sanatate lui sam[pup]

rebe pofta buna[pup]

noi acum am terminat de papacit..am intrat in casa pe la 12 fara 10 ca e ff cald si nu am putut sa mai stam...a papacit andru si piure cu carnitza si ciorbitza cu paine...acum bate o mingiutza si face kk....

kya [pup] sanziana mica si sper sa treaca mai repede zana maseluta...ne-a aparut si noua al 7 lea dintos...

dar nici o maseluta...

[pup] iulia mica si sper sa fie bine si sa papaceasca fara probleme...

vecinicii mei sunt nasi ..mai si canta o muzica imi vine sa topai singura prin casa...

RAMI mamica fericitaid="red"> de puiutz mic si iubit ... ANDREIid="red">

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Postat

Aoleu, unde n-ar tipa si Sanziana papa papa... [q]

Dar nu accepta nimic in afara de lapte (plus apa si ceai). Nici un fel de mancare solida. Azi dimineata am reusit sa-i indes o lingurita cu fructe. Sub nici o forma nu a vrut sa inghita, si cand m-am intors cu spatele a scuipat-o pe jos.

Postat

LA MULTI ANI, ILI SCUMPICA!!!id="red">

eu am supravietuit. offff, e al naibii de greu. antibioticul ala e oribil la gust si amandoi fac urat cand il iau. noroc ca trebuie sa il ia doar de 2 ori pe zi. teo nu mai are bubite deloc, nici febra, limbuta lui si-a revenit la culoare. alex e bine si ea, fara febra, foarte palida si incercanata, are inca gatul rosu, cu puroi.

am primit o parte din analizele lui teo de la babes, cele de sange, exsudatul vineri nu era gata (daca era negativ ar fi fost gata), asa ca asteptam antibiograma acum.

dupa cum arata limba, eruptia si analiza de sange (eozinofile de 5 ori mai mari decat limita maxima, monocitele si ele mari, fibrinogenul crescut, iar vsh-ul nici nu i l-au putut face ca s-a coagulat sangele aproape instant) a fost o infectie foarte mare, cel mai probabil scarlatina. asistenta pediatra a zis ca asta a fost si senzatia ei cand l-a vazut in prima seara. [q]...asa ca, "traiasca" bals-ul cu personalul lui de 2 lei, caci trebuia sa fie internat de urgenta...nici cu medliful nu mi-e jena, asa ca pica faza cu "mergi la privat" [:-@], ca mi-au luat banii si dupa ce s-au uitat 2 minute mi-au zis ca probabil e alergie, dar daca am eu banuieli ca ar fi ceva mai mult sa merg la babes.

si cam atat, ca scriu de juma de ora la mesajul asta si nu mai termin. nici nu mai stiu cu ce am inceput :)

mami de alexutza (10.04.2003)[zana]si [bebic] Teodor Mihai (10.04.2008)

"Copilul rade:

Intelepciunea si iubirea mea e jocul !

Tanarul canta :

Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !

Batranul tace :

Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"

Lucian Blaga

id="red">

Postat

naty, bine ati venit acasa! sa fie ultima data cand ajungeti la spital! [pup]

mami de alexutza (10.04.2003)[zana]si [bebic] Teodor Mihai (10.04.2008)

"Copilul rade:

Intelepciunea si iubirea mea e jocul !

Tanarul canta :

Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !

Batranul tace :

Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"

Lucian Blaga

id="red">

Postat

Ariel [pup] ma bucur ca sunteti mai bine si ati scapat!

Copilul asta al meu mananca paine cu rosii si salata de vinete [alcool] [alcool] [alcool]

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...