ana_micutz Postat Septembrie 8, 2010 Raport Postat Septembrie 8, 2010 buna.sunt noua pe forum.am si euo problema.acum 2 luni am facut avort spontan la 4 saptamani.la control mi sa zis ka nu am probleme si mi sa dat tratament cu novynette 3 luni,apoi mi a zis ka pot ramane insarcinata.insa imi este frica ka se va repeta.a mai trecut cineva prin asa ceva?adica dupa un avort spontan a pututduce o sarcina pana la capat.ms Citează
nastasie Postat Septembrie 8, 2010 Autor Raport Postat Septembrie 8, 2010 eu am avut 2 anul trecut si uite ca a treia a fost cu noroc.capul sus.dzeu le aseaza cum vrea el, nu cum vrem noi.bafta multa. adriana&[aerob]razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010 varsta lui razvan Citează
ana_micutz Postat Septembrie 8, 2010 Raport Postat Septembrie 8, 2010 ms mult de tot de rasp.ma bukur pt tn f mult.la cat timp dupa primu avort ai ramas din nou insarcinata?pup Citează
nastasie Postat Septembrie 8, 2010 Autor Raport Postat Septembrie 8, 2010 o sarcina am avut-o in martie anul trecut si apoi una in iulie.si de revelion aflam ca sunt gravida.tin pumnii sa se intample cat mai rpd si la tine. adriana&[aerob]razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010 varsta lui razvan Citează
ana_micutz Postat Septembrie 8, 2010 Raport Postat Septembrie 8, 2010 aa deci ai ramas dupa 3 luni.oaredaca ramai dupa 1 luna 2 e posibil sa fie pb grave?ms si noi speram sa fei bn din toata inima.sanatate si pupiki la kopil. Citează
bebelu86 Postat Septembrie 8, 2010 Raport Postat Septembrie 8, 2010 si eu am avut un avort spontan tot la 4 sapt in octombrie anu trecut iar in aprilie anu asta eram iar gravida. se intampla si mai dvrm daca nu erau atatea posturi Ralu si buburuza va id="orange"> Marriage Ticker[foto]id="red"> Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green"> Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired] 23+ cu [fetita] Natalia Maria id="purple"> id="size1"> SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! id="red"> Citează
ana_micutz Postat Septembrie 8, 2010 Raport Postat Septembrie 8, 2010 ma bukur k ai ramas iar gravida.si kum te simti.e totu ok?pupiki Citează
bebelu86 Postat Septembrie 8, 2010 Raport Postat Septembrie 8, 2010 da..nu am nici o probl nimic. sa speram k va fi asa pana la sf. Ralu si buburuza va id="orange"> Marriage Ticker[foto]id="red"> Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green"> Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired] 23+ cu [fetita] Natalia Maria id="purple"> id="size1"> SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! id="red"> Citează
ana_micutz Postat Septembrie 8, 2010 Raport Postat Septembrie 8, 2010 ce ma bukur.succes in kontinuare si sarcina usoara.[flo] Citează
kitzy Postat Septembrie 9, 2010 Raport Postat Septembrie 9, 2010 Si eu inainte de primul copil am avut un avort spontan la 5 sapt si in luna imediat urmatoare am ramas insarcinata si n-a fost absolut nici o problema. Raluca, mami de [zana] Diana id="red"> (24.04.2008) si [gravi] 22+ cu Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.