Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

[bis]BOBOCEII!!!!id="red">id="size3">[bis]
Avem 52 printeseid="red"> [zana] si 53 cavaleriid="blue"> [cavaler] !

BOBOCEI DE IULIEid="size2">id="green">
18 iulie - [copil]Luciaid="size2"> 2400g, 47cm, cezariana, 34s+1 z id="size1"> Claudia Hid="purple">id="size2">
BOBOCEI DE AUGUSTid="size2">id="green">

13 august - [copil] Carla Alexandra id="size2">2900g, 52 cm, APGAR 9, 36s+4z, cezariana id="size1"> Anca81 id="purple">id="size2">14 august - [copil] Florin Razvan id="size2"> 4350g, 55 cm, cezariana, APGAR 9,37s+1zid="size1"> Claudinna id="purple">id="size2">17 august - [copil]Mihnea Cristianid="size2">2600g,48cm,naturala,Apgar9,37s+1ziid="size1"> Corrinaid="purple">id="size2">17 august - [copil]Eduard-Gabrielid="size2"> 1820g,46 cm,cezariana,Apgar8,37s+5z id="size1"> _Giulianna_ id="purple">id="size2">18 august - [copil]Andreiid="size2"> 2400g, 49cm, naturala, APGAR 9,5,36sid="size1"> Andy_galroid="purple">id="size2">21 august - [copil]Vladid="size2"> 3600 gr, 51cm, cezariana, APGAR 9 , 38sid="size1"> Freshanana id="purple">id="size2">22 august - [copil] Mark Theodor id="size2"> 3350 gr, ?cm, cezariana, APGAR ? , 38s+1z id="size1"> Xor id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [copil] Mihail id="size2"> 3600 gr, 52 cm, natural, APGAR 8 id="size1"> Didididi id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [copil] Alexandru id="size2"> 3170 gr, 50 cm, cezariana, APGAR ? , 38 s , (Spitalul Euroclinic, dr Herghelegiu) id="size1"> Boo id="purple">id="size2">id="blue">24 august - [copil] Matei Gabriel id="size2"> 3300gr, 52 cm, natural , APGAR 10 , 38s+5z, Giulesti, dr. Ciprian Cristescu id="size1"> AlexaM id="purple">id="size2">id="blue">26 august - [copil] Andrey Daniel id="size2"> 3500gr, 51 cm, cezariana , APGAR 9,Clinica Bega, dr. Dorneanu Florin id="size1"> andrey2008 id="purple">id="size2">id="blue">27 august - [copil] Maria id="size2"> 3070 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 38s , Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Kid2003 id="purple">id="size2">27 august - [copil] Mara Elenaid="size2"> 3950 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 39s+6z, Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Simodina id="purple">id="size2">28 august - [copil] Maia id="size2"> 2600gr, 50 cm, cezariana , APGAR 10, 39s+1z id="size1"> JulyMorning id="purple">id="size2">28 august - [copil] Anna Sofia id="size2"> 2900gr, 50 cm, natural, APGAR ?, 36s+2z, Maternitatea Giulesti id="size1"> Joy21 id="purple">id="size2">28 august - [copil] Ruxandra Maria id="size2"> 2850gr, 50 cm, cezariana, APGAR 9, 36s id="size1"> a-rose id="purple">id="size2">
BOBOCEI DE SEPTEMBRIEid="size2">id="green">

1 septembrie - [copil] Lucas id="size2"> 3800gr, 52 cm, natural , APGAR 9,39s+5z id="size1"> Bitza2008 id="purple">id="size2">2 septembrie - [copil] Sebastian id="size2"> 3550gr, 53 cm, natural, APGAR 9,37s+6z id="size1"> Aly_c20 id="purple">id="size2">2 septembrie - [copil] Dimitri id="blue">id="size2"> 3930gr, 54 cm, cezariana , APGAR ?,38s+5z,Prof.Radu Vladareanu, Sp.Elias id="size1"> Muuh id="purple">id="size2"> fratior de Alexei(13.07.2006)id="size1">id="blue">[copil]id="blue">4 septembrie - [copil] Irina Alexandra id="size2"> 3300gr,49cm,cezariana,APGAR9,38s id="size1"> Clau_geo id="purple">id="size2">4 septembrie - [copil] Andrei Tudor id="size2"> 4000gr, 55 cm,cezariana,APGAR 9,40s + 3z id="size1"> Dyanira id="purple">id="size2">id="blue">5 septembrie - [copil] Ellen Laura id="size2"> ? gr, ? cm, natural, APGAR ? id="size1"> Mmimi id="purple">id="size2">5 septembrie - [copil] Maria id="red">id="size2"> 3280gr, 52 cm,cezariana, APGAR 9, 38s+3z ,Sp.Elias,[medic] Prof.Radu Vladareanuid="size1"> cocutica id="purple">id="size2">,surioara de Elena id="red"> (04.06.2006)id="size1">6 septembrie - [copil] Bianca Nicole id="size2"> 2900gr, 49 cm,cezariana, APGAR 8/10, 38s+3z id="size1"> Laureta id="purple">id="size2">id="red">6 septembrie - [copil] Alexandru Gabrielid="blue"> id="size2">3600g , 51cm ,APGAR 9 , dr Varlas Valentin ,spitalul Filantropia id="size1">Nicoleta15id="purple">id="s
Postat

