Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Avem gongi... nu stiu de unde, cativa ani nu am avut problema asta pentru ca la renovare am schimbat faianta, gresie, am astupat tot si am exterminat toate "armatele" si de la o vreme au aparut iar, parca mai multe si mai rele [bang].

Cu ce sa dam? Avem pisica si isi baga basul peste tot, ba cateodata o mai si vad "la vanatoare" dupa cate o goanga [alcool], ce solutie putem sa folosim ca sa scapam de gongi, fara sa imbolnavim pisica?

Good things happen to good people.
id="right">id="size2">id="teal">
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

exista substante care nu afecteaza cateii/pisicile sau persoanele din casa:) dar nu le gasesti la magazin! cauta anunturi de la firme specializate, daca vrei sa scapi de goange trebuie sa chemi pe cineva specializat - altfel le trimiti o vreme la plimbare si te trezesti cu ele din nou

Stati la casa?

Daca stai la bloc inseamna ca au si vecinii si daca ei nu fac deratizare atunci tu arunci banii pe geam fiindca se vor intoarce repede. Trebuie facut cu substanta inclusiv in beci,tevi,canalizare,tocuri geamuri,etc.

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhiid="brown">

Postat

Sper sa nu postez prea tarziu ...

Am si eu matzic , si am avut si gandaci (gongi) .

Am reusit sa scap de ei si sa nu ii fac rau "Perlutzei"id="red"> folosind Regent.

http://www.agrichim.ro/produs/64/REGENT_200_SC

Pun o fiola in 2 kg cu apa , si dau pe jos ...

Perlutza foarte curiasa , s-a dus , a mirosit si nu a patit nimic.

Regent poti cumpara de la magazinul de "seminte".

Am mai vazut si in Hipemarcheturile unde au ustensile , seminte ptr. gradinarit ( Bricostore ) .Numai ca acolo nu poti cumpara decat cutia cu 4/5 fiole..

La magazinele mici poti lua o fiola.

[pup]

PERLUTZA id="red"> sufletzelul meu!id="orange">
id="right">

Are we there yet???id="red">

-----------------------------------------

-----------------------------------------

ADIO , MICHAEL JACKSON ... [q]

Mi-ai luminat copilaria……[q]

id="black">

Postat

aceiasi metoda regent - eu il puneam in sticla de spray de geam goala -il diluam in 750ml de apa

am pisici care au 12 ani (doua)- nu au patit niciodata nimic iar gandacii dispar si pentru 1-2 ani

e drept eu dadeam pe la toate muchiile, colturile inclusiv pe holul blocului ca sa fiu sigura [:D] parcatic terminas sticla (apartamentul avea 3 camere,2 bai,bucatarie...) si apoi o aruncam!!!

Postat

Multumesc pentru raspunsuri [flo].

Deus, din pacate nu avem cum sa facem sa convingem vecinii sa faca si ei deratizare, dar vom apela la Regent, cum spuneau Copilutzu si Dana [flo].

Multumesc frumos de sfaturi.

Good things happen to good people.
id="right">id="size2">id="teal">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...