Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Salutare tuturor!

De curand ne-am mutat in Cluj si am nevoie neaparat de un medic de familie PEDIATRU pentru ingerasul meu.

Rog mamicile din Cluj sa-mi dea si mie niste nume (de preferat zona P-ta M. Viteazu/Marasti/Gara).

[:D]si daca stiti cumva si cum se procedeaza cu trasferul de la medic dintr-un judet in altul ar fi grozav.[flo]

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Draga mea departe de mine gandul sa-ti schimb parerea sau sa ma contrazic cu tine[flo].Medicul de familie pediatru e ca si mesterul ala care se pricepe la de toate.Medicul de familie e cel care se ocupa de toata familia de la copii pana la bunici ,iar pediatrul se ocupa doar de copii si problemele lor.

Eu iti pot recomanda doctorita noastra de femilie (in Zorilor) care e o tipa foarte draguta si se pricepe si la copii dar pana la un anumit punct(vaccinari, guturai ,grafice de crestere si cam atat).

Va doresc multa sanatate si sa nu aveti nicio treaba cu doctorii.

Ei sunt norocul meu : id="purple">Razvanid="orange"> si Mariaid="limegreen">

Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.id="purple">id="size3">

id="Script MT Bold">

Postat

Adaya, doctorita noastra de familie are cabinet chiar in piata Mihai Viteazul si e foarte buna. Nu e pediatru ( pt ca nu are dubla specializare) dar are in supraveghere peste 100 de bebelusi asa ca se descurca foarte bine. Daca vrei mai multe detalii, cu drag.

[mamica]Ani de [zana] Stefana (23.01.2008)

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copiiid="red">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...