Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

a aparut o stire 11 hipermarketuri din Capital#259; au fost amendate în urma controalelor f#259;cute de ANSVSA

recunosc ca sint bulversata. nu am incredere in macelariile de cartier pentru ca nu stiu cum conserva carnea, aveam incredere in hiper market-uri, acuma nici nu mai stiu [bang] de unde cumpar carne pentru copii?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/roid="red">

Despre Andrei

id="red">

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
Foarte bine le-a facut. Sper sa repete controalele tot la trei zile ;).
Citat:
citat din mesajul lui sirimie
acuma nici nu mai stiu [bang] de unde cumpar carne pentru copii?
align="right" id="quote2">Carnea de pui noi o luam de regula de la Coco-rico iar mezelurile de la Angst. (Fac marturisirea cu un strop de teama, cine stie ce aflu acum si despre ele....)
see detailsid="teal">
Postat

Poate par radicala dar eu as pedepsi cu inchisoare oamenii care baga la vanzare carne expirata.

Este o lipsa de respect groaznica pentru oameni si pentru sanatatea lor. Adica in mod constient sa vand carne ce ar putea provoca imbolnavirea unui copil??? Brrr.....

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Postat

Bravo, in sfarsit o veste buna.

Nici nu mai tin minte de cate ori am cumparat alimente expirate. Carne tocata care mirosea a hoit[alcool] si pe care, de nervoasa ce eram i-am aruncat-o direct in cap sefei de magazin, pulpe de pui lipicioase si alterate, somon stricat...si tot asa.

Uneori, daca fac cumparaturile la marginea Bucurestiului nu mai merg cu ele inapoi, pentru ca m-ar costa mai mult decat nenorocita aia de pulpa.

Dar reclamatii la OPC fac permanent.

Cei mai multi reactioneaza ok la astfel de reclamatii, insa mai intalnesti si ´´sefi de magazin´´ care aproape dau vina pe tine...ca NU TE-AI UITAT[alcool]

Citez o scuza:

´´pai doamna, la cata marfa vine la noi credeti ca putem noi sa controlam tot??? Se mai intampla, haideti sa nu facem o tragedie din asta´´

Ei?[:D]

Postat

amenzile sunt extrem de mici!

CORA LUJERULUI - amenda 10.000 lei ???????

pai la ce incasari zilnice id="red"> are un hipermarket din asta....cred ca pe aia i-a busit rasul cand au achitat amenda!

dupa care au revenit la "business as usual",ca doar n-au de gand sa-si schimbe stilul pt ca o data pe an au de platit un mizilic de amenda.

Postat

Eu m-am invatat minte si verific mereu eticheta, dar chiar si asa sunt puse alte etichete peste si nu-ti mai dai seama. Mi s-a intamplat sa gasesc lapte expirat in rafturi. Faza cea mai tare a fost cand am vrut odata sa cumpar un borcan cu dulceata de nuci care era expirat de un an de zile. Normal ca m-am dus glont la seful de magazin cu el in mana ... S-au scuzat ca l-au uitat in raft. Am mai patit-o cu o sticla de bors care era expirat de cateva zile, noroc ca am observat la timp.

Oricum, carnea e foarte periculoasa daca e expirata, asta o stim cu totii. Eu cumpar numai daca e in prima perioada a garantiei, daca e aproape de data expirarii mai bine ma duc in alta parte.

Postat

Faza cu carnea expirata inteleg si merita sa ia amenzi dar restul produselor gen biscuiti, gem, cafea si altele se pare ca, chiar daca sunt expirate de cateva luni se mai pot consuma.Aici au facut un fel de minimarketuri numai cu produse expirate si lumea cumpara.

Cait

Home is where heart is...

Postat

despre carnea expirata

ei transeaza carnea si pun etichete cu data cind au ambalat-o. nu ai nici un control. pe peste nu e nici o eticheta.

ileana, unde sint magazine coco-rico? multumesc frumos!

Edit: sint absolut de acord ca amenzile sint modice. Dar cel mai mult conteaza reclama negativa. Carrefour - are un magazin la care s-a inchis carmangeria, pai pot sa nu-si mai faca atita reclama scumpa la tembelizor.

Mie mi se pare revoltator. Unii mai mici - mai zici ca nu au bani, dar astia mari care cistiga prea mult (au fost scandaluri ca maresc preturile etc) cum isi permit sa nu tina la calitate!

Alt articol cu detalii aici.

care o fi al 12-lea magazin controlat?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/roid="red">

Despre Andrei

id="red">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...