Mai, astazi eram cu copilul in wrap si s-a repezit cu caine vagabond sa ne muste, m-am speriat rau cand a latrat, daca nu era baiatul legat in wrap il scapam[alcool] acum cred ca ar fi cazul sa incheiem discutia despre caini

Ramoam incercat toate metodele si plimbat in parc, nimic, ba apare un caine, o pisica, un om, un copil, sta treaz ore in sir si i se inchid ochii parca e un om beat. Vitaminele trebuie sa i le dau timp de o luna, ar fi cam aiurea sa nu isi regleze somnul timp de o luna[bang]

Astazi am invatat o chestie importanta, chiar daca copilul e iritat la popou, nu-l lasati fara pampers, doar in chilotei, in scaunul de masa, cand e deranjat la stomac[bang][bang][bang][bang]

Mami de Mikul Robert Constantin

[foto]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui laureta
Acuma mac sa ma intind pna vine tati si merem la Medicover sa iau rezultatul de la PAP, n am nici o emotie[alcool]
align="right" id="quote2">Tinem pumnii sa fie bine !!!! [flo][pup]Roxi e bine de retinut [:D]Babytza si puiiid="pink">id="size4">id="Script MT Bold">[hippi]Valentinaid="size3">id="Script MT Bold">id="pink"> [copil]Davidid="size3">id="Script MT Bold">id="teal">Pozeid="green">id="Script MT Bold">
Postat

Roxi!!!! nu pot sa cred!!!![:-)))][:-)))][:-)))]

[pup]

Radu a dormit azi: 45 min in masina in drumul spre casa, si 45 de min acum, inainte de 6.

Timp in care eu ori am condus, ori am spalat vase, de odihnit nu m-am odihnit[bang]

si iar edit: n-am dormit, dar ma distrez!!!

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=l7dOmGba_pQ[/tube]

Gaia, mumã pentru voi:

Bebeloi [bonjovi] si Bebedoi [copil], poveste despre inceputuri

Postat

Uau! am dormit ca valizele si eu si piticul!

Anamona, ti-am raspuns deja pe PM. Cu intarzaiere din cauza de...forum.

Ada, cum il culc pe Dragos? Te-ai sparge de ras daca m-ai vedea. Ti-am spus ca si la noi a fost o perioada in care adormea tare greu, se arunca pe spate din bratele mele, ma impingea, refuza sanul,... ce mai... tot cortegiul bine cunoscut. Atunci am descoperit ca se linistea in wrap, asa ca il plimbam cat era nevoie pana adormea. Dar pt. ca nu aveam chef intotdeauna sa ma "impachetez" am incercat varianta la care suntem acum: ma asez pe salteaua pe care dormim, il pun calare peste mijlocul meu, asa ca in wrap, il tin strans pe pieptul meu, la inceput oarecum fortzat, ca el se impinge, apoi se linisteste si eu incep sa sar asa in fund pe saltea pana adoarme. Pot sa-ti spun ca e si un exercitiu f. bun pt. fesierii mei [:D]

LE: super tare distractia la voi acasa Ada! La fel arata si casa mea, mai ales cand vin si ceilalti 4 copii de pe strada, toti de varsta lui Victor. Iar Dragoselu nu se lasa la ei - se amesteca in jocul lor si printre picioarele lor, incantat la maxim!

Mama lui [copil] Dragosid="limegreen"> si a lui [bicla]Victorid="green">

Postat

babytza acum am vazut si eu pozele voastre de la mare....ce familie frumoasa sunteti!!!![olala][olala] imi plac pozele in care aveti amandoi tricouri de marineri[:D]

[mamica] de [copil]Andrei Petru(18.08.2008)id="size2">id="purple">

Asa creste strumfiid="purple">

Povestea bobocelului nostruid="purple">id="size2">[foto]id="purple">

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jonesid="size2">id="purple">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...