Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Uite asa am inceput:

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,

31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,53,54,55,

56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67

[colegi]suntem un numar de 136 mamici de zmeurici de iulie – august 2009 [colegi]

si avem pana acum 46id="size3"> [fetita] si 53id="size3"> [baietel]

[bis]INCEP ZMEURICILE SA SE COACAid="purple">[bis]
id="size3">

************************************************************************id="purple">

09 iunie :[bibe] Ingrid Cristiana id="red">(3130 g, 50 cm, apgar 9 ,cezariana la 37s, spitalul Elias )[fetita] de Nusyid="red">
id="left">

09 iunie :[bibe] Tudor Mihaiid="blue"> (2770 g, 46 cm, apgar **, cezariana la 37s)[baietel] de Biaid="red"> (DN 28.04.1980)
id="left">

12 iunie :[bibe] Evelina Mariaid="red">(3120 g, 50 cm, apgar 10 ,naturala la 37s2z)[fetita] de Anne-Maryid="red"> (DN 22.11.1980)
id="left">

15 iunie :[bibe] Roanid="blue">(3180 g, 50 cm, apgar ** ,naturala la 36s6z)[baietel] de Hera01id="red"> (DN 24.03.1976)
id="left">

16 iunie :[bibe] Dinu Maximilianid="blue"> (3850 g, 54 cm, apgar 10, cezariana la 37s3z)[baietel] de Daniela_bid="red"> (DN 19.05.1970)
id="left">

18 iunie :[bibe] Teodorid="blue"> (3380 g, 52 cm, apgar 9/10, naturala cu peridurala 37s4z, spitalul Elias,)[baietel] de Alfa_Ancaid="red"> (DN 25.03.1982)
id="left">

22 iunie :[bibe] Aniaid="red"><
  • Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Am vazut ca discutati foarte mult despre carucioare...poate ati vorbit si de patuturi dar am ratat eu subiectul...

Pe unde se gasesc in Bucuresti patuturi?

Am fost in Ikea dar nu mi-au placut (eu vreau unul care sa aiba sertar jos, iar ikea un singur model avea sertar si era tare greu de manevrat) si am mai fost in prelunigrea ghencea - e multa mobila acolo dar nimic de bebelusi...Iar ce am vazut prin cora /carfour nu mi-a placut deloc...

merci. bye

Postat

Am aparut si eu....am incercat sa recuperez ce ati scris

Giovaid="teal">,saracuta de tine,si hemoroizi,si furia lapteluidoua lucruri de care mi-e frica si mie de mooooor[bang]

pentru ce primesti antibiotic?

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si [gravi][baietel]Balázs

40+(dupa calculele mele)

39+(dupa calculele dr.)

Postat

Giova,si eu voiam sa te intreb de ce iti da antibiotic si cum e cusatura (nu a fost epiziotomie, nu?)

Si Dienuta la fel, cum e cu epiziotomia, te doare, se vindeca repede si mai ales ce ti-a recomandat sa iti pui.

mQQm, Welcome lui Pepit! Te asteptam cu vestiid="size3">id="red"> [pup]

Alinutza, pai mai odihneste-te si tu, draga, ca o fi obosit si bb ala al tau cu o mama asa agitata [:D].

Andreea, [flo][flo] pentru Alexandra Maria, sa fie sanatoasa si mancacioasa!

[gravi] 38+ [fetita] Daria Alessia

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Postat

Fetelor, ce pompita pentru nas ati luat, de care ati auzit ca e cea mai buna? In afara de batista bebelusului (aia banuiesc ca se foloseste cand e racit bb si nu toata ziua, nu?) Thx

mica sau oricine altcineva, ati incercat asta? Any good?

[gravi] 38+ [fetita] Daria Alessia

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Postat

'mneata gagici[pup]

sandy_2008 id="red">nu pot decat sa ma bucur ca sunt si situatii pozitive[flo]. Numai ca astfel de situatii nu ar trebui sa fie..."surpriza" (asa cum le denumesti)...sau lasate la latitudinea angajatilor unui hypermarket. Pe mine nu m-a frapat reticenta vanzatoarei cat lipsa de reactie a celor de la rand (si erau si femei si barbati, si tineri si batrani)[bang]. Si cand te gandesti ca suntem in UE, unde "egalitatea de sanse" e imperativ obligatorie...si la noi e doar un slogan fara valoare[bang].

Initiativa legislativa de prelungire a concediului de sarcina si lauzie a trecut de Senat si se afla la comisiile permanente de la Camera Deputatilor. Poti urmari evolutia legii pana la aprobarea ei in Monitorul Oficial aici. Trebuie sa mai iei in calcul ca a inceput si vacanta parlamentara[:D]

Patut cu 2 sertare jos eu am cumparat de la babycomfort. Au site..si showroom in Crangasi.

Motanaid="red"> cred ca imi revine energia...ieri am alocat 2 ore unei planificari a acestei saptamani...o combinatie "incitanta" intre sport, munca de birou si spalat/calcat hainute bebel...yeeee baby...I'm back!!!![:D][pk][pk]

Alinutza [gravi] s35 viitoare mamica de strumf baietel [baietel] Eric Alexandru

Postat

Andreea c felicitari!!!! Bebe Alexandra Maria bine ai venit pe lume, sa ai o viata frumoasa si plina de iubire[pup]...iar mamica sa se recupereze usor si laptic mult ptr bebelina!![pup][bum]id="red">id="size3">

Alinutza [gravi] s35 viitoare mamica de strumf baietel [baietel] Eric Alexandru

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...