Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Fetelor, am "calcat stramb" si acum sunt in ghips pentru trei saptamani, fractura de metatarsian 5 (osul talpii, care duce la degetul mic). Medicul a recomandat pozitie ridicata a piciorului, la 45 de grade si a interzis sa-l pun in pamant. In fine, mai am 9 zile si scap. Intrebarea mea, poate stiti voi: in cat timp voi putea sa calc pe el? In cate zile pot sa merg ca lumea? Voi putea sa conduc (sa calc ambreajul)? Ca sa nu mai vorbesc de pantofi cu toc...[q]

Va multumesc.

ayleen

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ayleen
Fetelor, am "calcat stramb" si acum sunt in ghips pentru trei saptamani, fractura de metatarsian 5 (osul talpii, care duce la degetul mic). Medicul a recomandat pozitie ridicata a piciorului, la 45 de grade si a interzis sa-l pun in pamant. In fine, mai am 9 zile si scap. Intrebarea mea, poate stiti voi: in cat timp voi putea sa calc pe el? In cate zile pot sa merg ca lumea? Voi putea sa conduc (sa calc ambreajul)? Ca sa nu mai vorbesc de pantofi cu toc...[q]Va multumesc.ayleen
align="right" id="quote2">o sa simti zona sensibila poate si doua trei luni, sa te asiguri(film) ca se sudeaza corect si ca esti vindecata fiindca altfel ai sa suferi toata viata!„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhiid="brown">
Postat

Vestea proasta este ca dupa ce-ti scoate gipsul e posibil sa-ti recomande recuperare.Totul e in functie de evolutia ta.Adica daca s-au sudat bine,a fost bine pus in gips si cooperarea pe perioada recuperarii.Teoretic e un proces reversibil si fara consecinte,mai ales la persoanele tinere.S-a mai auzit si de tocuri,ulterior.[:D]

dulcetica

Postat

Atat de mult?! Pai eu mi-am luat bilet la mare in august, ma duc de-ar fi sa merg in patru labe pe plaja! Cat despre recuperare, asta inseamna concediu medical[:D]. N-are nimica, ca-mi place sa stau pe forum[pk]

ayleen

Postat
Vezi de treaba, la fel am patit si eu acum vreo 3 ani. Nu am ramas cu sechele de nici un fel, merg bine mersi, si pe toc si pe orice, calc ambreiajul de numa-numa, asa ca nu-ti fa griji. Sigur, o perioada imediat dupa ce iti va scoate ghipsul va fi un pic mai dificil, insa nu e deloc de speriat, pe mine nu m-au pus sa fac nici un fel de recuperare, si acum nici n-ai zice ca am avut fractura acolo. Numai bine![flo]
Postat

Tierry, daca mai citesti subiectul, poti sa-mi spui cat ai stat in ghips? Eu am sunat acum un medic, care mi-a zis ca acest tip de fractura necesita 6 saptamani de ghips, nicidecum trei.[bang] Nu se sudeaza asa usor si abia dua patru saptamani se vede daca s-a format sau nu calus, daca s-a deplasat sau nu osul. Luni ma duc la o radiografie, dar mi se pare ciudat sa stau atata, mai ales ca nici nu ma mai doare (am calcat pe el, de proba). Of, si doctorul nici nu vrea sa auda![:-@]

ayleen

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...